Κι εγώ αυτό πιστεύω. Λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε τις αντιλήψεις των επαγγελματιών ψαραδων για τη θάλασσα και γενικώς τι καλά παιδιά που είναι. Όπως λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε και τον ζήλο των λιμενικών (...να κόβουν πρόστιμα για φακό και χρώμα σημαίας σημαδούρας και να κοιμούνται όταν πέφτουν οι δυναμίτες...).thalassa50 έγραψε: ↑Παρ 27 Ιαν 2023, 17:41Και μετα εφυγαν απο την κυβερνηση και η κωσταντοπουλου και ο βαρουφακης αλλα και ολοι η αριστεροι του συριζα ,οχι βεβαια για την υποθεση ζημενς![]()
Αλλα θεωρω οτι αν ηταν κατι πολυ ποιο βαθυ??δεν θα βαζαν δυο επαγγελματιες ψαραδες πασιγνωστους στην περιοχη να παιξουν τον ρολο του χιτμαν(γραφουμε τωρα)Απλα και επειδη εχω ζησει καταστασεις επαγγελματιων που θεωρουν της θαλασσες δικες τους και προσπαθουν να σε διωξουν ειτε ηρεμα ειτε με βρισιες και χειρονομιες και απειλες οτι θα σου βουλιαξουν το φουσκωτο κτλ.κτλ. (πεσαν στην περιπτωση βεβαια
),ποιο λογικο θεωρω παρομοια κατασταση οπου προσπαθουσαν να τον διωξουν απο την ΔΙΚΙΑ τους θαλασσα και το κακο δεν αργησε να γινει ,και μετα αρχισε η συγκάλυψη με μεσον πιθανον το δικο τους λιμενικο κτλ.κτλ.
![]()
Ας περιμενουμε
Εκεί που γίνεται λίγο σκοτεινή η υπόθεση είναι στην εμπλοκή του πρωην Προισταμένου Εισαγγείας Πρωτοδικών Χαλκίδας που αγνόησε τις καταθέσεις των μαρτύρων και αρχειοθέτησε με συνοπτικές την υπόθεση. Εδώ δε νομίζω οτι παίζουν προσωπικες γνωριμίες , μιλάμε για πρωτοκλασσάτο λειτουργό που εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα σε πολλές high profile υποθέσεις ως ....χιτμαν συμφερόντων (παραδικαστικό, σκανδαλο Energa , κατασχεση ιρανικου δεξαμενοπλοιου με εντολη ΗΠΑ , προσφατο σκανδαλο υποκλοπών ...) . Στο καπάκι δε μετά την αρχειοθέτηση πήρε και προαγωγή σε Αντισαγγελέα Αιγαίου χωρίς ομως απ' ο,τι διαβάζω να φυγει απ τη Χαλκίδα....Κάτι το οποίο τελικά συνέβη μονο οταν εφτασε το θεμα στη Βουλή .