Νικήτας
Αλς1973
Μαθητής
Πιπερης
Ουτις
Κανένας
Βοδινό
Και σίγουρα και άλλες που μου διαφεύγουν

Αυτή είναι μια ευκαιρία να αναλογιστούμε όλοι μας, πόσο ξεροκέφαλοι είμαστε του λόγου μας.PanEx έγραψε: ↑Παρ 10 Απρ 2020, 09:11Όμορφα,έτσι,να ακουστούν όλες οι απόψεις.
Το ότι η ΟΔ έδωσε τόσες ευκαιρίες μην το προσπερνάτε έτσι απλά,έχει μεγάλο κόστος για το φόρουμ αυτό.
Ένα παράδειγμα για το πώς αντιλαμβάνεται ο καθένας τα πράγματα είναι αυτό που παραθέτει ο Νικήτας για τα ΑΠΡΙΛΙΑΝΑ, ο ίδιος πιστεύει πως αυτό το θέμα με τις 51 σελίδες ήταν καλό για το φόρουμ,ενώ η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.
Αλλά είτε το θέλουμε είτε όχι ο καθένας μας είναι διαφορετικός, έχει μια άλλη πραγματικότητα, άποψη, αλήθεια, όμως το να πιστεύεις πως η δική σου είναι η μία και μοναδική, να θέλεις να την επιβάλεις και να την λές στους άλλους πάει πολύ.
Το ότι η ΟΔ έδωσε τόσες ευκαιρίες μην το προσπερνάτε έτσι απλά………
Psarogiatros έγραψε: ↑Πέμ 09 Απρ 2020, 20:42Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη για το ύφος της απάντησης που έδωσα στον θάλασσα50. Ήταν ομολογουμένως μια επιθετική ρητορική για ένα θέμα όπου εξακολουθώ να πιστεύω ότι η διαχείριση λαμβάνει υπόψη της πολλές συνιστώσες προκειμένου να προβεί σε κάποια ενέργεια και δεν είναι καθόλου εύκολη η δουλειά της να φιλοξενεί τόσους ανθρώπους με διαφορετικές νοοτροπίες και απόψεις και καλό είναι να μην δέχεται και επιπλέον "επιθέσεις" από εμάς. Όντως βρισκόμουν εν βρασμώ. Το διαγραφέν μέλος είναι από τους λίγους ανθρώπους που με έκαναν να χάσω την ψυχραιμία μου. Στοχοποιήθηκα δις. Για πρώτη φορά πριν καιρό, απρόσκλητα και απρόσμενα, σε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Θεωρώ ότι δεν είχα δώσει κανένα δικαίωμα. Τώρα με την παρέμβαση στο ποστ "φάρμακο οι αναμνήσεις". Παλαιότερα στα θετικά σχόλια εκ μέρους του, μάρτυς μου ο Θεός, σκεφτόμουν ότι ήθελα να του πω να μην γράφει. Πέρασαν και από τη μνήμη μου τόσες παρεμβάσεις σε άλλα μέλη της κοινότητάς μας εντελώς τοξικές κατά την άποψή μου. Προφανώς οι αλληλεπιδράσεις στην ανθρώπινη ψυχή λειτουργούν αθροιστικά.
... Ή να δεχτώ μια πρόσκληση για συμμετοχή στην kafkanas productions....sparos έγραψε: Χαρη περιμένω την στιγμή που θα πιείτε μια ρακί με τον Στέλιο γιατί και οι δύο την αγαπάτε την θάλασσα....έχετε κοινά καρντασι
Εγώ προσωπικά σέβομαι την άποψη σου όπως και του καθενός εδώ.ταπεινα όμως θα σου πω ότι το μαγαζί δεν έχει κάποια σχέση με το φόρουμ.στο μαγαζί πληρώνεις και έχεις απαιτήσεις για τα προϊόντα η' τις υπηρεσίες.αλλου πληρώνεις περισσότερα και έχεις παραπάνω απαιτήσεις άλλου λιγότερα και έχεις μειωμένες απαιτήσεις.εδω είναι μια μικρή κοινωνία η ένα δωρεάν καφενείο που όλοι οι συμμετέχοντες έχουν ένα κοινό πάθος, χόμπυ η ενασχόληση, πέστο όπως θες εσύ...hektoras έγραψε: ↑Σάβ 11 Απρ 2020, 01:58Εάν σε διώχνουν από ένα χώρο, ακόμα και άδικα να γίνει δεν επανέρχεσαι από σεβασμό στον εαυτό σου και προσωπική ισορροπία.
Εάν επανέρχεσαι δυο και τρεις και τέσσερις και έξι φορές δείχνεις προβληματικό χαρακτήρα απροσαρμοστο σε κοινωνική συνεύρεση με κόσμο και σιγουρότερα εάν δεν σέβεσαι τον εαυτό σου δεν θα σεβαστείς ποτέ ούτε τους άλλους.
Σκεφτείτε το προφίλ ανθρώπων σε πραγματικά μαγαζιά που τους πετάνε έξω και ξαναπάνε τους ξαναπετάνε κ.ο.κ.
Στο παρελθόν έχουν φύγει από το φόρουμ μέλη ακόμα και αδίκως με παρεξηγήσεις.
Ότι δεν επέστρεψαν είναι σημάδι της ακεραιότητας του ανθρώπου όσο και το αποτέλεσμα της αποχής να στενοχωρεί τους υπόλοιπους, η ίδια αυτή αποχή δείχνει ότι ενδεχομένως άξιζε περισσότερο η επιστροφή τους.
Psarogiatros έγραψε: ↑Παρ 10 Απρ 2020, 16:29αποδεκτηPsarogiatros έγραψε: ↑Πέμ 09 Απρ 2020, 20:42Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη για το ύφος της απάντησης που έδωσα στον θάλασσα50. Ήταν ομολογουμένως μια επιθετική ρητορική για ένα θέμα όπου εξακολουθώ να πιστεύω ότι η διαχείριση λαμβάνει υπόψη της πολλές συνιστώσες προκειμένου να προβεί σε κάποια ενέργεια και δεν είναι καθόλου εύκολη η δουλειά της να φιλοξενεί τόσους ανθρώπους με διαφορετικές νοοτροπίες και απόψεις και καλό είναι να μην δέχεται και επιπλέον "επιθέσεις" από εμάς. Όντως βρισκόμουν εν βρασμώ. Το διαγραφέν μέλος είναι από τους λίγους ανθρώπους που με έκαναν να χάσω την ψυχραιμία μου. Στοχοποιήθηκα δις. Για πρώτη φορά πριν καιρό, απρόσκλητα και απρόσμενα, σε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Θεωρώ ότι δεν είχα δώσει κανένα δικαίωμα. Τώρα με την παρέμβαση στο ποστ "φάρμακο οι αναμνήσεις". Παλαιότερα στα θετικά σχόλια εκ μέρους του, μάρτυς μου ο Θεός, σκεφτόμουν ότι ήθελα να του πω να μην γράφει. Πέρασαν και από τη μνήμη μου τόσες παρεμβάσεις σε άλλα μέλη της κοινότητάς μας εντελώς τοξικές κατά την άποψή μου. Προφανώς οι αλληλεπιδράσεις στην ανθρώπινη ψυχή λειτουργούν αθροιστικά.
Ομολογουμενως αν ηταν αλλιως το υφος σιγουρα θα τα ειχαμε βρει στο τσακ μπαμ ,δεν ειμαι απο αυτους που κραταω κακια ,,και ενας λογος που δεν σου απαντησα αμεσα ηταν οτι αποφευγω οσο μπορω οταν ειμαι εν βρασμο να απαντω διοτι δεν λειτουργει η λογικη εκεινη την στιγμη αλλα ο θυμος και αυτο ειναι κακος συμβουλος (θεωρω ).
Τεσπα ,το θεωρω ληξαν το θεμα και παμε παρακατω.
.
θα ηθελα ομως να γραψω με την ευκαιρια (γενικα ,δεν αφορα μονον εσενα )στο οτι ο νικητας ειναι μια ιδιαίτερη περιπτωση ,εχω και εγω διαφωνησει σε αρκετα τοπικ πολιτικης και ιστοριας μαζι του και παντα ηταν κόσμιος με τον δικο του ξεχωριστο τροπο ομως και δεν ειναι κακος ανθρωπος (αποψη μου)απλα αυτη η ιδιαιτερότητα του στον γραπτο λογο(και εγώ κάποιες φορές δεν τα πάω καλά με δαύτο ) σε στυλ edgar allan poeτον κάνει εντελώς ξεχωριστό στο φόρουμ ακαταλαβίστικό και πολλές φορές παραξηγήσιμο για κάποιους ,και αν κατάλαβα καλά στο άλλο τοπικ του καπετάνιου διαβάζοντας τον στελλάρα ??επρόκειτο απλά για μια παρεξήγηση λόγω τον παράξενο μάλλον ποιητικό λόγω του νικήτα .εξάλλου αν κάτι δεν αρέσει υπάρχει ο καλύτερος τρόπος της αγνόησης δίχως σπάσιμο νεύρων δίχως τίποτα .Όλοι χωράμε εδώ μέσα ,όλοι θέλουμε το φόρουμ ο καθένας με τον τρόπο του βοηθάει σαφώς ,αλλά είμαστε άνθρωποι και σαν άνθρωποι ΌΛΟΙ έχουμε της ιδιετερότητες μας και παραξενιές μας ,ουδείς άσφαλτος όπως έλεγε και η lady