Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό kostasprobonas » Παρ 20 Δεκ 2019, 14:22
ΤΑ ΘΕΡΜΟΤΕΡΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ "ΙΕΡΑΡΧΕΣ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΘΕΝΑΡΟ ΙΔΡΥΤΗ! ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 4 ΗΡΩΕΣ! Σας ευχαριστώ μέσα απ' την καρδιά μου, στην Νότια Χίο των σαλπών, αγριοσαλπών και λεοντόψαρων. άντε και ολίγων σκάρων.. Μακροημέρευση στα μέλη του ανθεκτικού spearfishingforum !
Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό hariska » Σάβ 21 Δεκ 2019, 16:20
mojo έγραψε:Καλημέρα.
Μετά από πρόταση της νέας ομαδας Διαχείρισης & διευθυνσης,
Ο matador23 αποδέχτηκε και αναλαμβάνει χρέη καθολικού συντονιστή.
Καλη επιτυχία Κωστη
Μπράβο ρε μάγκες! Δυνατό τιμ!
Πάνω σ΄αυτό να πω ότι κι εγώ προσφέρθηκα να αναλάβω ρόλο διαχειριστή, τηλεφωνώντας τον Πάνο, αλλά η σύνδεση δεν ήταν και πολύ καλή και δεν τον άκουγα καλά.
Εν πάσει περιπτώσει, έπιασα κάτι σαν "αρχιδι@-χειριστής" νομίζω και αρνήθηκα τον ρόλο γιατί δεν θα μπορούσα να γίνω σούπερ μοντερέιτορ, εγώ θεωρώ εαυτό απλό στρατιώτη στη υπηρεσία του φόρουμζ, καταλαβαίνετε.
Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό mojo » Σάβ 21 Δεκ 2019, 20:45
hariska έγραψε:
mojo έγραψε:Καλημέρα.
Μετά από πρόταση της νέας ομαδας Διαχείρισης & διευθυνσης,
Ο matador23 αποδέχτηκε και αναλαμβάνει χρέη καθολικού συντονιστή.
Καλη επιτυχία Κωστη
Μπράβο ρε μάγκες! Δυνατό τιμ!
Πάνω σ΄αυτό να πω ότι κι εγώ προσφέρθηκα να αναλάβω ρόλο διαχειριστή, τηλεφωνώντας τον Πάνο, αλλά η σύνδεση δεν ήταν και πολύ καλή και δεν τον άκουγα καλά.
Εν πάσει περιπτώσει, έπιασα κάτι σαν "αρχιδι@-χειριστής" νομίζω και αρνήθηκα τον ρόλο γιατί δεν θα μπορούσα να γίνω σούπερ μοντερέιτορ, εγώ θεωρώ εαυτό απλό στρατιώτη στη υπηρεσία του φόρουμζ, καταλαβαίνετε.
Εσύ μας έχεις φυτρώσει έναν έξτρα κοιλιακό από τα γέλια τόσα χρόνια... τι άλλο να προσφερεις
Παντως ίσως είναι τυχαίο μα ξαναεμφανιστηκαν παλιοσειρές δυνατοί ψαράδες που μας έχουν δείξει απίστευτες εικόνες, όπως ο Αλέξανδρος και ο Αντωνης και αυτό είναι ευχάριστο.
Η Ποιότητα της Ζωής μας, απο τις Επιλογές μας εξαρτάται...
-Capetan Thomas