Δεν θα κάτσω να γράψω για το πόσο μεγάλη είναι η χορηγία και η εποποιία του Πάνου, πιστεύω ότι αυτό είναι αυτονόητο, παρότι δεν είχα τη τιμή να τον γνωρίσω προσωπικά.
Και πριν απορήσει εύλογα κάποιος "τι μιλάει για χορηγίες και τον Πάνο 1 χρόνο μέλος;", θα πω ότι παρακολουθώ το φόρουμ απο το 2013, αν και αυτό δεν είναι της παρούσης...
Της παρούσης όμως, όπως και ουσιαστικό της υπόθεσης, είναι το γεγονός ότι αν χαθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το forum,
θα χαθεί αμέτρητη γνώση και πληροφορία.
Προσωπικά, νιώθω ότι αυτή τη στιγμή έχω δωρεάν πρόσβαση, σε μια τεράστια βιβλιοθήκη, την οποία εν προκειμένω διαχειρίζεται ο Πάνος και ενημερώνομαι ότι επειδή φεύγει η διοίκηση, η βιβλιοθήκη αυτή θα πρέπει να μείνει κλειδωμένη, να καταστραφεί, να χαθεί. Δεν ξέρω ποια είναι η βέλτιστη λύση, δεν ξέρω αν είναι δυνατόν να μείνει το φόρουμ στον αέρα απλά για άντληση πληροφορίας, χωρίς απαραίτητα να έχει ενεργά μέλη, ξέρω όμως ότι είναι κρίμα
τόση πολλή πληροφορία και δουλειά να χαθεί.
Παρότι μεμψίμοιρος σαν άνθρωπος, εμφορούμαι από μεγάλη ευθιξία στο θέμα του φόρουμ, καθώς έχει αποτελέσει πανάκεια, όλων των ψαρευτικών, καταδυτικών κ.α θεμάτων που έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν.
Ελπίζω ειλικρινά να βρεθεί μια λύση και κάποιος να αναλάβει το βάρος, και την ευθύνη, ώστε να συνεχίσει το μεγάλο αυτό έργο του Panex και όσων άλλων έχουν βοηθήσει και συμβάλει στη διόγκωση της γνώσης για το ψαροντούφεκο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη και κυρίως στον Πάνο, για τον ανυπέρβλητο αγώνα του, όλα αυτά τα χρόνια.