που ειδες το χρονοβορο?pda έγραψε:Σωστά τα λέει το αρχικό κείμενο αλλά υπάρχει μια λεπτομέρεια....
Η τράπεζα θα πουλήσει τα κοκκινα δάνεια στα funds συνολικά θεωρώ. Δηλαδή θα σκάσει το fund μερικά δις και θα αγοράσει ενα πακέτο δανείων.
Η τράπεζα αν θέλει να δώσει την ευκαιρία στο δανειζόμενο να εξοφλήσει με μια γεναία εκπτωση, θα πρέπει να το κάνει σε εναν-εναν. Μια διαδικάσία χρονοβόρα που θα τις πάρει χρόνια και αν τα καταφέρει. Θα ήταν πολύ καλό αλλά ειναι δύσκολα εφαρμοσιμο. Και η τράπεζα θα μπορει να κάνει γενναία εκπτωση αν ειναι σιγουρη οτι θα πούνε ΝΑΙ σχεδον το 90% των δανειοληπτων. Αλλιώς το να πει "εξοφλειστε με 50%" εκτπωση και να ενδιαφερθουν μονο το 20% των δανειοληπτων θα ειναι τρομερη γκαφα.
Το θέμα ειναι νομικά αν υπογραφεις δάνειο με μια τράπεζα μπορει αυτη να το μεταβιβάση και να αλλάξεις χωρις την συμφωνία σου ας το πουμε τοκογλυφο;

μαζι με την ειδοποιηση πληρωμης της δοσης σε λεει οτι μεχρι πχ 15/8/16 θα μπορεις ν'αγορασεις το δανειο με 20%.
και στις 20/8/16 θα πωληθουν σε ξενους !
που βλεπειςτο χρονοβορο? με την μηχανοργανωση που εχουν,σε δυο μερες απο την προθεσμια ταχουν πουλησει,αφου ειναι συγκεκριμενοι αυτοι που θα τα παρουν !

οσο για τους απο πανω,εχω να πω οτι ειναι πολυ λυπηρο αυτο που εκφραζουν!
σωσαμε τις γερμανικες τραπεζες!σωσαμε τις γαλλικες τραπεζες,σωσαμε πολλακις τις <<εληνικες>>τραπεζες,σωσαμε τις ευρωπαικες τραπεζες,ταιζουμε την αλβανια,την βουλγαρια(αυτους τους δινουμε και συνταξεις!)και αλλες χωρες,οι τραπεζες που πηραν 150δις ζεστο χρημα και το πληρωνουμε εμεις,δεν μας δινουν ουτε με τοκο!μονο στους συνηθισμενους απατεωνες της ελλαδας με εγγυηση δημοσιου!(και η ασπις προνοια με εγγυηση δημοσιου ητανε,αλλα εμενα δεν μου δινουν τα λεφτα μου!!

οι μιζες δινουν και παιρνουν! με λιγα λογια θα μας αφησουν χωρις βρακι και σας σας πειραξε που πηραν αυτοκινητο ,και δεν ξερω τι αλλο,που δωσαν ατοκα στους επαναπατρισθεντες(ρωσοποντιοι που λενε απαξιωτικα καποιοι!).
τα 150 εκατομυρια που εδωσε ο χρυσοχοιδης στον μπομπολα ,γιατι ο δρομος που πηρε τζαμπα εκει χαμω δεν τουφερε τα αναμενομενα κερδη,δεν σας πειραζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τιποτα δεν σας πειραζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μονο τα δανεια που πηραν μερικοι κακομοιρηδες για να κανουν το γουστο τους και καποιοι που αφησαν τις περιουσιες τους δυο φορες και εφυγαν !!!!
εγω το αναρτησα γιατι λιγο πολυ ολοι εχουν καποιο δανειο! πολλα κλαρακια μαζι δεν σπανουν με τιποτα!!
ζω ισως στο καλυτερο μερος του πλανητη και λυπαμαι γι'αυτο !!!
θεωρω οτι ειμαστε οτι χειροτερο κατοικησε σ'αυτην την χωρα !!
τι ναπω? οτι χασαμε ολο το δασος και κοιταμε τον θαμνο? τζαμπα θα το πω παλι !!!!!!
αντε φαγωθειτε !!! μονο γι'αυτο ειναι αξιος ο <<ελληνας>> .-