Πάντα πρωί, βράδυ, και πριν ξεκινήσουμε να κάνουμε κάτι, κάντε τον σταυρό σας. Ο σταυρός είναι δώρο του Χριστού που υπέφερε πάρα πολύ για να μας το δώσει. Είναι και το μεγαλύτερο όμως όπλο μας ενάντια σε κάθε κακό, που μόλις το δει ο διάβολος τρέχει, δεν μπορεί ούτε λεπτό και κατατροπώνεται.
Να φοράτε πάντα ένα ΣΤΑΥΡΟ! και να θυμάστε ότι η δύναμή του είναι πολύ μεγάλη! Δεν είναι ένα κόσμημα...ούτε κάτι ασήμαντο, αλλά είναι το μέγα δώρο του Ιησού Χριστού για να σωθούμε!
Να πηγαίνουμε έστω κάθε Κυριακή στη εκκλησία, να ζητάμε από τον Θεό έλεος, να ζητάμε συχώρεση για τις αμέτρητες αμαρτίες μας και να κοινωνούμε, να ευχαριστούμε τον Θεό και τον Χριστός, να ερχόμαστε σε επικοινωνία αληθινή μαζί με το Θεό, με το Χριστό.
Εύχομαι λυπών να είμαστε όλοι δυνατοί σε αυτόν τον αγώνα που δίνουμε!
15/07/2013 πήγα στη ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ στην Βόνη, και εκπλήρωσα τα τάματα που είχα... με δάκρυα κατάνυξης στα μάτια προσκύνησα και εξιστορήθηκα το θαύμα που έζησα με τα ίδια μου τα μάτια, με τα ίδια μου τα αυτιά, και όλες μου τις αισθήσεις. Η κορούλα μου είναι καλά με την χάρη της Ένδοξης Αγίας Μαρίνας.
Πριν λίγες ώρα η κόρη μου να πάει στο χειρουργείο, η ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ήταν εκεί μπροστά από την κόρη μου, ένα μικρό κοριτσάκι με μαύρα ρούχα που μόνο εγώ είδα εκείνη την στιγμή, κανένας άλλος που ήταν στο ίδιο δωμάτιο. Αμέσως η φλόγα της πίστεως με την χάρη του Θεού άναψε σαν ηφαίστειο μέσα μου την ώρα που έβλεπα μόνο σκότος και τον θάνατο.
Βγήκε κάποιος ξανά στο όνειρό μου, και μου είπε: εγώ θα κάνω καλά την κόρη σου, αλλά και εσύ να ανάβεις το καντηλάκι κάθε μέρα!
Το έκανα...κάθε μέρα ανάβει ένα καντηλάκι με εικονοστάσι που έκανα εγώ ο ίδιος.
ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ!! Όλα πήγαν καλά με την χάρη του Θεού, με την χάρη του Χριστού, της Παναγίας και της Αγίας Μαρίνας.
16/07/2013 Η κόρη μου βαπτίστηκε στην χάρη τις Αγίας Μαρίνας και πήρε το όνομά της. ΜΑΡΙΝΑ
17/07/2013 Γιορτάζουμε την χάρη της Αγίας μαρίνας, και την δοξάζουμε όπως θα κάνω κάθε μέρα μέχρι να πεθάνω.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Με υγεία, χαρά, ευτυχία, και δύναμη ψυχική για το αγώνα μας!
Στους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες, χρόνια πολλά και ευάρεστα στο Θεό !!!
Απολυτίκιο:
Ήχος πλ. α'. Τον συνάναρχον Λόγον.
Μνηστευθείσα τω Λόγω Μαρίνα ένδοξε, των επιγείων την σχέσιν πάσαν κατέλιπες, και ενήθλησας λαμπρώς ως καλλιπάρθενος, τον γαρ αόρατον εχθρόν κατεπάτησας στερρώς οφθέντα σοι Αθληφόρε. Καί νυν πηγάζεις τω κόσμω των ιαμάτων τα δωρήματα.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... vVktW4fYRY

imag