paranoma sto parko...
paranoma sto parko...
ακούγεται ότι πιάσανε 3 άτομα γνωστά του χώρου στο μας στο πάρκο της αλονησου ... με πολλά κιλά ψάργια... έχουμε μάθει κάτι γι αυτό έτσι για να ξέρουμε από που βλέπουμε κ της φωτογραφίες με τα πολλά μαύρα κτλ κτλ...
Re: paranoma sto parko...
kaneis ereuna ?
ναι ... φως στο τούνελ ...
..

- panos kazazis
- Ονοματεπώνυμο: panos kazazis
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΡΗΧΟΙ ...... ΟΜΩΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΑΘΥΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΕΙΣ
---ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΙΚΟ---
---ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΙΚΟ---
αν κάνει έρευνα καλά κάνει !!bisba έγραψε:kaneis ereuna ?
Κακοβουλες φημες που σκοπο εχουν να διαβαλουν την ασπιλη και νομιμοφρονη ταξη των πσαργοντουφεκαδων ... 

νομίζεις ότι φωτο με πολλά μαύρα μόνο από παράνομα μέρη είναι;miltosgz έγραψε:ακούγεται ότι πιάσανε 3 άτομα γνωστά του χώρου στο μας στο πάρκο της αλονησου ... με πολλά κιλά ψάργια... έχουμε μάθει κάτι γι αυτό έτσι για να ξέρουμε από που βλέπουμε κ της φωτογραφίες με τα πολλά μαύρα κτλ κτλ...
οταν λες πολλα κιλα, πανω απο 300κλ;
Ποτέ Χωρίς Καντάρι!!!
Γράφτηκα 17 Νοέμβρη
Γράφτηκα 17 Νοέμβρη
-
Πρέπει να ειναι οι Παππούλιας , Πάγκαλος, Προβόπουλος και μερικοί ακόμα απο την κυβέρνηση χαχαχαχαχαχα
Έτσι ακούγετε απο τα κουτσομπολιά στο Βόλο ήταν η δεύτερη φορά που το επισκέφτηκαν σε 2 εβδομάδες ...

Έτσι ακούγετε απο τα κουτσομπολιά στο Βόλο ήταν η δεύτερη φορά που το επισκέφτηκαν σε 2 εβδομάδες ...
- Emigré prvsr
- Ονοματεπώνυμο: Forumista Nero
Μα είναι δυνατόν συνάδελφε τα κουτσομπολιά στο Βόλο να λένε ότι kotzam Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και ΑρχιΔιαχειριστής χρημάτων πσάρεπσαν πσάργια στο Alo fun park ;;; Τελικά πσάργια υπάρχουν ή Μαζί τα έφαγαν;A.Marmaras έγραψε:Πρέπει να ειναι οι Παππούλιας , Πάγκαλος, Προβόπουλος και μερικοί ακόμα απο την κυβέρνηση χαχαχαχαχαχα![]()
Δεν μπορώ να το πιστέψω! Πήγαινε να ξανακούσεις τα κουτσομπολιά για διασταύρωση.
Κρείττον σιγάν
Trelos έγραψε:νομίζεις ότι φωτο με πολλά μαύρα μόνο από παράνομα μέρη είναι;miltosgz έγραψε:ακούγεται ότι πιάσανε 3 άτομα γνωστά του χώρου στο μας στο πάρκο της αλονησου ... με πολλά κιλά ψάργια... έχουμε μάθει κάτι γι αυτό έτσι για να ξέρουμε από που βλέπουμε κ της φωτογραφίες με τα πολλά μαύρα κτλ κτλ...
οταν λες πολλα κιλα, πανω απο 300κλ;
Τρελέ, παίζει ρόλο και το μεγεθος των ψαριών. Αν ηταν μισοκιλα ή κιλισια μιλάμε για γενοκτονία. οχι οτι 300 κιλα ειναι λίγα , κτηνωδία ειναι. Τα 300 κιλα τα λες ετσι ή ξερεις κάτι περισσότερο?
Θα έτρωγαν ψάρι για χρόνια! Τωρα θα τρώει ο Πάγκαλος ψαρι για μερες!

"In the depths of winter, I finally learned that there was within me an invincible summer."
- Emigré prvsr
Πέρα από την πλάκα και χωρίς να μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τίποτα, νομίζω ότι σωστό θα ήταν ο Σύλλογος των συναδέλφων του Βόλου (Ιάσων νομίζω) ως επίσημο όργανο εκπροσώπησης ψαροκυνηγών να δει πως μπορεί να ενημερώσει τα μέλη του για το πόσο κακή εικόνα δημιουργούν για όλους μας τέτοιες ενέργειες.
Φυσικά θέλω να διαχωρίσω το θέμα του πάρκου των Σποράδων από το θέμα της απαγόρευσης στην Αλόνησσο την οποία (απαγόρευση) θεωρώ επιεικώς γελοία.
Φυσικά θέλω να διαχωρίσω το θέμα του πάρκου των Σποράδων από το θέμα της απαγόρευσης στην Αλόνησσο την οποία (απαγόρευση) θεωρώ επιεικώς γελοία.
Κρείττον σιγάν
- XROFOS
- Ονοματεπώνυμο: ΣΑΚΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ
Βασικά…καλησπέρα σας….
Για τον έναν και μοναδικό λόγο ότι στην συγκεκριμένη δημοσίευση τίθεται θέμα και αναφέρετε το όνομα του συλλόγου θα πρέπει αν και αργά να πάρω κάποια θέση (συγνώμη αλλά είμαι σε διακοπές) .
Εδώ και αρκετό καιρό από την δημιουργία του συλλόγου μας (σ.φ.υ.δ .β. Ιάσων.) υπήρχαν αρκετοί καλοθελητές που με τον τρόπο τους επιχειρούσαν διαρκώς να αμαυρώσουν αυτό το πολύ και δύσκολο έργο που μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει ο σύλλογος, ως πρόεδρος του συλλόγου θα τους παρακάλαγα από τα βάθη της καρδιάς μου επιτέλους να σταματήσει αυτή η λασπολογία και η διαρκείς παραπληροφόρηση ως προς τα μέλη του συλλόγου με απώτερο σκοπό την αμαύρωση του.
Επιτέλους θα πρέπει μερικοί να καταλάβουν πως δεν μπορούν να βλάψουν τον σύλλογο με τις ενέργειες τους.
Αν …λέω αν…έστω και ένα από αυτά που αναφέρετε είναι αληθές ο σύλλογος δεν θα κάλυψη κανένα μέλος του απεναντίας θα υποστεί όλες τις συνέπειες με βάση καταστατικού, συνεπώς αν έχετε να πείτε κάτι τουλάχιστον πείτε το με απόδειξης…..όχι με εικασίες….
Ευχαριστώ πολύ
Σάκης αρβανίτης .
Για τον έναν και μοναδικό λόγο ότι στην συγκεκριμένη δημοσίευση τίθεται θέμα και αναφέρετε το όνομα του συλλόγου θα πρέπει αν και αργά να πάρω κάποια θέση (συγνώμη αλλά είμαι σε διακοπές) .
Εδώ και αρκετό καιρό από την δημιουργία του συλλόγου μας (σ.φ.υ.δ .β. Ιάσων.) υπήρχαν αρκετοί καλοθελητές που με τον τρόπο τους επιχειρούσαν διαρκώς να αμαυρώσουν αυτό το πολύ και δύσκολο έργο που μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει ο σύλλογος, ως πρόεδρος του συλλόγου θα τους παρακάλαγα από τα βάθη της καρδιάς μου επιτέλους να σταματήσει αυτή η λασπολογία και η διαρκείς παραπληροφόρηση ως προς τα μέλη του συλλόγου με απώτερο σκοπό την αμαύρωση του.
Επιτέλους θα πρέπει μερικοί να καταλάβουν πως δεν μπορούν να βλάψουν τον σύλλογο με τις ενέργειες τους.
Αν …λέω αν…έστω και ένα από αυτά που αναφέρετε είναι αληθές ο σύλλογος δεν θα κάλυψη κανένα μέλος του απεναντίας θα υποστεί όλες τις συνέπειες με βάση καταστατικού, συνεπώς αν έχετε να πείτε κάτι τουλάχιστον πείτε το με απόδειξης…..όχι με εικασίες….
Ευχαριστώ πολύ
Σάκης αρβανίτης .
- Emigré prvsr
Συνάδελφε προς Θεού κανείς δεν κατηγόρησε τον ΙΑΣΩΝΑ. Είναι σύλλογος διαμάντι που τιμά το Ελληνικό ψαροτούφεκο και με τα μέλη του και με τις δράσεις του.XROFOS έγραψε:Βασικά…καλησπέρα σας….
Ευχαριστώ πολύ
Σάκης αρβανίτης .
Απλά αναφέρθηκε επειδή η έδρα του είναι εντός του νομού που βρίσκεται το πάρκο και το κύρος του είναι γνωστό μήπως μπορεί να επηρεάσει τους συναδέλφους της Μαγνησίας και των γύρω περιοχών που πρώτοι υφίστανται τις αρνητικές συνέπειες από τέτοια περιστατικά.
Όσο για το τελευταίο που λές είμαστε όλοι σίγουροι και η διοίκησή σας έχει δώσει σχετικά δείγματα γραφής, πως ένας σύλλογος σαν τον δικό σας δεν θα ανεχόταν τέτοιες παραβατικές συμπεριφορές από τα μέλη του.
Συγχαρητήρια πάντως για την στάση σου και ελπίζω αν τελικά το περιστατικό αληθεύει οι παραβάτες να μην είναι καν Βολιώτες.
Συγχαρητήρια και πάλι και συνεχίστε δυνατά τον αγώνα που δίνετε. Η αλήθεια πιστεύω είναι με το μέρος σας και θα λάμψει.
Κρείττον σιγάν
sorry.....δεν είχα δει αυτό το post και είχα γράψει σε αλλο που είχε ρωτήσει ένας άλλος...Ναι πιάσανε άτομα στο πάρκο και καλά τους κάνανε...Γιατί πολύ μάγκες έχουν γίνει όλοι...μια 100άρα κιλά ψάρια είχανε πιάσει και τους τα πήραν όλα...και νομίζω και τα ντουφέκια..Ξέρω ποιος τους κάρφωσε και ξέρω και που κατέληξαν τα ψάρια!!!!Σε κάτι παππάδες! ! ! ! ! Να πας για μεροκάματο και να καταλήξουν τα ψάρια σου να τα πάρει η Εκκλησία!!!!
Άντε μπράβο ξεκινάει ο κάθε φλώρος βολεμένος και πάει να σηκώσει ψάρια από το πάρκο για να γουστάρει και για να βγάλει και τις διακοπές του όλες...Αντε γ........ε...Μάθανε τώρα όλοι χρήματα από τα ψάρια...Ουστ......
Και ξέρω και λεπτομέρειες και φυσικά και τα ονόματά τους!!!!!Και είναι και γνωστοί...Κι άπο το Βόλο και άπο την Αθήνα...Κι άμα θελήσω τα γράφω και εδώ μέσα...Γιατί άλλο να είσαι λαμόγιο και να λές ότι είσαι λαμόγιο κι άλλο να είσαι λαμόγιο και να το παίζεις ηθικός και με μια κάποια φιλοσοφία....
Άντε μπράβο ξεκινάει ο κάθε φλώρος βολεμένος και πάει να σηκώσει ψάρια από το πάρκο για να γουστάρει και για να βγάλει και τις διακοπές του όλες...Αντε γ........ε...Μάθανε τώρα όλοι χρήματα από τα ψάρια...Ουστ......
Και ξέρω και λεπτομέρειες και φυσικά και τα ονόματά τους!!!!!Και είναι και γνωστοί...Κι άπο το Βόλο και άπο την Αθήνα...Κι άμα θελήσω τα γράφω και εδώ μέσα...Γιατί άλλο να είσαι λαμόγιο και να λές ότι είσαι λαμόγιο κι άλλο να είσαι λαμόγιο και να το παίζεις ηθικός και με μια κάποια φιλοσοφία....