ΡΟΦΟΣ ΣΤΑ 6Μ
ΡΟΦΟΣ ΣΤΑ 6Μ
ποιοs ειπει oτι τα ψαρια ειναι βαθεια?18.750kg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Re: ΡΟΦΟΣ ΣΤΑ 6Μ
mbravo re file etsi mas dineis tharos giati eimaste arxarioi akoma mexri ta deka pame...kala psaremata
-
- Ονοματεπώνυμο: Miltos zografinakis
μπραβο σας ρε μαγκες!!
φοβερο ψαρι!!!

φοβερο ψαρι!!!

Απ'ολα τα υφασματα μ'αρεσει μονο η βρακα απου ξυπνας και τη θωρεις στου κρεβατιου την ακρα..!
- seadreamer
- Ονοματεπώνυμο: Ταβουλάρης Νίκος

MPONATSARE H SKEPSI MOU K STO BYTHO GIRIZEI
KARTERI KANI ARAXNOTO KAI MAYRA PROSEGKIZEI
KARTERI KANI ARAXNOTO KAI MAYRA PROSEGKIZEI
Προχτεs πηρα το μικρο μου σκαφακι 2.85 ενα οπλο 75 και μια βεργα σπεαρ να παω να μαζεψω κανενα ασπρο.μετα απο 2ωρεσ 3σαργοι και 1κολοκτυπα ηταν στην ψαροβελονα .ο καιροs ομωs επαιρνε και επρεπε να φυγω ειδα ενα μικρο σαργο να μπαινει σε μια πλακα και αποφασισα να κατεβω .ανοιγωνταs το φακο κοντεβα να πιασω την ουρα του ψαριου αλλα ειχα 1τη σκαλα στο οπλο και φυσικα δεν εριξα.ομωs επειδη το ψαρι ηταν προs τα πισω δεν υπολογισα ποσο μεγαλο ηταν το εκανα γυρο στα 10 κιλα .βοζονταs 2σκαλα κατεβηκα το ψαρι ειχε παει 2.5 μετρα μεσα και ειχε πλαγιασει χωθηκα οσο μπορουσα και του εκανα τη βολη.πανικοs ενα συνεφο σκονηs 1μετρο ψηλα τοτε καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα.μετα απο 30 λεπτα υπομονηs και χασιμο αρκετου αιμα του ψαριου εκανα την 2τερη βολη ισα ισα διακρινονταs το ροφο αλλα και παλει δεν καταλαβα ποσο μεγαλοs ηταν.οσο και να τραβαγα ηταν ανωφελο χωριs το γαζτο.εδεσα καλα τισ βεργεs και εφραξα την εισοδο του ψαριoυ με πετρεs και εφυγα.την αλλη μερα το ψαρι ειχε βγει σχεδον ολο και με μια βολη ηρθε στα χερια μου κοιτωνταs καταπληκτοs το βαροs του.και στα δικα σαs. 

αυτα ειναι...
cong
rats
cong
rats
μασκα δεν εχω να γυρνώ
στο καρναβάλι ετούτο
μόνο μια αποχη να τρυγώ
της θαλασσας την πονηριά
και της σιωπής τον πλούτο
στο καρναβάλι ετούτο
μόνο μια αποχη να τρυγώ
της θαλασσας την πονηριά
και της σιωπής τον πλούτο
τρομερό το ψάρι...αλλά και το μέρος....σαντορίνι....!?
- ΡΗΧΟΠΑΤΙΑΣ