Βουτηξα στις 3μμ . Η θαλασσα τελειως γαλα απο τις βροχες. Δεν μπορουσα να βρω τα καρτερια μου γιατι απο την επιφανεια η ορατοτητα ηταν 3 μετρα. Απο κινηση τιποτα. Ομως ηξερα οτι αν τυχον σκασει συναγριδα εχω πολλες πιθανοτητες γιατι δεν θα με εβλεπαν απο τη θολουρα Μεχρι και το ογδοο καρτερι δεν ειχα δει ουτε μαριδα. Στο 9ο ομως περναει απο κατω μου στο κοψιμο της αποχης μια 5αρα. Προσπαθω να ευθυγραμμισω για βολη αλλα με την πρωτη υποψια κινησης φευγει και μαφηνει συξυλο. Στο επομενο καρτερι πεφτω 15 μετρα μακρυα απο κει που ηθελα αλλα το σημειο ετυχε να ειναι καλο. Στα 8 μετρα βαθος μπηκα κατω απο ενα βραχο και περιμενα. Σκεφτηκα αν παιζει τιποτα θα σκασει σπο δεξια. Και πραγματι βλεπω στα 2 με 3 μετρα μπροστα μια συναγριδα να περναει βολιδα απο δεξια , μπροστα απο το βραχο. Με το που με βλεπει φρεναρει και στριβει. Της αμολαω ενα πολυ βιαστικο και απελπισμενο φουρνελο. Ημουν 100/100 σιγουρος οτι ειχα αστοχησει. Ξαφνικα βλεπω το.μουλινε να ξετιλυγεται σαν τρελλο . Μου παιρνει 10 μετρα και το μουλινε μπλοκαρει. Απο τη στιγμη που της ερριξα δεν την ειδα και δεν ηξερα που ηταν χτυπημενη. Τραβαω το σχοινι και δεν ερχεται με τιποτα. Τραβαω ,τραβαει και αυτη και οτι γινει. Οταν την παιρνω στα χερια βλεπω οτι την την ειχα βρη στο μαγουλο και η βεργα βγηκε απο το στομα, γιατι ηταν στο φευγιο. Οταν μαζεψα τη βεργα ειδα οτι απι τα δυο φτερακια της ειχε σπασει το ενα και στραβωσε το αλλο.
Ε ας βοηθησει η τυχη λιγακι.
Αυτα και στα δικα σας.
Εκανα ζημια
Εκανα ζημια
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.