Καλή θέαση και εύχομαι υγεία και ευτυχία σε εσάς και τα σπίτια σας και να κάνετε με πάθος ότι αγαπάτε!
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ 2025!
-
silverdiver
- Ονοματεπώνυμο: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ 2025!
Πάει και το 25΄ και μεγαλώνουμε... Θυμάμαι τα χρόνια που αφήσαμε πίσω μας και με πιάνει μια νοσταλγία! Ο χώρος (ψαροτούφεκο) ήταν πιο ρομαντικός, περιοδικά, ταινίες, εκθέσεις, νέα προιόντα και άνθρωποι αγαπημένοι που έφυγαν...Δυστυχώς οι εποχές αλλάζουν και γνώμη μου είναι προς το χειρότερο σε όλους τους τομείς...! Μην βαραίνω όμως το κλίμα την τελευταία μέρα της χρονιάς! Έφτιαξα ένα βιντεάκι με τα καλύτερα μου του 25' που σε λίγο μας χαιρετάει !
Καλή θέαση και εύχομαι υγεία και ευτυχία σε εσάς και τα σπίτια σας και να κάνετε με πάθος ότι αγαπάτε!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
οταν βρεχει...εχει περισσοτερη θαλασσα...
Re: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ 2025!
Έχω αναρωτηθεί πολλές φορές σε τι κόσμο και με τι κόσμο θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας και μου φαίνεται δυστοπικό.
Τα γοφάρια τα τίμησες φέτος.
Αχ αυτά τα γοφάρια.
Καλή χρονιά να έχουμε με χρόνο για θάλασσα και υγεία για όσους αγαπάμε και τα άλλα θα τα φτιάξουμε.
Τα γοφάρια τα τίμησες φέτος.
Αχ αυτά τα γοφάρια.
Καλή χρονιά να έχουμε με χρόνο για θάλασσα και υγεία για όσους αγαπάμε και τα άλλα θα τα φτιάξουμε.
Ψαροντούφεκο και blastbeats ρε μ@#νια.
- CapetanThomas
Υπέροχη η Αναδρομή στο 2025
κι εύχομαι ολόψυχα ένα καλύτερο 2026
για Ολους και σε κάθε Τομέα της Ζωής μας....
Καλή Χρονιά με Υγεία....
Καλές Θάλασσες....

Καλή Χρονιά με Υγεία....
Καλές Θάλασσες....
...αν δεν μπορείς να φερθείς με Σεβασμό,
φέρσου τουλάχιστον με την υποτυπώδη Ανθρωπιά…
CapetanThomas : https://www.spearfishingforum.gr/viewtopic.php?f=9&t=53800
φέρσου τουλάχιστον με την υποτυπώδη Ανθρωπιά…
CapetanThomas : https://www.spearfishingforum.gr/viewtopic.php?f=9&t=53800
Καλή χρονιά σε όλους!!Εύχομαι αγάπη και ειρήνη στην καρδιά μας ώστε να εκπέμπεται στους αγαπημένους μας και μη!! Άντε,(εύχομαι) και προσέλκυση ωραίων θηραμάτων που με μέτρο θα καλύπτουν τις οικογενειακές μας ανάγκες και θα μας κάνουν πιο ταπεινούς απέναντι στο μέγα δέος της θάλασσας!!!
Καλή χρονιά σε όλους!!Εύχομαι αγάπη και ειρήνη στην καρδιά μας ώστε να εκπέμπεται στους αγαπημένους μας και μη!! Άντε,(εύχομαι) και προσέλκυση ωραίων θηραμάτων που με μέτρο θα καλύπτουν τις οικογενειακές μας ανάγκες και θα μας κάνουν πιο ταπεινούς απέναντι στο μέγα δέος της θάλασσας!!!
-
silverdiver
Καλή Χρονιά Χάρη, ίδιες σκέψεις κάνουμε όλοι οι γονείς... Τα γοφάρια κάνανε έντονη την παρουσία τους στα μέρη που ψαρεύω και μου χάρισαν δυνατές στιγμές! Εύχομαι δυνατές συγκινήσεις!
-
silverdiver
Καλή χρονιά με υγεία καπετάνιο μου και μόνο αυτό!CapetanThomas έγραψε: ↑Τετ 31 Δεκ 2025, 11:19Υπέροχη η Αναδρομή στο 2025
Καλή Χρονιά με Υγεία....
Καλές Θάλασσες....
![]()
Μαζί με ένα τραγουδάκι που ξέρω πόσο σου αρέσουν:
-
silverdiver
Να είμαστε πάντα καλά φίλε, καλή χρονιά να έχετε, ωραίες ευχές άφησες...pittask έγραψε: ↑Πέμ 01 Ιαν 2026, 17:46Καλή χρονιά σε όλους!!Εύχομαι αγάπη και ειρήνη στην καρδιά μας ώστε να εκπέμπεται στους αγαπημένους μας και μη!! Άντε,(εύχομαι) και προσέλκυση ωραίων θηραμάτων που με μέτρο θα καλύπτουν τις οικογενειακές μας ανάγκες και θα μας κάνουν πιο ταπεινούς απέναντι στο μέγα δέος της θάλασσας!!!
Γιώργο καλή χρονιά με ειρήνη, σε σένα και στα κορίτσια σου. Η ανασκόπηση του 2026 εύχομαι να είναι ακόμα καλύτερη.
- VIPER
- Ονοματεπώνυμο: Αργουδέλης Αλέξανδρος
Καλή και ευλογημένη χρονιά.Με πολλές πολλές εξορμήσεις και ακόμη πιο όμορφα θηράματα. 
ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
-- ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ --
My Channel...
https://www.youtube.com/channel/UCu9JjC ... r6gUBCJPvg
-- ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ --
My Channel...
https://www.youtube.com/channel/UCu9JjC ... r6gUBCJPvg