Σε ευχαριστώ πολύ καπετάνιο μου και χαιρομαι ιδιαίτερα όταν ακούω καλά λόγια από εσένα που ξέρω ότι τα αγαπάς τα συγκεκριμένα όπλα και τα κατέχεις καλύτερα από τον καθένα! Να είσαι είσαι Γερός και εύχομαι υγεία σε εσένα και την οικογένεια σου!!!CapetanThomas έγραψε: ↑Κυρ 21 Δεκ 2025, 09:15fiesta1420 έγραψε: ↑Σάβ 20 Δεκ 2025, 10:53Το μόνο που θα πω γιατί θα πέσουν και θα με φάνε είναι… Με μια όπλιση να έχεις τέτοια ταχύτητα-ευθυβολία-και κυριολεκτικά καθόλου ανάκρουση (μόνο ένα κλακ ακούς και βλέπεις την βέργα μόνο όταν έχει τερματίσει).Emigré prvsr έγραψε: ↑Παρ 19 Δεκ 2025, 22:01Σούπερ όλα και η πίεση που το έχεις είναι πολύ λογική. Σε σχέση με το ινβέρτ πως το βλέπεις;
Υ.Γ.1: Και όλα αυτά οοοση ώρα και εάν το έχεις οπλισμένο σου δίνει πάντα τα μέγιστα σε κάθε βολή, που για το ψάρεμα που κάνω ρηχό καρτέρι και οι βολές μου είναι επιλεκτικές και λίγες είναι το ιδανικό.
Υ.Γ.2: Φοβερο εργαλείο που με μια κίνηση από καρτερισιο όπλο γίνεται όπλο για βολή σε προθάλαμο χωρίς να κλαις βέργα.
Υ.Γ.3: Το δε κοστος service είναι πολύ λίγο εάν πεις ότι τα αλλάζεις όλα σου έρχεται γύρο στα 30€ αλλά με αλλαγή τα πάντα και από εσένα (που δεν χρειάζεται γενικό κάθε χρόνο αλλάζεις μόνο εάν έχει φθαρεί κάτι τσιμουχακια μηδαμινό κόστος που βρίσκεις και πιο ενυσχημενα στην αγορά με το κιλό από τα συνηθισμένα που είναι τα ΝΒR περνεις τα πράσινα ΗΝΒR και ξεχνάς να τα αλλάξεις στην αγορά πλέον κυκλοφορούν σχεδόν όλα τα μεγέθη). Το φούσκωμα εάν επενδύσεις σε μια τρόμπα pcp με 25 τρομπαρισιες χωρίς κόπο φθάνεις στα 20bar.
Υ.Γ.4: Δεν το σκέφτομαι καν για επιστροφή στο λάστιχο, τουλάχιστον για τώρα και δεν νομίζω να αλλάξει αυτό αλλά ποτέ δεν είμαι απολύτως.
Φίλε μου Ελπιδοφόρε,
απο μένα θερμά Συγχαρητήρια,
για την τεκμηριωμένη Ανάλυσή σου....
Συμφωνώ και προσυπογράφω.
Μπράβο σε Ολα και να είσαι πάντα καλά....
Καλές Θάλασσες...
![]()
Αεροβολισιοι σαργοί στο καρτέρι
- fiesta1420
Re: Αεροβολισιοι σαργοί στο καρτέρι
- VIPER
- Ονοματεπώνυμο: Αργουδέλης Αλέξανδρος
Καλοφάγωτο το ασήμι. 
ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
-- ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ --
My Channel...
https://www.youtube.com/channel/UCu9JjC ... r6gUBCJPvg
-- ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ --
My Channel...
https://www.youtube.com/channel/UCu9JjC ... r6gUBCJPvg
- fiesta1420
Χαιρετώ την ομάδα,
Υπέροχες συλλήψεις, μπράβο !
Δεν σας κρύβω οτι με αυτά που διαβάζω προσανατολίζομαι απο καιρό και εγω στην αγορά ενός mares force 90.
Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω τους ήδη κατέχοντες είναι πόσο μαλακό είναι το πάτημα της σκανδάλης σε ενα τέτοιο όπλο σε σύγκριση με μηχανισμούς σκανδάλης αντίστοιχων λαστιχοβόλων.
Προσοχή, δεν αναφέρομαι στην ευαισθησία σκανδάλης η οποία απότι βλέπω στα χαρακτηριστικά ρυθμίζεται με μια βίδα.
Φοβάμαι μήπως λόγω "σκληρότητας" σκανδάλης επηρεάζονται και τα σκοπευτικά λόγω μικρομετακινήσεων του χεριού ελάχιστα πριν τη βολή (κάτι το οποίο δεν αντιμετωπίζω με τα λαστιχοβόλα)
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Δεν σας κρύβω οτι με αυτά που διαβάζω προσανατολίζομαι απο καιρό και εγω στην αγορά ενός mares force 90.
Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω τους ήδη κατέχοντες είναι πόσο μαλακό είναι το πάτημα της σκανδάλης σε ενα τέτοιο όπλο σε σύγκριση με μηχανισμούς σκανδάλης αντίστοιχων λαστιχοβόλων.
Προσοχή, δεν αναφέρομαι στην ευαισθησία σκανδάλης η οποία απότι βλέπω στα χαρακτηριστικά ρυθμίζεται με μια βίδα.
Φοβάμαι μήπως λόγω "σκληρότητας" σκανδάλης επηρεάζονται και τα σκοπευτικά λόγω μικρομετακινήσεων του χεριού ελάχιστα πριν τη βολή (κάτι το οποίο δεν αντιμετωπίζω με τα λαστιχοβόλα)
Ευχαριστώ προκαταβολικά
H σκανδάλη του force αλλά και του προηγούμενου μοντέλου {hft & syrano) είναι τέλεια. Οι μόνες περιπτώσεις να έχεις καθυστέρηση στη βολή είναι : 1) οτσν το οπλο έχει ξεμείνει από λάδια, οπότε θέλει service, 2) να έχει τεντωθεί υπερβολικά το σχοινί πάνω στη σχοινοπίάσστρα, οπότε αυτό κάνει αυτόματα βαρειά τη σκανδάλη. Η σίγουρη λύση εδώ είναι να είναι το σχοινάκι να είναι τόσο τεντωμένο, ώστε να μην φεύσει από το άγκιστρο της σχοινιπιάστρας.civ5426 έγραψε: ↑Δευ 12 Ιαν 2026, 15:08Χαιρετώ την ομάδα,
Ευχαριστώ προκαταβολικά