Επική ψαριά στο ρηχό ψαροντούφεκο!!

Ψάρια,ιστορίες καί τρόποι ψαρέματος
silverdiver
Ονοματεπώνυμο: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Επική ψαριά στο ρηχό ψαροντούφεκο!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από silverdiver » Κυρ 19 Οκτ 2025, 17:55

Πόσες ακόμα εκπλήξεις μας επιφυλάσσει η θάλασσα; Πόσο τυχερός που για ακόμα μια φορά βίωσα απίστευτες σκηνές μέσα στο νερό!
Απόγευμα και περασμένη η ώρα, έχω μόλις δυο ακόμα μέχρι να πέσει η αυλαία…
Αλλάζω τόπο και αλλάζει μαζί όλο το σκηνικό, μόλις στην δεύτερη βουτιά τα «είδα όλα», δυο μεγάλες λίτσες έρχονται πάνω μου στην επιφάνεια και από κάτω τους κολυμπάνε καλού μεγέθους λαβράκια!
Σαστισμένος μιας και αιφνιδιάστηκα, δεν πρόλαβα να ρίξω και βουλιάζω αθόρυβα για να μην τρομάξω τα ψάρια που ξαφνικά με κυκλώνουν από παντού!!…χάνω την συγκέντρωση μου που σαν αποτέλεσμα θα έχει να αστοχήσω εξ επαφής σε ένα όμορφο λαβράκι και έχοντας δει σε μια βουτιά όλα τα ψάρια του μήνα! Πάλι καλά που υπάρχει σε πλάνο γιατί δεν θα με πίστευε κανείς!
Αμέσως στην επόμενη βουτιά άλλο ένα λαβράκι κοντά στα δύο κιλά θα πλησιάσει και ενώ στρώνει σωστά μπροστά από το ψαροτουφεκο μου θα αστοχήσω ξανά! Με πεσμένη ψυχολογία μιας και τέτοιες ευκαιρίες δύσκολα δίνονται συνεχίζω τα καρτέρια και μετά από λίγο ένα ψάρι πολύ μικρότερο από τα αρχικά θα παρθεί με μια δύσκολη βολή κάνοντας με να ξενερώσω περισσότερο για τις πρώτες ατυχίες… Με τα χρόνια όμως αυτές οι σκέψεις έρχονται και περνάνε κατευθείαν γιατί πάντα η θάλασσα έχει τον πρώτο λόγο σε ότι κάνουμε φίλοι μου…
Έχοντας ένα ψάρι επιτέλους στην σημαδούρα λοιπόν και καθώς οπλίζω… βλέπω με την άκρη του ματιού μου πάνω στην φυκιαδα μια μεγάλη λάμψη που πλησιάζοντας μεταμορφώνεται σε δικιλο λαβράκι και αρχίζει να την κάνει με ελαφρά…. Έχω καταλάβει ότι σήμερα τα ψάρια μου κάνουν πλάκα και χαλαρώνω αποδεχόμενος την ήττα μου, αυτό σαν αποτέλεσμα έχει να πέσουν τελείως οι σφυγμοί μου και απολαμβάνω τις βουτιές μηδενίζοντας το πριν… Θέλει ακόμα μια ώρα για να δύση ο ήλιος όταν ξαφνικά σε ένα καρτέρι βλέπω μια όμορφη λιτσα επιτέλους να παίρνει σάρκα και οστά και να έρχεται κατά πάνω μου, η βολή την βρίσκει κέντρο και ο γλυκός ήχος του μουλινε ηχεί επιτέλους στα αυτιά μου! Μετά από ένα γρήγορο μάζεμα λόγω εμπιστοσύνης στην βολή και στον εξοπλισμό την κρεμάω στον πλωτήρα και παίρνω χαρούμενος τον δρόμο της επιστροφής μιας και δεν θέλω κάτι περισσότερο! Στο γύρνα και λίγο πριν βγω αποφασίζω να κάνω άλλη μια βουτιά στο σημείο με τα πολλά τα ψάρια μήπως καταφέρω να πάρω ένα ακόμα λαβράκι που τους έχω αδυναμία. Όμως η τύχη είχε άλλα σχέδια και ξαφνικά από το πέλαγος διακρίνω τις σιλουέτες μεγάλων ψαριών που καταλαβαίνω ότι είναι γοφαρια! Το μεγαλύτερο μάλιστα από αυτά που είναι μπροστά θα πλησιάσει πολύ κοντά μου και θα χτυπηθεί και αυτό καίρια, μετά από λίγο ο πλωτήρας έχει βαρύνει αρκετά και μη πιστεύοντας αυτά που έζησα για ακόμα μια φορά βγαίνω στην παραλία με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!
Δείτε το βίντεο με τα απίστευτα σκηνικά!
Καλές αναδύσεις σε όλους και όλες! :hello:

phpBB [video]

b84651c0-c3cd-4d01-874b-6d877a337a8faα.jpg
99a1f9c6-2230-41bd-9171-18228078f9d8α.jpg
db51816c-e106-4893-ae9a-48b11813af9fα.jpg
Screenshot 2025-10-12 220430.png
Screenshot 2025-10-12 220853aaα.png
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
οταν βρεχει...εχει περισσοτερη θαλασσα...

Άβαταρ μέλους
CapetanThomas

Re: Επική ψαριά στο ρηχό ψαροντούφεκο!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από CapetanThomas » Κυρ 19 Οκτ 2025, 18:43

silverdiver έγραψε:
Κυρ 19 Οκτ 2025, 17:55
Πόσες ακόμα εκπλήξεις μας επιφυλάσσει η θάλασσα; Πόσο τυχερός που για ακόμα μια φορά βίωσα απίστευτες σκηνές μέσα στο νερό!
Αλλάζω τόπο και αλλάζει μαζί όλο το σκηνικό, μόλις στην δεύτερη βουτιά τα «είδα όλα», δυο μεγάλες λίτσες έρχονται πάνω μου στην επιφάνεια και από κάτω τους κολυμπάνε καλού μεγέθους λαβράκια!
Σαστισμένος μιας και αιφνιδιάστηκα, δεν πρόλαβα να ρίξω και βουλιάζω αθόρυβα για να μην τρομάξω τα ψάρια που ξαφνικά με κυκλώνουν από παντού!!…χάνω την συγκέντρωση μου που σαν αποτέλεσμα θα έχει να αστοχήσω εξ επαφής σε ένα όμορφο λαβράκι και έχοντας δει σε μια βουτιά όλα τα ψάρια του μήνα! Πάλι καλά που υπάρχει σε πλάνο γιατί δεν θα με πίστευε κανείς!
Αμέσως στην επόμενη βουτιά άλλο ένα λαβράκι κοντά στα δύο κιλά θα πλησιάσει και ενώ στρώνει σωστά μπροστά από το ψαροτουφεκο μου θα αστοχήσω ξανά! Με πεσμένη ψυχολογία μιας και τέτοιες ευκαιρίες δύσκολα δίνονται συνεχίζω τα καρτέρια και μετά από λίγο ένα ψάρι πολύ μικρότερο από τα αρχικά θα παρθεί με μια δύσκολη βολή κάνοντας με να ξενερώσω περισσότερο για τις πρώτες ατυχίες… Με τα χρόνια όμως αυτές οι σκέψεις έρχονται και περνάνε κατευθείαν γιατί πάντα η θάλασσα έχει τον πρώτο λόγο σε ότι κάνουμε φίλοι μου…
Έχοντας ένα ψάρι επιτέλους στην σημαδούρα λοιπόν και καθώς οπλίζω… βλέπω με την άκρη του ματιού μου πάνω στην φυκιαδα μια μεγάλη λάμψη που πλησιάζοντας μεταμορφώνεται σε δικιλο λαβράκι και αρχίζει να την κάνει με ελαφρά…. Έχω καταλάβει ότι σήμερα τα ψάρια μου κάνουν πλάκα και χαλαρώνω αποδεχόμενος την ήττα μου, αυτό σαν αποτέλεσμα έχει να πέσουν τελείως οι σφυγμοί μου και απολαμβάνω τις βουτιές μηδενίζοντας το πριν… Θέλει ακόμα μια ώρα για να δύση ο ήλιος όταν ξαφνικά σε ένα καρτέρι βλέπω μια όμορφη λιτσα επιτέλους να παίρνει σάρκα και οστά και να έρχεται κατά πάνω μου, η βολή την βρίσκει κέντρο και ο γλυκός ήχος του μουλινε ηχεί επιτέλους στα αυτιά μου! Μετά από ένα γρήγορο μάζεμα λόγω εμπιστοσύνης στην βολή και στον εξοπλισμό την κρεμάω στον πλωτήρα και παίρνω χαρούμενος τον δρόμο της επιστροφής μιας και δεν θέλω κάτι περισσότερο! Στο γύρνα και λίγο πριν βγω αποφασίζω να κάνω άλλη μια βουτιά στο σημείο με τα πολλά τα ψάρια μήπως καταφέρω να πάρω ένα ακόμα λαβράκι που τους έχω αδυναμία. Όμως η τύχη είχε άλλα σχέδια και ξαφνικά από το πέλαγος διακρίνω τις σιλουέτες μεγάλων ψαριών που καταλαβαίνω ότι είναι γοφαρια! Το μεγαλύτερο μάλιστα από αυτά που είναι μπροστά θα πλησιάσει πολύ κοντά μου και θα χτυπηθεί και αυτό καίρια, μετά από λίγο ο πλωτήρας έχει βαρύνει αρκετά και μη πιστεύοντας αυτά που έζησα για ακόμα μια φορά βγαίνω στην παραλία με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!

phpBB [video]

Εκπληκτικός Ψαράς με υπέροχα Ψάρια....

Δέν είναι μόνο η Λίτσα,
το Γοφάρι
και το Λαυράκι....

Είναι κι αυτός ο Ασημένιος Κουβάς με το Θαλασσινό Νερό,
που μας ραντίζεις κάθε φορά
με την Ευωδιά της Θαλασσινής Αλμύρας....

Φίλε μου Γιώργο
την Αγάπη μου....

:hello:
...αν δεν μπορείς να φερθείς με Σεβασμό,
φέρσου τουλάχιστον με την υποτυπώδη Ανθρωπιά…

CapetanThomas : https://www.spearfishingforum.gr/viewtopic.php?f=9&t=53800

tas
Ονοματεπώνυμο: Αναστάσιος Τριανταφύλλου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tas » Κυρ 19 Οκτ 2025, 21:10

Γειά σου Γιώργη με τις ομορφιές σου. Μπορώ να πω ότι, από οσους γνωρίζω, έχεις εξελιχθεί στον Nο 1 στο ρηχό κυνήγι Οχι ότι και βαθειά δεν είσαι καλός αλλά στα ρηχα άπαιχτος.
Ακου τώρα και το ωραίο. Την παρασκευή (προχθές) πέρασα από το γραφείο για κάποια δουλειά και σε ζήτησα. Μου είπαν ότι έλειπες. Σκέφτηκα ενδόμειχα: πάλι την έχει κοπάνησει για ψάρεμα. Θα δούμε αν θα ανεβάσει κανά βίντεο. Φυσικά το ψάρεμα αυτό είναι από κάποια περασμένη Κυριακή, οπότε μάλλον σε αδίκησα.

Panagpanag

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Panagpanag » Κυρ 19 Οκτ 2025, 21:25

Επικο βίντεο, εικόνες ονειρικές! Το ρηχό ψαροτουφεκο προσφέρει αυτές τις μοναδικές συγκινήσεις!

ichthyologist

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ichthyologist » Δευ 20 Οκτ 2025, 07:11

Παλάβωσε η θάλασσα!
De facto sensu stricto≈de jure sensu lato
Sicut erat in Principio, et Nunc, et Semper, et in [omnia] Seacula Seaculorum

Άβαταρ μέλους
fiesta1420

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fiesta1420 » Δευ 20 Οκτ 2025, 10:45

Φοβερές ψαρούκλες μπράβο Γιώργο αλλά και αυτή η ηρεμία σου τα κάνει όλα να φαίνονται πολύ εύκολα!!!

xareas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xareas » Τετ 22 Οκτ 2025, 08:48

Γιώργηηηηηηηηη τι έκανες πάλι μωρέ.
Όταν ξεκινάω με πετάλωμα σε "σίγουρο" ψάρι ξενερώνω όσο δε πάει.
Το γοφάρι σου ήρθε σαν λαβράκι το ριμάδι.
Άντε φαίνεται ότι κάτι θα γίνει φέτος,όχι ότι σε πάει κακά εσένα.
Ψαροντούφεκο και blastbeats ρε μ@#νια.

silverdiver

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από silverdiver » Σάβ 25 Οκτ 2025, 21:38

CapetanThomas έγραψε:
Κυρ 19 Οκτ 2025, 18:43
silverdiver έγραψε:
Κυρ 19 Οκτ 2025, 17:55

phpBB [video]

Εκπληκτικός Ψαράς με υπέροχα Ψάρια....

Δέν είναι μόνο η Λίτσα,
το Γοφάρι
και το Λαυράκι....

Είναι κι αυτός ο Ασημένιος Κουβάς με το Θαλασσινό Νερό,
που μας ραντίζεις κάθε φορά
με την Ευωδιά της Θαλασσινής Αλμύρας....

Φίλε μου Γιώργο
την Αγάπη μου....

:hello:
Την καλησπέρα μου Θωμά μου! Να είσαι πάντα γερός και δυνατός! :hello:

silverdiver

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από silverdiver » Σάβ 25 Οκτ 2025, 21:39

tas έγραψε:
Κυρ 19 Οκτ 2025, 21:10
Γειά σου Γιώργη με τις ομορφιές σου. Μπορώ να πω ότι, από οσους γνωρίζω, έχεις εξελιχθεί στον Nο 1 στο ρηχό κυνήγι Οχι ότι και βαθειά δεν είσαι καλός αλλά στα ρηχα άπαιχτος.
Ακου τώρα και το ωραίο. Την παρασκευή (προχθές) πέρασα από το γραφείο για κάποια δουλειά και σε ζήτησα. Μου είπαν ότι έλειπες. Σκέφτηκα ενδόμειχα: πάλι την έχει κοπάνησει για ψάρεμα. Θα δούμε αν θα ανεβάσει κανά βίντεο. Φυσικά το ψάρεμα αυτό είναι από κάποια περασμένη Κυριακή, οπότε μάλλον σε αδίκησα.
Γεια σου Τάσο μου, σε ευχαριστώ πολύ φίλε! Είχα πάει για αιμοδοσία, καλό χειμώνα εύχομαι!

silverdiver

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από silverdiver » Σάβ 25 Οκτ 2025, 21:41

Panagpanag έγραψε:
Κυρ 19 Οκτ 2025, 21:25
Επικο βίντεο, εικόνες ονειρικές! Το ρηχό ψαροτουφεκο προσφέρει αυτές τις μοναδικές συγκινήσεις!
Έτσι ακριβώς Παναγιώτη! Το ρηχό δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα το βαθύ… Τα έχει όλα και σε μεγάλα μεγέθη και πάνω από όλα μας παρέχει ασφάλεια! Καλές αναδύσεις!

silverdiver

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από silverdiver » Σάβ 25 Οκτ 2025, 21:43

ichthyologist έγραψε:
Δευ 20 Οκτ 2025, 07:11
Παλάβωσε η θάλασσα!
Ναι φίλε ιχθυολόγε, πολύ περίεργο σκηνικό που δεν έχω ξαναδεί τέτοια εποχή… Ίσως βαθύτερα κυνηγούσαν τα μεγαλύτερα ψάρια και έτσι σπρώξαν τα λαβράκια ρηχά… ποιος ξέρει… :hello:

silverdiver

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από silverdiver » Σάβ 25 Οκτ 2025, 21:44

fiesta1420 έγραψε:
Δευ 20 Οκτ 2025, 10:45
Φοβερές ψαρούκλες μπράβο Γιώργο αλλά και αυτή η ηρεμία σου τα κάνει όλα να φαίνονται πολύ εύκολα!!!
Γεια σου φιλαράκι, ηρεμία ξε ηρεμία… τα πεταλωματα μου τα έκανα :lol: Καλές αναδύσεις εύχομαι!

silverdiver

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από silverdiver » Σάβ 25 Οκτ 2025, 21:46

xareas έγραψε:
Τετ 22 Οκτ 2025, 08:48
Γιώργηηηηηηηηη τι έκανες πάλι μωρέ.
Όταν ξεκινάω με πετάλωμα σε "σίγουρο" ψάρι ξενερώνω όσο δε πάει.
Το γοφάρι σου ήρθε σαν λαβράκι το ριμάδι.
Άντε φαίνεται ότι κάτι θα γίνει φέτος,όχι ότι σε πάει κακά εσένα.
Εγώ αντίθετα πεισμωνω πολύ Χάρη, σε σημείο να μην βγαίνω από το νερό μέχρι να ξαναζήσω μια ακόμα ευκαιρία! Αστα και εδώ πετάλωσα δύο καλύτερα λαβράκια… Αλλά πάλι καλά πέτυχα τρομερή μέρα! Καλή μας σεζόν φίλε!

Άβαταρ μέλους
KOSTAS STI
Ονοματεπώνυμο: ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KOSTAS STI » Δευ 27 Οκτ 2025, 10:33

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!.....κανονησε να με βρεις κανα σπιτακι εκει γυρω! :mrgreen:
......κοντα κοντα για να τα μυριζω οταν ψηνεις και να πετιεμαι μια βολτα! :-"
Θελω το αυτοκινητο μου γρηγορο,την γυναικα μου καυτη και την μπυρα μου παγωμενη !!!

Επιστροφή στο “Ψαρέματα και τεχνικές”