Με μικρές προσδοκίες….
- fiesta1420
Με μικρές προσδοκίες….
Με μικρές έως καθόλου προσδοκίες έπεσα στον τόπο για να πω ότι βράχηκα μιας και στο κομμάτι που ήθελα να πέσω το χτυπούσε ή ρεστια. Η θάλασσα είχε άλλα σχέδια όμως, μιας και από το πρώτο καρτέρι εμφανίστηκαν 4 μαναλακια όπου κατάφερα και πήρα ένα η συνέχεια ήταν να κάνω άλλα δύο καρτέρια και στο κάθε καρτέρι να βγάλω από ένα ψαράκι. Δεν είναι κάτι το φοβερό….το βασικότερο γέμισα μπαταρίες ακόμη περισσότερο γιατί εκεί που ήμουν σίγουρος ότι δεν θα κάνω καν βολή ανατράπηκαν όλα. Μετά απλά απόλαυσα την θάλασσα και βγήκα έξω. Καλές αναδύσεις σε όλους εύχομαι με πολλές βουτιές!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- GoRaN
- Ονοματεπώνυμο: Γιώργος Γοραντωνάκης
Re: Με μικρές προσδοκίες….
Συνάδελφε δώσε λίγο ενέργεια και σε μας γιατί θα κάνουμε να δούμε θάλασσα καιρό απ' ότι φαίνεται.
Την θάλασσα να την απολαμβάνεις όπως και να είναι , με μπουνάτσες , με ρεστίες , με αντάρες και ας μην πατήσεις ούτε μιά φορά τη σκανδάλη!
Την θάλασσα να την απολαμβάνεις όπως και να είναι , με μπουνάτσες , με ρεστίες , με αντάρες και ας μην πατήσεις ούτε μιά φορά τη σκανδάλη!
Κάθε φορά που πατάς τη σκανδάλη , είναι μια ευκαιρία για αυτοκριτική και απολογισμό.
- fiesta1420
Εύχομαι περαστικά ότι και να είναι και γρήγορη επιστροφή κοντά στην γαλανη!
- CapetanThomas
fiesta1420 έγραψε: ↑Σάβ 18 Οκτ 2025, 09:52Με μικρές έως καθόλου προσδοκίες έπεσα στον τόπο για να πω ότι βράχηκα μιας και στο κομμάτι που ήθελα να πέσω το χτυπούσε ή ρεστια. Η θάλασσα είχε άλλα σχέδια όμως, μιας και από το πρώτο καρτέρι εμφανίστηκαν 4 μαναλακια όπου κατάφερα και πήρα ένα η συνέχεια ήταν να κάνω άλλα δύο καρτέρια και στο κάθε καρτέρι να βγάλω από ένα ψαράκι. Δεν είναι κάτι το φοβερό….το βασικότερο γέμισα μπαταρίες ακόμη περισσότερο γιατί εκεί που ήμουν σίγουρος ότι δεν θα κάνω καν βολή ανατράπηκαν όλα. Μετά απλά απόλαυσα την θάλασσα και βγήκα έξω. Καλές αναδύσεις σε όλους εύχομαι με πολλές βουτιές!!!
Φίλε μου Ελπιδοφόρε,
Πολύ όμορφα Ψάρια,
πάρα πολύ καλό το Οπλο σου....
Ενα μεγάλο Μπράβο για Ολα κι απο μένα....
Εύχομαι πάντα Χαρές κι Επιτυχίες....
...αν δεν μπορείς να φερθείς με Σεβασμό,
φέρσου τουλάχιστον με την υποτυπώδη Ανθρωπιά…
CapetanThomas : https://www.spearfishingforum.gr/viewtopic.php?f=9&t=53800
φέρσου τουλάχιστον με την υποτυπώδη Ανθρωπιά…
CapetanThomas : https://www.spearfishingforum.gr/viewtopic.php?f=9&t=53800
- fiesta1420
Καπετανιο μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Όσο για το όπλο δεν γινόταν και διαφορετικά αφού μου έδωσες τις καλύτερες ευχές την πρωτη μερα που το αγορασα!!! Να εισαι παντα γερός ευχομαι και ολα τα καλα!!!CapetanThomas έγραψε: ↑Κυρ 19 Οκτ 2025, 09:29fiesta1420 έγραψε: ↑Σάβ 18 Οκτ 2025, 09:52Με μικρές έως καθόλου προσδοκίες έπεσα στον τόπο για να πω ότι βράχηκα μιας και στο κομμάτι που ήθελα να πέσω το χτυπούσε ή ρεστια. Η θάλασσα είχε άλλα σχέδια όμως, μιας και από το πρώτο καρτέρι εμφανίστηκαν 4 μαναλακια όπου κατάφερα και πήρα ένα η συνέχεια ήταν να κάνω άλλα δύο καρτέρια και στο κάθε καρτέρι να βγάλω από ένα ψαράκι. Δεν είναι κάτι το φοβερό….το βασικότερο γέμισα μπαταρίες ακόμη περισσότερο γιατί εκεί που ήμουν σίγουρος ότι δεν θα κάνω καν βολή ανατράπηκαν όλα. Μετά απλά απόλαυσα την θάλασσα και βγήκα έξω. Καλές αναδύσεις σε όλους εύχομαι με πολλές βουτιές!!!
Φίλε μου Ελπιδοφόρε,
Πολύ όμορφα Ψάρια,
πάρα πολύ καλό το Οπλο σου....
Ενα μεγάλο Μπράβο για Ολα κι απο μένα....
Εύχομαι πάντα Χαρές κι Επιτυχίες....
![]()
Αρκεί να βρεχόμαστε και να είμαστε στο νερό και ποτέ δεν ξες τι μπορεί να γίνει.
Αν δεν είμαστε εκεί με σιγουριά οι προσδοκίες είναι μηδενικές.
Αν δεν είμαστε εκεί με σιγουριά οι προσδοκίες είναι μηδενικές.
Ψαροντούφεκο και blastbeats ρε μ@#νια.
- KOSTAS STI
- Ονοματεπώνυμο: ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
και βουτηξες και τα ψαρακια σου πηρες ! 
Θελω το αυτοκινητο μου γρηγορο,την γυναικα μου καυτη και την μπυρα μου παγωμενη !!!
Καλησπέρα.
Με το που θα μπείς στο νερό, είσαι ήδη 50+% κερδισμένος
Τωρα, εαν ερθουν και τα ψαρακια, τόσο το καλύτερο!
Το αεροβόλο δειχνει πολλά υποσχόμενο
Με το που θα μπείς στο νερό, είσαι ήδη 50+% κερδισμένος
Τωρα, εαν ερθουν και τα ψαρακια, τόσο το καλύτερο!
Το αεροβόλο δειχνει πολλά υποσχόμενο
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!
Pescare ergo sum
Pescare ergo sum
- fiesta1420
- fiesta1420
- fiesta1420
Το φάρμακο φίλε Κώστα που πολύ σωστά είπες ειναι σε αυτο "και βουτήξεις". Γέμισαν οι μπαταρίες.
- fiesta1420
Ακριβώς έτσι όπως τα λες!!!
Όσο για το αεροβόλο κάποια στιγμή θέλω να γράψω μόνο γιαυτο και μόνο θετικά έχω έως τώρα…. Έχω εκπλαγεί από την ευθυβολία-ταχύτητα-βεληνεκες καθως και την ανύπαρκτη ανάκρουση δεν θα αναφέρω το ότι όση ώρα και εάν είναι οπλισμένο ρίχνει με την ιδία ταχύτητα κλπ χωρίς να πέφτει η απόδοση του. Αν αγοράσεις και μια pcp τρόμπα 4000 το φούσκωμα γίνεται παιχνιδάκι με 20 τρομπαρισιες φθάνεις τα 20bar που δεν θες παραπάνω με κεφαλή κενού. Θα τα μαζέψω όλα και θα κάνω μια ανάρτηση.