Mares Force
- fiesta1420
Mares Force
Καλημέρα σε όλους! Χρόνια με έτρωγε να δοκιμάσω και εγώ ένα αεροβόλο μιας και όσα χρόνια ψαρεύω δεν έτυχε να πιάσω στα χερια μου αλλά ούτε να δω από κοντά, έτσι πήρα την απόφαση και αγόρασα ένα… ρίσκο μεν γιατί όπου και εάν διάβασα όποιον και εάν ρώτησα η απάντηση ήταν αρνητική. Λίγοι αλλά επιφυλακτικοί ήταν αυτή που μου είπαν για τα θετικά των αερικών. Επέλεξα να αγοράσω το mares force 100 με vacuum κάνη και ψάχνωντας στην Ελληνική αγορά απογοητευτικά λόγω των υψηλών τιμών, βλέποντας Ιταλία η διαφορά τιμής με μεταφορικά ήταν σχεδόν 300€ κάτω το αναφέρω γιατί πως να βοηθήσει ο καθένας τα Ελληνικά καταστήματα όταν έχουν τέτοιες διαφορές! Να μην τα πολυλογώ το όπλο το έχω 3 μήνες στα χερια μου και μόνο θετικά έχω να πω στην πραγματικότητα έχω εκπλαγεί! Αρχικά να πω ότι από την στιγμή που θα οπλίσεις μέχρι να βγεις με την ίδια δύναμη θα ρίχνει όση ώρα και εάν το έχεις οπλισμένο, το λάστιχο στο 30’ αρχίζει και χάνει δύναμη εάν υπολογίσουμε και την εποχή κρύο ζέστη που επηρεάζουν το λάστιχο καθώς και χρόνος που στο 6 μηνο θέλουν άλλαγμα για να πεις πώς θα σου αποδίδουν όπως την πρώτη φορά…. Το μήκος τους σε σχέση με το βεληνεκές είναι φοβερό! Δεν έχεις λάστιχα να κρέμονται κλπ…Στο πρώτο ψαρεμα με δυσκόλεψε λίγο η όπλιση (λόγο ότι έβαζα δύναμη με το χέρι) που μετά από 3 οπλίσεις κατάλαβα τον τρόπο (θέλει συνδυασμό κίνησης με όλο το σώμα και το πόδι) και το οπλίζω για πλάκα! Η σκανδάλη στο συγκεκριμένο είναι πολύ μαλακή η δε βολές αστραπή και με 0 ανάκρουση κυριολεκτικά ,ακόμη προσπαθώ να καταλάβω πότε πατάω την σκανδάλη και πότε η βέργα τερματίζει και τραβάει μουλινε, θόρυβος το μόνο που ακούς ένα κλακ πολύ μικρότερος και από μονολαστιχο. Όσο αναφορά τα σκοπευτικά εμενα μου έκατσαν τέλεια με την οπτική ίνα στο πρώτο κιόλας ψάρεμα έβγαλα ψαράκια. Το μόνο αρνητικό που μπορώ να πω προς το παρών με το λίγο καιρό που το έχω στα χερια μου είναι λόγο ότι έκανα την μετάβαση από λαστιχοβολο κάθε φορά που πατάω σκανδάλη σπρώχνω το χέρι μπροστά να απορροφήσω την ανάκρουση που το συγκεκριμένο δεν έχει καθόλου 0 εντελώς.
Συγνώμη εάν σας κούρασα με την έκθεση τα έγραψα αφενός γιατί έχω ενθουσιαστεί και αφετέρου για κάποιον νέο στα αερικά όπως εμένα να πάρει μια διαφορετική εικόνα από τα κακός αδικημένα αερικά. Καλές αναδύσεις σε όλους!
Υ.Γ1:Εχω μονοφτερη βέργα σκέφτομαι να βάλω δυφτερη βέργα για μεγαλύτερη ασφάλεια στα ψάρια (κάνω μόνο καρτερία) αλλά δεν θέλω να επηρεάστει ή ευθυβολία, έχει δοκιμάσει κάποιος;
Υ.Γ2:Δεν λέω ότι τα λαστιχοβολα δεν είναι καλά… κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους και αυτά, τόσα χρόνια με αυτά ψάρευα και ψαρεύουν πόλοι!
Υ.Γ2: Δεν κάνω διαφήμιση το συγκεκριμένο ούτε περνώ χορηγίες.
Συγνώμη εάν σας κούρασα με την έκθεση τα έγραψα αφενός γιατί έχω ενθουσιαστεί και αφετέρου για κάποιον νέο στα αερικά όπως εμένα να πάρει μια διαφορετική εικόνα από τα κακός αδικημένα αερικά. Καλές αναδύσεις σε όλους!
Υ.Γ1:Εχω μονοφτερη βέργα σκέφτομαι να βάλω δυφτερη βέργα για μεγαλύτερη ασφάλεια στα ψάρια (κάνω μόνο καρτερία) αλλά δεν θέλω να επηρεάστει ή ευθυβολία, έχει δοκιμάσει κάποιος;
Υ.Γ2:Δεν λέω ότι τα λαστιχοβολα δεν είναι καλά… κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους και αυτά, τόσα χρόνια με αυτά ψάρευα και ψαρεύουν πόλοι!
Υ.Γ2: Δεν κάνω διαφήμιση το συγκεκριμένο ούτε περνώ χορηγίες.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- CapetanThomas
Re: Mares Force
Απο μένα, που είμαι Λάτρης των Αεροβόλων,
κι ειδικά των Οπλων της Mares,
σου δίνω ολόψυχες Ευχές, Καλορίζικο, Καλοτάξιδο,
Τυχερό και πολυψαρεμένο το καινούργιο Οπλο σου....
Κι ένα μεγάλο Μπράβο....
Εκανες πολύ καλή Επιλογή....
( Δέν φοβόμαστε να πούμε την Αποψή μας...
Αυτό, δέν είναι Διαφήμιση....
Είναι Δικαίωμά μας....)
Εγώ όλα τα Χρόνια Mares Αεροβόλα είχα....
Τελευταία ( πρίν δύο Χρόνια ), αγόρασα το καινούργιο Cyrano,
το οποίο έχει Μεταλλικό Ανοξείδωτο Μηχανισμό Σκανδάλης, κ.λ.π. ,κ.λ.π.
κι είναι ένα εκπληκτικό Οπλο....
Μπράβο λοιπόν για την Επιλογή σου
να το χαρείς το Οπλο σου
με πολλές καλές Επιτυχίες και Χαρές....
...αν δεν μπορείς να φερθείς με Σεβασμό,
φέρσου τουλάχιστον με την υποτυπώδη Ανθρωπιά…
CapetanThomas : https://www.spearfishingforum.gr/viewtopic.php?f=9&t=53800
φέρσου τουλάχιστον με την υποτυπώδη Ανθρωπιά…
CapetanThomas : https://www.spearfishingforum.gr/viewtopic.php?f=9&t=53800
- fiesta1420
Καπετάνιε μου σε υπερευχαριστω για τα καλά σου λόγια!!! Μόνο από τις ευχές που μου έδωσες δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα έχει επιτυχίες!!! Εύχομαι να είσαι πάντα Γερός και πολύ Θάλασσα!!!CapetanThomas έγραψε: ↑Τετ 09 Ιούλ 2025, 13:47![]()
Απο μένα, που είμαι Λάτρης των Αεροβόλων,
κι ειδικά των Οπλων της Mares,
σου δίνω ολόψυχες Ευχές, Καλορίζικο, Καλοτάξιδο,
Τυχερό και πολυψαρεμένο το καινούργιο Οπλο σου....
Κι ένα μεγάλο Μπράβο....
Εκανες πολύ καλή Επιλογή....
( Δέν φοβόμαστε να πούμε την Αποψή μας...
Αυτό, δέν είναι Διαφήμιση....
Είναι Δικαίωμά μας....)
Εγώ όλα τα Χρόνια Mares Αεροβόλα είχα....
Τελευταία ( πρίν δύο Χρόνια ), αγόρασα το καινούργιο Cyrano,
το οποίο έχει Μεταλλικό Ανοξείδωτο Μηχανισμό Σκανδάλης, κ.λ.π. ,κ.λ.π.
κι είναι ένα εκπληκτικό Οπλο....
Μπράβο λοιπόν για την Επιλογή σου
να το χαρείς το Οπλο σου
με πολλές καλές Επιτυχίες και Χαρές....
![]()
Καλησπέρα
Πολύ καλά έκανες κι εγραψες την..." έκθεση"
για το νεο σου αεροβόλο.
Άλλωστε, αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης και η μεγάλη αξία του SFF: μοιραζόμαστε τις εμπειρίες, του προβληματισμούς, τις ιδέες κ.λπ. για τον καθε είδους εξοπλισμό μας, αλλά και τους τόπους, τα ψάρια, τους καιρούς και τόσα άλλα
Μια τεράστια, η μεγαλύτερη θεωρώ, "ζωντανή" βάση δεδομένων για το υποβρύχιο ψάρεμα
Στο δια ταύτα, ποιοτικά αεροβόλα τα mares απο τις πρώτες τους γενιές ακόμα. Αφού σου έκατσε καλά απο την αρχή, ακομη και στη σκόπευση που ειναι ιδιαίτερη, όλα καλά...
Για μενα δυο θέματα μονο θελουν προσοχή: να μην μπει άμμος- πετραδακια στην κανη και να μην τουφεκίσεις βραχια και στραβώσει η βέργα.
Καλοψάρευτο
Πολύ καλά έκανες κι εγραψες την..." έκθεση"
Άλλωστε, αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης και η μεγάλη αξία του SFF: μοιραζόμαστε τις εμπειρίες, του προβληματισμούς, τις ιδέες κ.λπ. για τον καθε είδους εξοπλισμό μας, αλλά και τους τόπους, τα ψάρια, τους καιρούς και τόσα άλλα
Μια τεράστια, η μεγαλύτερη θεωρώ, "ζωντανή" βάση δεδομένων για το υποβρύχιο ψάρεμα
Στο δια ταύτα, ποιοτικά αεροβόλα τα mares απο τις πρώτες τους γενιές ακόμα. Αφού σου έκατσε καλά απο την αρχή, ακομη και στη σκόπευση που ειναι ιδιαίτερη, όλα καλά...
Για μενα δυο θέματα μονο θελουν προσοχή: να μην μπει άμμος- πετραδακια στην κανη και να μην τουφεκίσεις βραχια και στραβώσει η βέργα.
Καλοψάρευτο
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!
Pescare ergo sum
Pescare ergo sum
- fiesta1420
Έτσι οπως τα λες είναι!!! Πραγματικά μια εγκυκλοπαίδεια που βρίσκεις σχεδόν τα πάντα μέσα που πρέπει να μείνει ζωντανή και για τους επόμενους που τόση πληροφορία μαζεμένη δεν την βρίσκεις πουθενά σε όσες ομάδες στα social και εάν μπεις! Σε ευχαριστώ πολύ!!!ΤΑΙΤΙΝΟΣ έγραψε: ↑Τετ 09 Ιούλ 2025, 19:42Καλησπέρα![]()
Πολύ καλά έκανες κι εγραψες την..." έκθεση"για το νεο σου αεροβόλο.
Μια τεράστια, η μεγαλύτερη θεωρώ, "ζωντανή" βάση δεδομένων για το υποβρύχιο ψάρεμα![]()
Καλοψάρευτο![]()
- CARPENTER
- Ονοματεπώνυμο: ΛΙΛΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Καλημέρα...........
Όποιος μπορεί να ψαρεύει και με τα όπλα των 2 ειδών έχει μεγάλο πλεονέκτημα ...............
Παλιότερα υπήρχε ( ίσως κι ακόμα) η εντύπωση ότι ήταν δύσχρηστα έκαναν φασαρία και είχαν ακριβή συντήρηση.............
Κάποιοι που μεγαλώσαμε και μάθαμε με αυτά.......μάθαμε να τα φτιάχνουμε και μόνοι δεν είχαμε προβλήματα και τα ίδια ψάρια βγάζαμε με φίλους ή και περισσότερα μιας και το ψάρεμα γινόταν στην τρύπα που εκεί το πλεονέκτημα είναι μεγάλο .........
Τα σύγχρονα αεροβόλα είναι άλλο θέμα.......... δεν θέλουν δύναμη να οπλίσεις ...........και κάνουν απίστευτες βολές χωρίς ένα κοπάδι λάστιχα και 4 χιλιόμετρα σκοινιά που μπορεί να γίνουν κοκορέτσι.................
Να το χαίρεσαι το οπλάκι όπως και τα λαστιχοβόλα που έχεις και να ψαρεύεις και με τα 2 ........... μόνο πλεονέκτημα θα έχεις..............

Όποιος μπορεί να ψαρεύει και με τα όπλα των 2 ειδών έχει μεγάλο πλεονέκτημα ...............
Παλιότερα υπήρχε ( ίσως κι ακόμα) η εντύπωση ότι ήταν δύσχρηστα έκαναν φασαρία και είχαν ακριβή συντήρηση.............
Κάποιοι που μεγαλώσαμε και μάθαμε με αυτά.......μάθαμε να τα φτιάχνουμε και μόνοι δεν είχαμε προβλήματα και τα ίδια ψάρια βγάζαμε με φίλους ή και περισσότερα μιας και το ψάρεμα γινόταν στην τρύπα που εκεί το πλεονέκτημα είναι μεγάλο .........
Τα σύγχρονα αεροβόλα είναι άλλο θέμα.......... δεν θέλουν δύναμη να οπλίσεις ...........και κάνουν απίστευτες βολές χωρίς ένα κοπάδι λάστιχα και 4 χιλιόμετρα σκοινιά που μπορεί να γίνουν κοκορέτσι.................
Να το χαίρεσαι το οπλάκι όπως και τα λαστιχοβόλα που έχεις και να ψαρεύεις και με τα 2 ........... μόνο πλεονέκτημα θα έχεις..............
Η καμήλα δε κοιτάει ποτέ τη καμπούρα της.
Δείτε τη δουλειά μας στο Facebook.
Lillisbros Furniture
Υιοί Στεφ. Λιλλή ΟΕ
Δείτε τη δουλειά μας στο Facebook.
Lillisbros Furniture
Υιοί Στεφ. Λιλλή ΟΕ
- fiesta1420
Σε ευχαριστώ πολύ μάστορα μου!!! Έτσι όπως τα λες είναι!!!CARPENTER έγραψε: ↑Πέμ 10 Ιούλ 2025, 07:45Καλημέρα...........
![]()
Τα 2 τελευταία χρονια ψαρεύω σχεδον αποκλειστικά με αεροβόλα, ενα 100 (11αρι πιστόνι , 27 ατμ, 7αρα βεργα) και ενα110 (13αρι στις 24 ατμ με 8αρα). Αυτό μετά από 25 +χρονια λάστιχα. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι να φτάσω στην αποκλειστική χρήση τους ζορίστηκα και κάποιες φορές τα παράτησα και γύρισα πάλι στα λάστιχα. Τα μεγαλύτερα προβλήματα ήταν:
1. Η σκόπευση κυριως με το 100αρι (όχι ομως και με το 110, οπου ειναι καλυτερα τα πραγματα).
2 οι μικρές και μεγαλες βλάβες και η συντήρηση κάθε φορά σε τεχνίτη. Όταν αποφάσισα να κάνω το σέρβις και τις επιδιορθωσεις μόνος μου τα πράγματα βελτιώθηκαν.
3. Το φούσκωμα του όπλου μετά την επισκευη . Το πρόβλημα αυτό παραμένει αλυτο μέχρι σημερα.
Τώρα τα πλεονεκτηματα:
1. Έλειψη ανακρουσης.
2. Μικρό μέγεθος ,περιορισμένος όγκος, μεγάλη ταχυτητα
Ευθυβολια. Το 110 ισοδυναμεί στο μέγεθος και στον όγκο με ένα μονολαστιχο 90αρι. Ρίχνει όμως καλύτερα από το 110 διλάστιχο μου που ζυγίζει 2,5 κιλά.
3. Γρήγορη και ευκολη αλλαγή ταχύτητας βολής ακόμα και στην ίδια βουτια.
Τώρα να πω κάτι και σε σύγκριση με τα invert. Δύο φορές έχω δοκιμάσει invert. Το ένα 100αρι με 2×16 & 1×19. Το συγκεκριμενο υστερούσε έναντι του αντιστοιχου αεροβόλου . Βρήκα την αρχική ταχυτητα του μικρή και μάλλον χαμηλοριχνε. Το 2ο ήταν ένα carbon 115 με 1×19 + 3×16.
Εδώ τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Η 8αρα τερμάτισε τα 5 μήκη σε χρόνο 0 με σχεδον απόλυτη ευθυβολια. Όμως στο χέρι ήταν σαν να κράταγα ένα κουραστικό μπροστοβαρο καντρονι. Το 110 αερικο δεν νομίζω ότι μπορεί να ρίξει ποτε τόσο δυνατά, ακόμα και τέρμα φουσκωμένο.
Τώρα ο καθένας, ανάλογα το ψάρεμα που κάνει και τις απαιτήσεις του, κρίνει τι του χρειάζεται.
1. Η σκόπευση κυριως με το 100αρι (όχι ομως και με το 110, οπου ειναι καλυτερα τα πραγματα).
2 οι μικρές και μεγαλες βλάβες και η συντήρηση κάθε φορά σε τεχνίτη. Όταν αποφάσισα να κάνω το σέρβις και τις επιδιορθωσεις μόνος μου τα πράγματα βελτιώθηκαν.
3. Το φούσκωμα του όπλου μετά την επισκευη . Το πρόβλημα αυτό παραμένει αλυτο μέχρι σημερα.
Τώρα τα πλεονεκτηματα:
1. Έλειψη ανακρουσης.
Ευθυβολια. Το 110 ισοδυναμεί στο μέγεθος και στον όγκο με ένα μονολαστιχο 90αρι. Ρίχνει όμως καλύτερα από το 110 διλάστιχο μου που ζυγίζει 2,5 κιλά.
Τώρα να πω κάτι και σε σύγκριση με τα invert. Δύο φορές έχω δοκιμάσει invert. Το ένα 100αρι με 2×16 & 1×19. Το συγκεκριμενο υστερούσε έναντι του αντιστοιχου αεροβόλου . Βρήκα την αρχική ταχυτητα του μικρή και μάλλον χαμηλοριχνε. Το 2ο ήταν ένα carbon 115 με 1×19 + 3×16.
Εδώ τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Η 8αρα τερμάτισε τα 5 μήκη σε χρόνο 0 με σχεδον απόλυτη ευθυβολια. Όμως στο χέρι ήταν σαν να κράταγα ένα κουραστικό μπροστοβαρο καντρονι. Το 110 αερικο δεν νομίζω ότι μπορεί να ρίξει ποτε τόσο δυνατά, ακόμα και τέρμα φουσκωμένο.
Τώρα ο καθένας, ανάλογα το ψάρεμα που κάνει και τις απαιτήσεις του, κρίνει τι του χρειάζεται.
- fiesta1420
Πολύ κατατοπιστικός, και εγώ από πολυσπαστα πήγα σε αεροβόλο. Πολύ καλά τα πολυσπαστα αλλά στο δικό μου ψάρεμα που τις περισσότερες φορές μπορεί να έχει περάσει 30’+ και να μην έχω ρίξει και την 7,5 βέργα δεν την πήγαινε άσε και το κοπάδι τα λάστιχα πάνω. Και φαντάσου λενε ότι δεν έχουν ανάκρουση τα invert έτσι πίστευα και εγώ έως ότου έπιασα το αεροβόλο και ακόμη δεν πιστεύω ότι έχει πετάξει την 7αρα.tas έγραψε: ↑Πέμ 10 Ιούλ 2025, 10:35Τα 2 τελευταία χρονια ψαρεύω σχεδον αποκλειστικά με αεροβόλα, ενα 100 (11αρι πιστόνι , 27 ατμ, 7αρα βεργα) και ενα110 (13αρι στις 24 ατμ με 8αρα). Αυτό μετά από 25 +χρονια λάστιχα. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι να φτάσω στην αποκλειστική χρήση τους ζορίστηκα και κάποιες φορές τα παράτησα και γύρισα πάλι στα λάστιχα. Τα μεγαλύτερα προβλήματα ήταν:
Τώρα τα πλεονεκτηματα:
1. Έλειψη ανακρουσης.
Ερώτηση….. έχω μονοφτερη βέργα αυτή την στιγμή, έχεις δοκιμάσει δυφτερη;;; Το σκέφτομαι για περισσότερη ασφάλεια στα ξεψαρισματα αλλά δεν θέλω να επηρεαστεί η ευθυβολία. Είναι καλύτερη λες η δυφτερη;;;
Ερώτηση….. έχω μονοφτερη βέργα αυτή την στιγμή, έχεις δοκιμάσει δυφτερη;;; Το σκέφτομαι για περισσότερη ασφάλεια στα ξεψαρισματα αλλά δεν θέλω να επηρεαστεί η ευθυβολία. Είναι καλύτερη λες η δυφτερη;;;
[/quote]
Δίφτερη έχω βάλει μόνο στο 110 επειδή αυτό χρησιμοποιώ για ανοικτά νερά, κυρίως για συναγρίδες. Επειδή όμως η οχτάρα θέλει πολύ τρόχισμα για το διπλό φτεράκι του έβαλα μια εφτάρα δίφτερη που είχα. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα . Ομως η 8άρα του πάει πιο πολύ και είναι πιο δυνατή. Θα βάλω μάλλον και στην οχτάρα ένα φτεράκι ακόμα όχι όμως μαζι με το άλλο αλλά λίγο πιο πίσω, αφού ανοίξω άλλη μια τρύπα. Τώρα η δίφτερη για τα πιο πολλά ψάρια, μικρά θυράματα, κλειστές βολές, βράχια, τρύπες κλπ δεν ενδείκνυται. Μπορεί να κόβει λίγο ταχύτητα ή να χαλάει τη βολή αν τα φτεράκια δεν είναι καλά χωνεμένα στη βέργα. Επίσης η δίφτερη είναι πολύ ευπαθής και βραχώνει με το παραμικρό μέσα σε τρύπες. Δεν θα τη συνιστούσα για 100αρι και allaround ψάρεμα.
[/quote]
Δίφτερη έχω βάλει μόνο στο 110 επειδή αυτό χρησιμοποιώ για ανοικτά νερά, κυρίως για συναγρίδες. Επειδή όμως η οχτάρα θέλει πολύ τρόχισμα για το διπλό φτεράκι του έβαλα μια εφτάρα δίφτερη που είχα. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα . Ομως η 8άρα του πάει πιο πολύ και είναι πιο δυνατή. Θα βάλω μάλλον και στην οχτάρα ένα φτεράκι ακόμα όχι όμως μαζι με το άλλο αλλά λίγο πιο πίσω, αφού ανοίξω άλλη μια τρύπα. Τώρα η δίφτερη για τα πιο πολλά ψάρια, μικρά θυράματα, κλειστές βολές, βράχια, τρύπες κλπ δεν ενδείκνυται. Μπορεί να κόβει λίγο ταχύτητα ή να χαλάει τη βολή αν τα φτεράκια δεν είναι καλά χωνεμένα στη βέργα. Επίσης η δίφτερη είναι πολύ ευπαθής και βραχώνει με το παραμικρό μέσα σε τρύπες. Δεν θα τη συνιστούσα για 100αρι και allaround ψάρεμα.
-
Panagpanag
Γιατι, γιατί, γιατί?? Γιατί μου βάζεις παλι το ζιζάνιο ενώ είχε ηρεμήσει...? Πριν λίγες μέρες κοίταγα ξανά τα αγαπημένα αερικά στο ίντερνετ αλλά είπα να μην πειραξω την τσέπη μου....
- fiesta1420
Panagpanag έγραψε: ↑Παρ 11 Ιούλ 2025, 11:08Γιατι, γιατί, γιατί?? Γιατί μου βάζεις παλι το ζιζάνιο ενώ είχε ηρεμήσει...? Πριν λίγες μέρες κοίταγα ξανά τα αγαπημένα αερικά στο ίντερνετ αλλά είπα να μην πειραξω την τσέπη μου....
Κρίμα που η αγορά τα θέλει θαμμένα για τους γνωστούς λόγους.
Εχουν τα βασανα τουςτα αεροβολα. Δεν υπαρχει τελειο οπλο αλλα τι θα σου κατσει καλυτερα στο τελος. Εμενα μου εκατσε, μεχρι στιγμης, μετα απο πολλες παλινδρομησεις και μπρος-πισω. Αυτο που για μενα ειναι καλο για τον αλλο ειναι μονο προβλημα.
Εχουν τα βασανα τουςτα αεροβολα. Δεν υπαρχει τελειο οπλο αλλα τι θα σου κατσει καλυτερα στο τελος. Εμενα μου εκατσε, μεχρι στιγμης, μετα απο πολλες παλινδρομησεις και μπρος-πισω. Αυτο που για μενα ειναι καλο για τον αλλο ειναι μονο προβλημα.
- fiesta1420
Φίλε tas δεν διαφωνώ σε αυτό που λες μιας και το έχω 3 μήνες στα χερια μου δεν μπορώ να να γνωρίζω τι θα βγάλει, θέλω να πιστεύω πως φυσιολογικές φθορές θα έχει όπως τσιμούχες,μπιστονι κλπ που με μια συντήρηση κάθε Μάιο θα εκμηδενίζεται η κάθε τυχόν αναπάντεχη βλάβη. Τώρα εάν σκεφτούμε και τα βάσανα των ελαστικών Δέσε, κόψε αλλαγή σετ απ δοκιμές άλλη βέργα δεν βαράει καλά, κάνει ταλάντωση η βέργα, έπεσαν τα λάστιχα, είναι βαριά η βέργα και άλλα τόσα και συνεχίζουμε να μένουμε σε αυτό και παρόλα αυτά προσαρμοζόμαστε με ανοιχτές κλειστές κεφαλές περισσότερα βάσανα έχουν πιστεύω και πιο εύκολο να προσαρμοστεί κάποιος με την σκόπευση του αεροβόλου. Στο αεροβόλο αυτό είναι…ούτε αλλά σετ απ κλπ άντε άλλη βέργα να βάλεις και τέλος. Μην παρεξηγηθώ δεν τα εκμηδενίζω όλα λόγω ότι ανακάλυψα τώρα τα εροβολα απλά βλέπω πως είναι ένα έτοιμο όπλο που το περνεις ψαρεύεις χωρίς αμφιβολίες ευθυβολίας, ανακρούσεις και μακαρονάδες.