Καλή θέαση!

Να είσαι πάντα καλά καπετάνιο μου! Τιμή μου, που μπαίνεις στον κόπο και μου σχολιάζειςCapetanThomas έγραψε: ↑Τετ 05 Μαρ 2025, 09:02Πανέμορφο Βίντεο
με ένα υπέροχο Ψάρι...
Μαζί σου απολαμβάνουμε κι Εμείς
όλες τις ομορφιές της Θάλασσας....
Να είσαι πάντα καλά Φίλε μου....
Η αλήθεια είναι ότι ήμουν και πολύ τυχερός φίλε, που βρέθηκα στο σωστό σημείο!ichthyologist έγραψε: ↑Τετ 05 Μαρ 2025, 09:44"Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα" που λέει και το γνωστόν!
Αν και αργά το κατάλαβε.....
Να είσαι καλά Παναγιώτη, βρέθηκα πολύ κοντά της λόγω του ότι όπως είπα και εγώ αλλά και αυτή, διεκδικήσαμε το ίδιο πόστο!Panagpanag έγραψε: ↑Τετ 05 Μαρ 2025, 10:41Δεν θυμάμαι να έχω δει ξανά τέτοιο κοντινό πλάνο σε στηρα... Μοναδικό...
'Φίλε Τάσο εγώ απλά πιστεύω στην συχνότητα που πάμε στο νερό και στον παράγοντα τόποι και τύχη! Αν πάμε δηλαδή συχνά, σε καλά μέρη... ε κάποια στιγμή θα πιάσουμε και κάποιο ψάρι! Έχω φάει επικές φόλες και έχω χάσει ψάρια "σίγουρα", όλα είναι στο παιχνίδι!tas έγραψε: ↑Τετ 05 Μαρ 2025, 16:28Η τύχη βοηθάει το καλό ψαρά ή αλλιώς ο καλός ψαράς φτιάχνει την τύχη του.
Δικά μου γνωμικά από την ζωή βγαλμένα.
Το Σάββατο, αφού πρωτα έχασα ένα ρόφο, σε σχετικά ρηχά νερά, δεν κατάφερα να φέρω σε απόσταση βολής καμιά 15αριά συναγρίδες και μάλιστα 2 φορες , που μου καναν την τιμη να γεμισουν τον θαλασσινο οριζοντα.
Ετσι βγήκαν τα πιο πάνω γνωμικά.
Καλημέρα Ορέστη και σε ευχαριστώ πολύ! Το όπλο από διλάστιχο που το είχα παλιά... τα τελευταία δύο χρόνια έγινε ινβερτ με ένα κεντρικό δεκαεννιάρι λάστιχο και δύο δεκαέξαρια στην κάθε του πλέυρα, έτσι απόκτησε καλύτερα σκοπευτικά, δυνατότερη βολή και μηδενική ανάκρουση!
...και μένα ρε φίλε αυτά μου αρέσουν περισσότερο, για αυτό έχω (σχεδόν) σταματήσει το βαθύ υποβρύχιο κυνήγι (δεν ήμουν ποτέ σούπερ βαθύτης