Ψάρια,ιστορίες καί τρόποι ψαρέματος
-
silverdiver
- Ονοματεπώνυμο: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από silverdiver » Τρί 24 Ιαν 2023, 22:03
Κάθε χειμώνα ατελείωτα ταξίδια στην αναζήτηση αυτού του μοναδικού ψαριού! Πολλά χιλιόμετρα και πολλές βουτιές με την ελπίδα ότι θα ξαναζήσουμε αυτή την στιγμή... που η τσαμπουκαλεμένη μούρη του θα βγει μέσα από την θολούρα για να αναχαιτίσει τον παρείσακτο που εισέβαλε στον χώρο του! Αυτό το πλησίασμα το κάνει και τόσο εθιστικό στο κυνήγι του! Ίσως είναι το καλύτερο "πέσιμο" που θα έχει την τύχη να βιώσει ο καρτερίστας! Φέτος σε μια δύσκολη ψαρευτικά χρονιά μέχρι στιγμής έχω βρεθεί τυχερός και έχω ζήσει μοναδικές στιγμές που θα μοιραστώ μαζί σας σε μια σειρά από βιντεάκια με ολοκαίνουργια πλάνα! Καλή θέαση και καλή επιτυχία στο κυνήγι τους εύχομαι σε όλα τα συναρρωστάκια!
53.png
57Α.png
70Α.png
74Α.png
77Α.png
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
οταν βρεχει...εχει περισσοτερη θαλασσα...
-
Panagpanag
από Panagpanag » Τρί 24 Ιαν 2023, 22:26
τα έχω πει εγώ, είσαι από τους μεγαλύτερους λαβρακοκυνηγούς στην Ελλάδα!
-
KOSTAS STI
- Ονοματεπώνυμο: ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
από KOSTAS STI » Τρί 24 Ιαν 2023, 23:22
βαλτα σε ενα ψυγειο με μπολικο παγο και στειλτα !!!
υ.γ το ψυγειο θα στο στειλω πισω με τσιπουρο ΑΑΑ !!!

Θελω το αυτοκινητο μου γρηγορο,την γυναικα μου καυτη και την μπυρα μου παγωμενη !!!
-
fiesta1420
από fiesta1420 » Τετ 25 Ιαν 2023, 08:20
Μας αρρωστησες πάλι….είπα να αντισταθώ και να μην δω το βίντεο αλλά μάταια….είμαι και δυο μηνες εκτός θαλασσας δεν κρατιόμουν που δεν κρατιόμουν τώρα έχω φαει τα σίδερα!!! Φοβερός όπως παντα με αθόρυβος και ήρεμες κινήσεις που όλα φαίνονται τόσο εύκολα… Μπράβο Γιώργο!!! Ζηλεύω….!!!!
Κάποιοι νομίζουν ότι είμαι θλιμένος,αλλά δέν είμαι. Απλά,εκτιμώ την σιωπή,σ'εναν κόσμο πού δέν σταματάει ποτέ να μιλάει.
-
silverdiver
- Ονοματεπώνυμο: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
από silverdiver » Τετ 25 Ιαν 2023, 21:39
Panagpanag έγραψε: ↑Τρί 24 Ιαν 2023, 22:26
τα έχω πει εγώ, είσαι από τους μεγαλύτερους λαβρακοκυνηγούς στην Ελλάδα!
όχι ρε φίλε και από τους μεγαλύτερους χαχα μόνο 41 χρονών είμαι

Το σίγουρο είναι ότι είμαι πολύ επίμονος φίλε
KOSTAS STI έγραψε: ↑Τρί 24 Ιαν 2023, 23:22
βαλτα σε ενα ψυγειο με μπολικο παγο και στειλτα !!!
υ.γ το ψυγειο θα στο στειλω πισω με τσιπουρο ΑΑΑ !!!
χαχα γεια σου Κώστα μου! Ωραίο deal ρε φίλε
fiesta1420 έγραψε: ↑Τετ 25 Ιαν 2023, 08:20
Μας αρρωστησες πάλι….είπα να αντισταθώ και να μην δω το βίντεο αλλά μάταια….είμαι και δυο μηνες εκτός θαλασσας δεν κρατιόμουν που δεν κρατιόμουν τώρα έχω φαει τα σίδερα!!! Φοβερός όπως παντα με αθόρυβος και ήρεμες κινήσεις που όλα φαίνονται τόσο εύκολα… Μπράβο Γιώργο!!! Ζηλεύω….!!!!
Να είσαι καλά ρε φίλε, το ίδιο παθαίνω και εγώ με βίντεο φίλων..!! Σου εύχομαι καλή επάνοδο και γρήγορα ξανά στην θάλασσα!

οταν βρεχει...εχει περισσοτερη θαλασσα...