Το ψάρι σίγουρα θα ερχόταν και άλλο απλά εγώ είχα την εντύπωση ότι ήταν ήδη κοντα. Μάλλον κυνηγούσε τους Λουτσους που είδα στην προηγούμενη βουτιά. Όσο για τη βολή εγώ πήγα εκεί γιατί ξέρω ότι κάνει Συναγριδες. Δεν είχα δεύτερο όπλο μαζί οπότε θεωρώντας ότι είναι κοντά αποφάσισα στα λίγα δευτερόλεπτα που είχα να το επεξεργαστώ να του κάνω μια βολή στο κεφάλι ώστε να του κάνω όσο γίνεται μεγαλύτερη "ζημιά" . Ατυχώς δεν υπολόγισα καλά την απόσταση και έτσι η ανοδική πορεία του ψαριού και η απόσταση έκανε τη βολή να πάει αρκετά πίσω και ίσα να το φτάσειpeskandritsas έγραψε: ↑Τετ 05 Οκτ 2022, 19:44πολύ όμορφη και σπάνια συνάντηση και αφού την κρατάς θετικά μέσα σου όλα καλά![]()
να πώ και γω τα δικά μου![]()
πιστεύω ότι το ψάρι θα πλησίαζε κι άλλο.
έτσι που έρχεται αγέρωχο (σα να χει και κατι στο στόμα) μάλλον θα έπεφτε πάνω σου
Κι όπως πολύ εύστοχα εχει πει και ενας φίλος, δεν ρίχνουμε πριν το σπάσιμο
Βεβαια ολα αυτά απο την ανεση του γραφείου μας έτσι....
Απο το καλοκαίρι εχω χασει ψάρια αρκετά, ειδικά 2 βολές πολύ κοντά σε ροφο και πίγκα απ τα λεγόμενα αχαστα....
παμε παρακάτω λοιπον![]()
Το μεγάλο Μαγιατικο
Re: Το μεγάλο Μαγιατικο
Φουντουνια και πασης Ελλαδας
- hanos
- Ονοματεπώνυμο: kalapotharakos stratos
Οτι είπαν τα αδέρφια με κάλυψαν ......εγώ μόνο να θαυμάσω την αυτοσυγκράτηση σου γιατί θα είχα δαγκώσει το πέδιλό μου

ΟΤΙ ΣΕ "ΧΑΛΑΕΙ" ΑΣΤΟ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ
Αυτό είναι αγελάδα, όχι ψάρι! Ίσως κοντά στα 50 κιλά; Πάντως με 1 μόνο όπλο και σε μοναχικό ψάρεμα, θα διέτρεχες κίνδυνο να μπεις σε διεθνή ύδατα!

Ποιος το σήκωνε αυτό το μοσχάρι; Να τον σύρει έξω; Να το καθαρίσει; Που να το σηκώσεις να βγεις φωτό; Στο ψυγείο δε χωρούσε θα γέμιζε το αμάξι ψαρίλα. Ο θεός με φυλλαξε και δεν το βγαλα

Δεν θέλω να μπαίνω σε συζήτηση για κιλά αλλά ήταν όντως πολύ μεγάλο. Έχω ρίξει σε Μαγιάτικο 20-25 κιλά ,αυτό δεν είχε καμία σχέση