Εμμονή.
Re: Εμμονή.
Μαλλον το παραεψησες. ΕιδικΑ στον φουρνο θελει πολυ προσοχη.
Re: Εμμονή.
Καλά, από ψαράδες τι περιμένεις ν' ακούσεις, ιδίως από παλαίμαχους...
Κι εγώ το ψήσιμο κόβω σαν ένοχο.
Υ. Γ. Η σφυρίδα ούτως ή άλλως χόρτο είναι, γι αυτό δεν τις βαράω.
Κι εγώ το ψήσιμο κόβω σαν ένοχο.
Υ. Γ. Η σφυρίδα ούτως ή άλλως χόρτο είναι, γι αυτό δεν τις βαράω.
Το ψάρι πρέπει κάποιος να το βράσει, είναι εύκολο θαρρώ.
Re: Εμμονή.
Τουλάχιστον επιβεβαιώσαμε ότι δεν φταίει το καθάρισμα , αλλά το ψήσιμο Την άλλη φορά ...
- --xristos--
- Δημοσιεύσεις: 1616
- Εγγραφή: Κυρ 02 Σεπ 2012, 15:17
Re: Εμμονή.
Και εμένα όσες φορές έχει παραψηθεί το ψάρι το καταλαβαίνεις στην υφή, πιο σκληρό. Το ίδιο ισχύει και για το βράσιμο. Στα κάρβουνα αν ψηθεί σωστά δεν συγκρίνεται με τίποτα! https://drive.google.com/file/d/19IVlla ... sp=sharing
Του ψαρά το πιάτο, 9 φορές είναι αδειανό και 1 γεμάτο.
-
- Δημοσιεύσεις: 244
- Εγγραφή: Τετ 06 Νοέμ 2019, 13:27
Re: Εμμονή.
Νομίζω ότι ψάρι αυτού του μεγέθους , καλύτερα είναι να ψήνεται στον φούρνο ,τυλιγμένο στην λαδόκολλα ή στο αλάτι με τα λέπια του.
Στο κάρβουνο απαιτεί εμπειρία!!
Στο κάρβουνο απαιτεί εμπειρία!!