Εμμονή.

Ψάρια,ιστορίες καί τρόποι ψαρέματος
tas
Δημοσιεύσεις: 1137
Εγγραφή: Τρί 11 Δεκ 2012, 13:50
Ονοματεπώνυμο: Αναστάσιος Τριανταφύλλου

Re: Εμμονή.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tas » Δευ 20 Ιουν 2022, 16:04

Μαλλον το παραεψησες. ΕιδικΑ στον φουρνο θελει πολυ προσοχη.

Άβαταρ μέλους
hariska
Δημοσιεύσεις: 8474
Εγγραφή: Δευ 27 Οκτ 2008, 12:32
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Εμμονή.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hariska » Δευ 20 Ιουν 2022, 16:09

Καλά, από ψαράδες τι περιμένεις ν' ακούσεις, ιδίως από παλαίμαχους...

Κι εγώ το ψήσιμο κόβω σαν ένοχο.

Υ. Γ. Η σφυρίδα ούτως ή άλλως χόρτο είναι, γι αυτό δεν τις βαράω.
Το ψάρι πρέπει κάποιος να το βράσει, είναι εύκολο θαρρώ.

subzoulou
Δημοσιεύσεις: 359
Εγγραφή: Παρ 05 Νοέμ 2010, 10:39
Ονοματεπώνυμο: Πρίφτης Νίκος

Re: Εμμονή.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από subzoulou » Δευ 20 Ιουν 2022, 16:15

Τουλάχιστον επιβεβαιώσαμε ότι δεν φταίει το καθάρισμα , αλλά το ψήσιμο :oops: Την άλλη φορά ...

Άβαταρ μέλους
--xristos--
Δημοσιεύσεις: 1616
Εγγραφή: Κυρ 02 Σεπ 2012, 15:17

Re: Εμμονή.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από --xristos-- » Δευ 20 Ιουν 2022, 17:33

Και εμένα όσες φορές έχει παραψηθεί το ψάρι το καταλαβαίνεις στην υφή, πιο σκληρό. Το ίδιο ισχύει και για το βράσιμο. Στα κάρβουνα αν ψηθεί σωστά δεν συγκρίνεται με τίποτα! https://drive.google.com/file/d/19IVlla ... sp=sharing
Του ψαρά το πιάτο, 9 φορές είναι αδειανό και 1 γεμάτο.

michalis1958
Δημοσιεύσεις: 244
Εγγραφή: Τετ 06 Νοέμ 2019, 13:27

Re: Εμμονή.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από michalis1958 » Δευ 20 Ιουν 2022, 19:16

Νομίζω ότι ψάρι αυτού του μεγέθους , καλύτερα είναι να ψήνεται στον φούρνο ,τυλιγμένο στην λαδόκολλα ή στο αλάτι με τα λέπια του.
Στο κάρβουνο απαιτεί εμπειρία!!

Επιστροφή στο “Ψαρέματα και τεχνικές”