Η τέλεια καταιγίδα

Ψάρια,ιστορίες καί τρόποι ψαρέματος
Άβαταρ μέλους
KOSTAS STI
Ονοματεπώνυμο: ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Re: Η τέλεια καταιγίδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KOSTAS STI » Τετ 15 Σεπ 2021, 12:44

ε ρε φιλε !
πιαστηκε το στομαχι μου !! :this:
και γω καποιες φορες τραβαω την βουτια ,αλλα σε μονοψηφια μετρα!
σ'αυτο ισως βοηθαει στο οτι ο στρυμωνικος εκει που ψαρευω εχει μεχρι 7-8μ και μετα πλεον να κατεβεις κατω απο 20-25 για κανα γριδι και κανα μαυρο της προκοπης! ετσι παντα στα ρηχα! αν παω με παρεα και ξερω οτι μπορει να με προσεχει,τοτε χαλαρωνω και βασιζομαι να κανω βαθυτερες βουτιες! αυτο το διαπιστωσα και σχολειο ε.κ. που εκανα! με τον εκπαιδευτη απο πανω μου πηγαινα χαλαρα τα 18μ του επιπεδου!μονος ομως ποτε δεν θα δοκιμασω !
ισως εγω σαν μεγαλυτερος ειμαι πιο ....ωριμος ! :mrgreen:
Θελω το αυτοκινητο μου γρηγορο,την γυναικα μου καυτη και την μπυρα μου παγωμενη !!!

Άβαταρ μέλους
pillius
Ονοματεπώνυμο: Βασίλης Κόκκαλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pillius » Τετ 15 Σεπ 2021, 13:11

κι εγώ βουτάω μόνος συνήθως και επειδή ξεκίνησα μεγάλος το χόμπυ δεν πήρα ποτέ πολύ αέρα και ψαρεύω μέχρι τα 15 μέτρα το πολύ, αν και ξέρω ότι μπορώ και πιο κάτω.

ΟΜΩΣ, αυτή η καταπληκτική βουτιά στο βίντεο ήταν μια αποκάλυψη, μια έμπνευση για μένα, οπότε στο επόμενο ψάρεμα θα πάρω τις κατηφόρες!! :-({|=

Antidrastikos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antidrastikos » Τετ 15 Σεπ 2021, 13:36

Διαβάζοντας την όμορφη αυτή περιπέτεια δεν κατάλαβα να έκανες κάποιο λάθος η κάτι παράτολμο που να έβαλε την ζωή σου σε μεγάλο κίνδυνο, όλα ήταν υπό έλεγχο.
Ίσως να σου βγήκε ένα μικρό παράπονο από την έλλειψη ζευγαριού με την έννοια της συντροφικότητας και μόνο.
Ξέρεις φίλε μου εγώ προσωπικά δεν είμαι κατά του μοναχικού ψαρέματος αλλά υπέρ του ζευγαριού κι αυτό έχει μεγάλη διαφορά.
Το μοναχικό ψάρεμα δεν το επιλέγουμε, μας επιλέγει.
Όλοι από το ξεκίνημά μας θέλουμε έναν φίλο να κάνουμε μαζί τα ψαρέματα μας.
Αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
Έτσι με την πάροδο του χρόνου οι απαιτήσεις μεγαλώνουν και πλέον δεν μπορούμε να βρούμε ζευγάρι όχι γιατί δεν έχει της ίδιες δυνατότητες μ εμάς αλλά γιατί δεν ταιριάζουν τα χνωτα μας. Αυτά τα μικρά κι ασήμαντα όπως συχνή επικοινωνία ίδιους ελεύθερους χρόνους ίδιο πάθος για ψάρεμα μια φιλία που δένουν το ζευγάρι και πλέον δεν μπορείς χωρίς αυτο.
Αν δεν καταφέρεις να τα βρεις αυτά τότε το μοναχικό ψάρεμα να σε έχει επιλέξει.
Χωρίς να το θέλεις, αν φυσικά δεν το έχεις επιδιώξει εξ αρχής για κάποιους εντελώς προσωπικούς λόγους.
Να είσαι πάντα καλά γερός και δυνατός.

Άβαταρ μέλους
dimitrikotz

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dimitrikotz » Τετ 15 Σεπ 2021, 13:40

GoRaN έγραψε:
Τετ 15 Σεπ 2021, 11:57
Δημήτρη καλημέρα!
Τι απίστευτη βουτιά και προσέγγιση έκανες εκεί ; !!!!!!!!!!
Ευχαριστήθηκα την πορεία της βουτιάς σου λες και το έζησα ζωντανά!!!

Όσο για το βάθος είναι κάποιες μέρες που το σώμα πάει από μόνο του.
Όσο για το θέμα βάθος - ζευγάρι , η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται.
Υπάρχουν όμως πολλές φορές που δεν ακολουθεί κανένας και καταλήγεις να ψαρεύεις μόνος.
Προσωπικά ψαρεύω και μόνος και με ζευγάρι , στηρίζομαι πάντα στις δικές μου δυνατότητες και δεν θέλω να φτάσω σε σημείο να μπεί το ζευγάρι να με σώσει . Δηλαδή με ή χωρίς ζευγάρι δεν θα ξεπεράσω αυτό που μου λέει το σώμα μου. Το βασικότερο όλων είναι να μάθεις τι σου λέει το σώμα σου την ώρα που διενεργείς τις βουτιές. Τα σήματα μας τα δίνει , εμείς πολλές φορές δεν ξέρουμε να τα αποκωδικοποιήσουμε και γι' αυτό την πατάμε.

Υγ. Δημήτρη κρίση ηλικίας περνάς;
Με τέτοια απόδοση δεν σε παίρνει νομίζω :mrgreen:
Γιώργο την τελευταία τουλάχιστον δεκαετία περνάνω κρίση ηλικία!! Συμφωνώ με το μότο να στηριζόμαστε πάντα στις δικές μας δυνάμεις, έτσι έχω συνηθίσει κι έτσι πρέπει. Η παρέα που συνήθως πηγαίνουμε είναι άλλοι δύο φίλοι με τελείως διαφορετικές συνήθειες και τρόπους ψαρέματος και έχουμε καταλήξει ο καθένας να κάνει τα δικά του! Τώρα για να σου πω την πάσα αλήθεια, αν δεν φοβόμουν για τους ανθρώπους που με περιμένουν, δεν θα είχα καμία αναστολή στις βουτιές! =;

Άβαταρ μέλους
dimitrikotz

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dimitrikotz » Τετ 15 Σεπ 2021, 13:43

KOSTAS STI έγραψε:
Τετ 15 Σεπ 2021, 12:44
ε ρε φιλε !
πιαστηκε το στομαχι μου !! :this:
και γω καποιες φορες τραβαω την βουτια ,αλλα σε μονοψηφια μετρα!
σ'αυτο ισως βοηθαει στο οτι ο στρυμωνικος εκει που ψαρευω εχει μεχρι 7-8μ και μετα πλεον να κατεβεις κατω απο 20-25 για κανα γριδι και κανα μαυρο της προκοπης! ετσι παντα στα ρηχα! αν παω με παρεα και ξερω οτι μπορει να με προσεχει,τοτε χαλαρωνω και βασιζομαι να κανω βαθυτερες βουτιες! αυτο το διαπιστωσα και σχολειο ε.κ. που εκανα! με τον εκπαιδευτη απο πανω μου πηγαινα χαλαρα τα 18μ του επιπεδου!μονος ομως ποτε δεν θα δοκιμασω !
ισως εγω σαν μεγαλυτερος ειμαι πιο ....ωριμος ! :mrgreen:
Κώστα για να ψαρεύεις εκεί στα 7-8μ σημαίνει ότι όλο και κάτι αξιόλογο θα υπάρχει και θα πιάνεις. Αυτά τα μέρη πρέπει να κρύβουν εκπλήξεις και να έχουν συγκινήσεις! Πάντως το βάθος δεν είναι πανάκεια εγώ το επιδιώκω γιατί αντικειμενικά είμαι ψαροντουφεκάς κάτω του μετρίου και στα ρηχά τα βρίσκω σκούρα!

Άβαταρ μέλους
dimitrikotz

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dimitrikotz » Τετ 15 Σεπ 2021, 13:44

pillius έγραψε:
Τετ 15 Σεπ 2021, 13:11
κι εγώ βουτάω μόνος συνήθως και επειδή ξεκίνησα μεγάλος το χόμπυ δεν πήρα ποτέ πολύ αέρα και ψαρεύω μέχρι τα 15 μέτρα το πολύ, αν και ξέρω ότι μπορώ και πιο κάτω.

ΟΜΩΣ, αυτή η καταπληκτική βουτιά στο βίντεο ήταν μια αποκάλυψη, μια έμπνευση για μένα, οπότε στο επόμενο ψάρεμα θα πάρω τις κατηφόρες!! :-({|=
Όχι ρε Βασίλη, μην σε πάρω στο λαιμό μου.... μην πάρεις τις κατηφόρες, οι κατηφόρες είναι για τους ατζαμήδες στα ρηχά!! [-X

Άβαταρ μέλους
dimitrikotz

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dimitrikotz » Τετ 15 Σεπ 2021, 13:54

Antidrastikos έγραψε:
Τετ 15 Σεπ 2021, 13:36
Διαβάζοντας την όμορφη αυτή περιπέτεια δεν κατάλαβα να έκανες κάποιο λάθος η κάτι παράτολμο που να έβαλε την ζωή σου σε μεγάλο κίνδυνο, όλα ήταν υπό έλεγχο.
Ίσως να σου βγήκε ένα μικρό παράπονο από την έλλειψη ζευγαριού με την έννοια της συντροφικότητας και μόνο.
Ξέρεις φίλε μου εγώ προσωπικά δεν είμαι κατά του μοναχικού ψαρέματος αλλά υπέρ του ζευγαριού κι αυτό έχει μεγάλη διαφορά.
Το μοναχικό ψάρεμα δεν το επιλέγουμε, μας επιλέγει.
Όλοι από το ξεκίνημά μας θέλουμε έναν φίλο να κάνουμε μαζί τα ψαρέματα μας.
Αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
Έτσι με την πάροδο του χρόνου οι απαιτήσεις μεγαλώνουν και πλέον δεν μπορούμε να βρούμε ζευγάρι όχι γιατί δεν έχει της ίδιες δυνατότητες μ εμάς αλλά γιατί δεν ταιριάζουν τα χνωτα μας. Αυτά τα μικρά κι ασήμαντα όπως συχνή επικοινωνία ίδιους ελεύθερους χρόνους ίδιο πάθος για ψάρεμα μια φιλία που δένουν το ζευγάρι και πλέον δεν μπορείς χωρίς αυτο.
Αν δεν καταφέρεις να τα βρεις αυτά τότε το μοναχικό ψάρεμα να σε έχει επιλέξει.
Χωρίς να το θέλεις, αν φυσικά δεν το έχεις επιδιώξει εξ αρχής για κάποιους εντελώς προσωπικούς λόγους.
Να είσαι πάντα καλά γερός και δυνατός.
Θανάση σ' ευχαριστώ πολύ, για να σου πω την αλήθεια εσένα είχα στο μυαλό μου όταν ξεκίνησα αυτό το θέμα! Η άποψη σου για το μοναχικό είναι όχι μόνο απολύτως σεβαστή, αλλά πιστεύω και η ορθή. Εγώ για κάποιο λόγο, ακόμα και με τις παρέες που πηγαίνω επιζητώ να είμαι μόνος, ίσως έτσι έχω συνηθίσει τόσα χρόνια, ίσως απο απλή ιδιοτροπία. Πάντως έχω δυσκολία να χαλαρώσω όταν βρίσκομαι με ζευγάρι. Από την άλλη όταν είμαστε έξω και τρώμε και πίνουμε είμαι μια χαρά με τους φίλους που πάμε.. Τώρα ως προς την βουτιά, το λάθος νομίζω είναι ότι πήγα σ' ένα βάθος που δεν έχω συνηθίσει ούτε σωματικά, ούτε κυρίως πνευματικά, αλλά δεν σου κρύβω ότι ανεβαίνοντας κατάλαβα ότι δεν θα αντιμετώπιζα πρόβλημα. Πριν λίγες μέρες πήγα κι ένα ωραίο κολυμπητό σε μία ρηχοπατιά και το χάρηκα πραγματικά! Η θάλασσα είναι εκεί για να την χαιρόμαστε, δεν θα μας απογοητεύσει ποτέ!!

Άβαταρ μέλους
pillius
Ονοματεπώνυμο: Βασίλης Κόκκαλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pillius » Τετ 15 Σεπ 2021, 13:55

dimitrikotz έγραψε:
Τετ 15 Σεπ 2021, 13:44
pillius έγραψε:
Τετ 15 Σεπ 2021, 13:11

Όχι ρε Βασίλη, μην σε πάρω στο λαιμό μου.... μην πάρεις τις κατηφόρες, οι κατηφόρες είναι για τους ατζαμήδες στα ρηχά!! [-X
κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες!

πλάκα κάνω φυσικά για τις κατηφόρες, η βουτιά όμως ήταν πραγματικά απίθανη!

tas
Ονοματεπώνυμο: Αναστάσιος Τριανταφύλλου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tas » Τετ 15 Σεπ 2021, 14:12

Πω πω αδελφε του εδοσεςκαι καταλαβε.
Πολυ ωραια ψαροτουφεκαδικη διηγηση το θεμα ενδιαφερον και ο βιβαλντι εδεσε ωραια.
Ενα δεν καταλαβα: η στειρα τι απογινε? Την ανεβασες απο πανω σιγα σιγα η ξεψαρισε?

Άβαταρ μέλους
dimitrikotz

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dimitrikotz » Τετ 15 Σεπ 2021, 14:56

tas έγραψε:
Τετ 15 Σεπ 2021, 14:12
Πω πω αδελφε του εδοσεςκαι καταλαβε.
Πολυ ωραια ψαροτουφεκαδικη διηγηση το θεμα ενδιαφερον και ο βιβαλντι εδεσε ωραια.
Ενα δεν καταλαβα: η στειρα τι απογινε? Την ανεβασες απο πανω σιγα σιγα η ξεψαρισε?
Συνάδελφε μια χαρά ανέβηκε κι η στήρα, αλλά δεν ήθελα να δώσω έμφαση στο ψάρι!! Τον Βιβάλντι τον σκέφτηκα απ' την πρώτη στιγμή, φαντάσου την ατμόσφαιρα: Ιταλία, Πάντοβα, κοντσέρτο ' Τέσσερεις Εποχές' μαγεία σκέτη (με την πρώτη μου αγάπη μία ιταλίδα εν έτει 1987!!!)

Άβαταρ μέλους
Psarogiatros
Ονοματεπώνυμο: Stavros G.def

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Psarogiatros » Τετ 15 Σεπ 2021, 18:48

Μεγάλη βουτιά!!!
:hello:

silverdiver
Ονοματεπώνυμο: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από silverdiver » Τετ 15 Σεπ 2021, 21:18

Τρομερο κειμενο Δημητρη~! Εβλεπα την ατελειωτη καθοδο σου και σφιχτηκα και εγω.. Το μοναχικο ειναι ρουλετα, μια φορα εφτασα κοντα και εγω να την πατησω φιλε γιατι παραβιασα καποιους κανονες αλλα παλι καλα ειχα ζευγαρι... Εσυ απο την αλλη αν και το βιντεο εδειξε οτι την ειχες την βουτια προβληματιστηκες και μας εδωσες τροφη για σκεψη :hello: :hello: :hello:
οταν βρεχει...εχει περισσοτερη θαλασσα...

Άβαταρ μέλους
dimitrikotz

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dimitrikotz » Τετ 15 Σεπ 2021, 21:22

Psarogiatros έγραψε:
Τετ 15 Σεπ 2021, 18:48
Μεγάλη βουτιά!!!
:hello:
Σταύρο, εσύ εκτός από μεγάλες βουτιές πιάνεις και μεγάλα ψάρια :D Φίλε θα είμαστε εκεί στις επάλξεις για πολύ ακόμα!!

Άβαταρ μέλους
dimitrikotz

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dimitrikotz » Τετ 15 Σεπ 2021, 21:26

silverdiver έγραψε:
Τετ 15 Σεπ 2021, 21:18
Τρομερο κειμενο Δημητρη~! Εβλεπα την ατελειωτη καθοδο σου και σφιχτηκα και εγω.. Το μοναχικο ειναι ρουλετα, μια φορα εφτασα κοντα και εγω να την πατησω φιλε γιατι παραβιασα καποιους κανονες αλλα παλι καλα ειχα ζευγαρι... Εσυ απο την αλλη αν και το βιντεο εδειξε οτι την ειχες την βουτια προβληματιστηκες και μας εδωσες τροφη για σκεψη :hello: :hello: :hello:
Γιώργο σ' ευχαριστώ πολύ! Νομίζω ότι ο λόγος που προβληματίστηκα ήταν ότι ήμουν μόνος, οπότε στην στραβή δεν υπάρχει η 'καβάτζα' του ζευγαριού. Όταν είσαι μόνος, απλά δεν παραβιάζεις τους κανόνες, όσο σίγουρος και να αισθάνεσαι! Να προσέχεις γιατί κι εσύ έχεις το ίδιο μικρόβιο! Περιμένω το επόμενο βίντεο σου :hello:

Άβαταρ μέλους
maimouth
Ονοματεπώνυμο: Costas Vasilakopoulos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από maimouth » Τετ 15 Σεπ 2021, 21:30

Ρε λεβέντη... Για 44-48 την εκοψα... Πες μου οτι εκανα λαθος. Επισης νομιζω οτι έχεις κ πολλα κιλα γι αυτο το βαθος... Πας πολυ γρήγορα κατω...
Μονος σε τέτοια βαθη... Αν ισχύουν κ τα λαθος κιλα...
Και φυσικα το μικρο "παραλήρημα" στην επιφάνεια...
Τοτε το γλυτωσες το αντιο οριακα...σοβαρεψουυυυυυ
Μαμω τα μαυρα μου μαμω......
...από τη πόλη έρχομαι και στη κορφή κανέλλα

Επιστροφή στο “Ψαρέματα και τεχνικές”