Συνάντηση με νεαρή φώκια
- NICKPONTIOS
- Ονοματεπώνυμο: ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
Συνάντηση με νεαρή φώκια
Ένα βίντεο με όσα πλάνα μάζεψα από πριν την καραντίνα και μέσα στη βδομάδα που μας άφησαν να χαρούμε τη θάλασσα...η συνάντηση με μια νεαρή φώκια αρχές Νοέμβρη ήταν μια εμπειρία που θα μου μείνει αξέχαστη (είχα κι άλλες συναντήσεις αλλά αυτή ήταν διαφορετική)...Καλή χρονιά σε όλους και ασφαλείς βουτιές όταν με το καλό μας αφήσουν!!!
YOUTUBE CHANNEL - www.youtube.com/user/nickpontios
- Psarogiatros
- Ονοματεπώνυμο: Stavros G.def
Re: Συνάντηση με νεαρή φώκια
Ναι, πράγματι ωραίο φωκάκι.
Καλή χρονιά!!!

Καλή χρονιά!!!

Καταπληκτικό το βίντεο! Ονειρο ζωης να συναντησω φωκια...Οχι τιποτα αλλο αλλα εχω αρχισει να βαριεμαι τις σμερνες
Ωραιο και το αρχικο πλανο με το χταποδι. Μονο συνεντευξη δε του πηρες πριν το πιασεις

Ωραιο και το αρχικο πλανο με το χταποδι. Μονο συνεντευξη δε του πηρες πριν το πιασεις

- thalassa50
- Ονοματεπώνυμο: jiannis petropoulos
Ειχα πετυχει μια μεγαλη στα περιστερια σαλαμινας και μια που εχει την φωλια της (μαλλον) σε μια σπηλια στης φλεβες
Ωραιο θεαμα πραγματι

Ωραιο θεαμα πραγματι

το δεν γινετε δεν υπαρχει ,το δεν θελω υπαρχει .
-
Πολύ ωραίο βίντεο με πολλή δράση και καταπληκτικούς βυθούς. Θα ήταν τέλειο αν είχες αφήσει το χταπόδι, αλλά μάλλον είμαι υπερβολικός! Και εγώ είχα την τύχη να διασταυρωθώ πάρα πολλές φορές με φώκιες και όντως είναι καταπληκτική εμπειρία. Σε μία περίπτωση στην Αστυπάλαια θυμάμαι ότι είχα συναντήσει μία που είχε μωρά, ήταν επιθετική και μπορώ να πω επικίνδυνη. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις είναι αρκετά φιλικές προς τον άνθρωπο.
- andrianblue
Πολυ ωραια τα πλανα. Η εμπειρια με τη φωκια φοβερη ε?
Μια φορά στην Εύβοια είχα συνάντηση με δελφίνια. Το περίεργο της υπόθεσης ήταν η επιμονή τους να μας "γυροφέρνουν".
Μετά από καμιά ώρα το μυστήριο λύθηκε. Βρήκαμε ένα δελφίνι νεκρό μισοψεβρασμένο σε έναν βράχο, με φανερά τα σημάδια από πυροβολισμούς. Δυστυχώς, τα πλάσματα που για εμάς δηλώνουν την υγεία και την ομορφιά της θάλασσας για κάποιους είναι εχθροί και πρέπει να εξοντωθούν.
Μετά από καμιά ώρα το μυστήριο λύθηκε. Βρήκαμε ένα δελφίνι νεκρό μισοψεβρασμένο σε έναν βράχο, με φανερά τα σημάδια από πυροβολισμούς. Δυστυχώς, τα πλάσματα που για εμάς δηλώνουν την υγεία και την ομορφιά της θάλασσας για κάποιους είναι εχθροί και πρέπει να εξοντωθούν.

- peskandritsas
- Ονοματεπώνυμο: Θεοδωρόπουλος Αντρέας
ωραίο βιντεο
η συναντηση με την φωκια πραγματι δινει το κάτι παραπάνω

η συναντηση με την φωκια πραγματι δινει το κάτι παραπάνω

- KOSTAS STI
- Ονοματεπώνυμο: ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ομορφη στιγμη !!!
ειχα και γω μια συναντηση πριν χρονια στο πορτο κουφο εξω στην μυτη .ευτυχως ηρθε απο μπροστα μου και οχι την ωρα του καρτεριου!!
με φανταζεστε χεσμενο?
ηταν μεγαλη και ηρθε μαλλον απο την σπηλια της.

ειχα και γω μια συναντηση πριν χρονια στο πορτο κουφο εξω στην μυτη .ευτυχως ηρθε απο μπροστα μου και οχι την ωρα του καρτεριου!!
με φανταζεστε χεσμενο?

Θελω το αυτοκινητο μου γρηγορο,την γυναικα μου καυτη και την μπυρα μου παγωμενη !!!
-
- Ονοματεπώνυμο: Anestis Kochilas
Μαγικό πλάνο μπράβο φίλε
Κάτι τέτοιες στιγμές και συναντήσεις είναι που μας κάνουν να έχουμε αγάπη και έρωτα για τη θάλασσα!!!
Ωραίος
Ωραίος

Κάθε φορά που πατάς τη σκανδάλη , είναι μια ευκαιρία για αυτοκριτική και απολογισμό.