το ραντεβού ήταν στον δρόμο ήρθε ένας πιστιρικος
λίγες μέρες μετά άρχισα να βλέπω φωτογραφίες του στο φόρουμ τα λέγαμε λίγο με πμ πήγαμε και για μπύρες και εκεί ανακαλύπτω ότι η μαμά του ήταν η αγαπημένη μου καθηγήτρια που με στήριζε στην έντονη εφηβεία που είχα στο λύκειο
θυμάμαι που μας μιλούσε για τους γιους της και τώρα εγώ πίνω μπύρες με ένα από αυτούς.
μικρός που είναι ο κόσμος
έκτοτε έχουμε κάνει πολλά ψαρέματα μαζί ,πολλές διακοπές,ρεβεγιόν,πάρτι,μπύρες,εκδρομές...τον παντρέψαμε και πήγαμε και στα βαφτίσια του γιου του όλα
από ψάρια πολλά ,ικανός...λέει θα πάω για συναγρίδα και γυρίζει με συναγριδα
χωράει δε να μπει εκεί που δεν χωράει χταπόδι ρε φίλε ....με έχει κάνει χαζό σε μια κάθετη τρύπα που έστριβε στην Κορώνη πολλές ιστορίες αλλά θα πιάσω ένα ψάρεμα φανταστικό που είχαμε κάνει σε κάποιες διακοπές και ας έχει ξανανέβει
βρισκόμαστε ελαία και κατασκηνώνουμε
έχω πάει αρκετές μέρες νωρίτερα και έχω πάρει και το σκάφος του georgeA
Είμαι με την οικογένεια και μια φίλη με τα παιδιά της ΔΙΑΚΟΠΑΡΕΣ
από ψάρια είμαι σε τρελή φόρμα και ψάχνω όλες τις ανοιχτωσιες αλλά πολύ λίγα ψάρια ..
και έρχεται ο κωστακης
έλα πάμε του λέω έχω βρει κάτι τόπους φανταστικούς,δεν έχουν ψάρια αλλά είναι ωραία
και πήγαμε και ψάρια δεν είχε κλασικά .κάποια στιγμή τραβηχτήκαμε ρηχά και πήρε ο κωστας ένα λαβράκι και εγώ ένα σαργό τα οποία τα δώσαμε σε ένα άλλο κατασκηνωτή
μόνο χελώνες άπειρες....
κωστας ρίχνει την ιδέα για πυλο και εννοείται την επόμενη είμαστε καθόδων
ο τόπος φανταστικός
πέτρα συμπαγής με σκισίματα που κατηφορίζει και συστάδες βράχων σκόρπιες όσο βλέπεις
αυστηρά ζευγαρωτό και οι βουτιές βγαίνουν άνετα και ωραία ..........καύλα
σε μια βουτιά αχνοβλεπω τον κωστα που αγανταρει και ανεβαίνει
βοήθεια στην ανάβαση και γλέντια ένας 6αρης στην βέργα την οποία έχει κάνει U
είδε κάτι μεγάλους σηκιους που ο σχηματισμός και κίνηση του έδειξαν τον ροφό.....έμπειρος λέμε να αλλάξουμε τόπο ,ανεβαίνουμε βάρκα και τηλεφωνούμε να βρούνε κάρβουνα όταν γυρίσουμε στην κατασκήνωση βγάζουμε φωτογραφίες και πάμε σε κάτι κοφτά
στο ξεκίνημα σε μια προεξοχή του βράχου σαν μικρός κάβος κοιτάζω δεξιά και τον βλέπω να πεταλουδίζει από την επιφάνεια κρύβω το σώμα μου στον βράχο και βουτάω
έχω φτάσει στο βάθος που υπολογίζω ότι ήταν το ψάρι στρίβω και bingo πεταλουδίζει προς τα πάνω το σημείο που με είχε δει τελευταία φορά
μια βολή στα γεμάτα και το ψάρι πάει να χωθεί σε μια σχισμή ακριβώς μπροστά του με την βέργα όμως κάθετα στο κέντρο του κορμιού του
ένα αγανταρισμα και πάνω με τον κωστα να βοηθά προσπαθώντας να καταλάβει τι έγινε αφού μόλις βουτήξαμε και τσέκαρε την άγκυρα χαρές και πανηγύρια και επιστροφή όπου τα ψήσαμε και τα φάγαμε επιτόπου μαζί με άλλους κατασκηνωτές
μεγάλες στιγμές
διακοπές,ψάρεμα,τσιμπούσι φάση γαλατικού χωριού τι τέλεια ρε φίλε θυμάσαι ?
τα ψάρια τα είχε ποσταρει στο παρελθόν ο κωστας με ένα πολύ ωραίο κείμενο ''υδρόβιος πίθηκος''
οι φωτογραφίες έχουν χαθεί και αν μπορεί κάποιος να τις βάλει στο αρχικό ποστ στο κείμενο του κωστα θα το εκτιμούσα
viewtopic.php?f=1&t=27744&hilit=%CF%85% ... E%BF%CF%82
άντε κωστακη και στα επόμενα φίλε