Η πρώτη της Άνοιξης
- stelarasA'MAK
Re: Η πρώτη της Άνοιξης
Ταμάμ!!! 

Καλύτερα στα 72 η σύνταξη..να προλάβει να πήξει το μυαλό..γιατί στα 68 θα την τρώγαμε σε μηχανάκια και μπύρες....
ειμαι σε φαση αμφισβήτησης... περιμενω καλυτερα αποτελεσματα για να δω αν συνεχισω η οχι. παντως και κεινο εχει το γουστο του και κατι απο τζογο!minasevoix έγραψε:Ασχολήθηκα και γω κάποτε για κανά χρόνο δε με έπεισεLonestar έγραψε:κατι έγινε και κει.... βέβαια μετά απο 10-15ωρες ψαρεματα, να παρεις 1-2 ψαρι δεν ξερω αν λεει και πολλαminasevoix έγραψε:Ήπια κάτι γράπες στον Περαία Καθαρά Δευτέρα άλλο πράμα. Νοστιμότατα τα λαβράκια σου φίλε μου! Με το σπίνιν έκανες τίποτα?
.
- KOSTAS STI
- Ονοματεπώνυμο: ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
....αμα γερνα ο ανθρωπος !...........Lonestar έγραψε:ειμαι σε φαση αμφισβήτησης... περιμενω καλυτερα αποτελεσματα για να δω αν συνεχισω η οχι. παντως και κεινο εχει το γουστο του και κατι απο τζογο!minasevoix έγραψε:Ασχολήθηκα και γω κάποτε για κανά χρόνο δε με έπεισεLonestar έγραψε:κατι έγινε και κει.... βέβαια μετά απο 10-15ωρες ψαρεματα, να παρεις 1-2 ψαρι δεν ξερω αν λεει και πολλαminasevoix έγραψε:Ήπια κάτι γράπες στον Περαία Καθαρά Δευτέρα άλλο πράμα. Νοστιμότατα τα λαβράκια σου φίλε μου! Με το σπίνιν έκανες τίποτα?
.

Θελω το αυτοκινητο μου γρηγορο,την γυναικα μου καυτη και την μπυρα μου παγωμενη !!!
Ο δεύτερος που μου το λέει αυτο σήμερα!!!! ρε λες ......; χαχαχα
- KOSTAS STI
- Ονοματεπώνυμο: ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
εμ! βλεπεις?Lonestar έγραψε:Ο δεύτερος που μου το λέει αυτο σήμερα!!!! ρε λες ......; χαχαχα

Θελω το αυτοκινητο μου γρηγορο,την γυναικα μου καυτη και την μπυρα μου παγωμενη !!!
- Αερικό
- Ονοματεπώνυμο: Λεονάρδος Στεφάνου
Ωραία ψάρια !!!