Τι εννοείτε, ότι αποβάλουν τοξίνες, όπως τα θηλαστικά και σκληραίνει το κρέας τους;ΤΑΙΤΙΝΟΣ έγραψε:Καλά βρε, τα ψάρια που πιάνονται σε δίχτυ και πεθαίνουν βασανιστικά από ασφυξία είναι το ίδιο με εκείνα που πιάνουμε και κάνουμε αμέσως ευθανασία εμείς;hariska έγραψε:Έλα Γιώργο,
πολλά ωραίος φίλος!![]()
Υ.Γ.1. Καλά, τι βλέμμα ήταν αυτό που σου 'ριξε η τσιπούρα στο 9:40;![]()
Υ.Γ.2.Σύλληψη για όσκαρ η συναγρίς στο 12:10!![]()
Υ.Γ.3. Αυτό που λες στο τέλος ότι τα ψάρια που στρεσάρονται δεν έχουν τόσο καλή γεύση, από που προκύπτει;
Σε τι διαφέρουν δηλαδή τα ψάρια από το δίχτυ; Ίσα, ίσα που μένουν φρέσκα μέχρι τέλους! Κι εγώ πλέον έτσι κάνω. Δεν τα σκοτώνω τα ψάρια μου, τα αφήνω να σπαρταράνε στη σημαδούρα και μετά τα βάζω στο ψυγείο που έχει λίγο νερό μέσα, ίσα ίσα για να τα κρατά ζωντανά, μέχρι το σπίτι. Εκεί τα βάζω σε γυάλα και τα βγάζω την ημέρα που είναι να τα ψήσω.