Λοιπόν George.
Ένα ένα. Για τη διαγραφη.
Εχεις συμφωνήσει ήδη με την αποδοχή των όρων χρήσης ότι οι διαχειριστές διατηρούν το δικαίωμα να διαγράψουν, κλειδώσουν, μετάκινησουν ο, τι κατά την κρίση τους εμπίπτει τουλάχιστον σε μια από κάποιες κατηγορίες. Ηθική, παρανομία, ρατσισμός,προσβλητικότητα, πρόκληση μίσους και καμιά δεκαριά ακόμα περιπτώσεις. Η δική σου φράση κατά τη δική μου κρίση εμπίπτει σε δύο απ αυτές. Και δεν είναι μόνο δική μου η απόφαση. Μη λέμε τα ιδια. Διάβασε τους όρους χρήσης πάλι.
Δεκτή η κριτική σου. Είμαι της γνώμης ότι απ όλους τους ανθρώπους μπορεί ν ακούσω κάτι που να με βοηθήσει να γίνω καλύτερος. Δεν είμαι αυτός που παρουσιάζεις ομως όταν λες ό, τι δε μου αρέσει το κατεβάζω. Πότε έγινε αυτό. Είναι η πρώτη φορά που διαγράφω κάτι.
Αν αναφέρεσαι στα του ρομποκοπ, το παιδί κατάλαβε ότι μέρος της ανάρτησης του λειτουργεί προκλητικά για αλλά μέλη και προς μεγάλη του τιμή συγκατεθεσε να αφαιρεθεί ο, τι ενοχλεί.
Ξέρεις τι έδειξε αυτό; Πολλά!
Ξέρεις τι κέρδισε αυτό; Πάρα πολλά και πρωτίστως το σεβασμό μας.
Αν εγώ βάζω φιτιλιες αυτά τι είναι;
silverdiver έγραψε:Ο χειμώνας δεν είναι μόνο το καρτέρι... είναι και άλλες τεχνικές που αν χρησιμοποιηθουν σωστά άκομα και σε ρηχα νερα χαριζουν ομορφα ψαρια! Ψαχτήρι και πλαναρισμα λοιπον μιας και τα ασπρα ψαρια κινουνται νωχελικα κοντα και γυρω από τα θαλάμια τους!
Αγνο ψαχτηρι και
ΛΕΥΚΟ φως για να φερουμε το "
Ασπρο το επιουσιο" στο τραπεζι μας

! Καλες βουτιες σε ολους και ψαρεψτε
όπως γουστάρετε αλλα παντα με συνεση και σεβασμο!!

Δεν είναι αυτά που νομίζω;
Δεν είναι ειρωνεία για την έκφραση "αγνό ψαροντουφεκάκι" που έχει χρησιμοποιηθεί από πολλούς εδώ στο φόρουμ;
Δεν υποννοεις το "λευκό Ρόδο"
Δεν είναι ειρωνεία για το ένα επιουσιο ψάρι που σχολιάστηκε στο εν λόγω θέμα;
Δεν είναι κομπασμος για τη χρήση φακού και επιδεικτική αδιαφορία, για το αν καποιοι θα ενοχληθουν;
Μπορούν να σου πιστοποιησουν και οι άλλοι της ΟΔ ότι λάβαμε και πμ από μέλος που εκφράζει έντονη δυσαρέσκεια για το όλο ύφος της δημοσίευσης σου.
Απάντησε μου,
έχεις την ειλικρίνεια και τα κότσια να ολοκληρώσεις τις μπηχτές και τις ειρωνείες σου ή θα κάνεις την τρελιτσα ότι μιλούσα γενικά κλπ...;
Η δημοσίευση σου είναι προκλητική από τις πρώτες κιόλας γραμμές και το γνωρίζεις πολύ καλά.
Στόχος ήταν να προκαλέσεις. Ειδικά εμένα. Τα κατάφερες. Δε χαλάω χατηρια.
Το να ψαρεύεις με φακό είναι δικαίωμά σου ασφαλώς. Και είναι και δικαίωμά σου να το αναρτήσεις. Δεν είναι αντίθετο στη γραμμή του φόρουμ.
Το να καυχιεσαι γι αυτό, να προσπαθείς ντε και καλά να το απενοχοποιησεις, επειδή έτσι σου γουστάρει, να μας ειρωνεύεσαι, να είσαι προκλητικός και να τηρείς σταση "εγώ έτσι γουστάρω" δημιουργεί το πρόβλημα.
Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει για να το καταλάβεις;
Είναι πολλες οι φορές που έχω σχολιάσει θετικά στον skopdolphin, τον viper, τον kaberis που και αυτοί ψαρεύουν έτσι.
Αν το κείμενο στη δημοσίευσή σου είχε ως κύριο θέμα εσένα και όχι τους άλλους, δε θα υπήρχε κανένα πρόβλημα και τίποτα απ όλα αυτά δε θα είχε γινει
Τώρα που ολοκλήρωσα το σκεπτικό μου, δεν επανέρχομαι. Ό, τι άλλο θες με πμ.
Σεβομαι τα υπόλοιπα μέλη που σχολίασαν πως δε τους άρεσε ως κίνηση η διαγραφή, γι αυτό τους παραπέμπω στην ανεκτικοτητα που δείχνει η διατήρηση της φράσης όταν την ξαναεγραψες πολλές φορές (με κεφαλαία μάλιστα) και δε την ξαναεσβησα.
Για τα άλλα που έγραψες στο όνομά μου από κάτω επειδή είμαι πρόθυμος να πέσει η ένταση και να σου δώσω μια δικαιολογία πως ήσουν θυμωμενος, σε πρώτη φαση σου στέλνω μια προειδοποίηση στο λογαριασμό σου. Στην δεύτερη θα βγεις εκτός.
Ελπίζω την επόμενη φορά και βίντεο με φακό μιας ώρας να αναρτήσεις, να καταφέρεις να μην είσαι προκλητικός και θα δεις ότι δε θα συμβεί τίποτα.
ΥΓ Τζιμυ τι σε απασχολεί πάλι ρε φιλαράκι... Έλα να τα λύσουμε... Έχεις πμ.