Εχμ... εκσφενδονίσουν..hariska έγραψε:Πάντως βλέπω, ότι ορισμενοι 'αναμάρτητοι' που άδραξαν την ευκαιρία το λίθο να εξφενδονίσουν, τώρα κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο.

Εχμ... εκσφενδονίσουν..hariska έγραψε:Πάντως βλέπω, ότι ορισμενοι 'αναμάρτητοι' που άδραξαν την ευκαιρία το λίθο να εξφενδονίσουν, τώρα κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο.
Δεν έχουμε όλοι την ίδια ψυχραιμία .hariska έγραψε:Πάντως βλέπω, ότι ορισμενοι 'αναμάρτητοι' που άδραξαν την ευκαιρία το λίθο να εξφενδονίσουν, τώρα κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο.
Καλά έλεγα εγώ να γράψω 'πεταξουν'...stelarasA'MAK έγραψε:Εχμ... εκσφενδονίσουν..hariska έγραψε:Πάντως βλέπω, ότι ορισμενοι 'αναμάρτητοι' που άδραξαν την ευκαιρία το λίθο να εξφενδονίσουν, τώρα κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο.
Το κατάλαβα γι'αυτό σου διόρθωσα την..ελληνικούρα σου.hariska έγραψε:Καλά έλεγα εγώ να γράψω 'πεταξουν'...stelarasA'MAK έγραψε:Εχμ... εκσφενδονίσουν..hariska έγραψε:Πάντως βλέπω, ότι ορισμενοι 'αναμάρτητοι' που άδραξαν την ευκαιρία το λίθο να εξφενδονίσουν, τώρα κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο.
Υ. Γ. Για σένα λέω...
Γεια σου ρε Νικήτα διασκεδαστή! Βάλε μου και άλλαΟύτις έγραψε:Νομίζω πως χρήστες φακού όπως ο Γεώργιος
που δεν φτάνουν στην κατάχρηση
εκφράζονται περίφημα από την αξέχαστη Τζενούλα
κάθε φορά που αντιμετωπίζουν την - δίκαιη - αντίδραση του λαού
στις σχετικές δημόσιες αναρτήσεις τους .
https://www.youtube.com/watch?v=fjrBHRhJaqg
Στον Νικήτα είπα ρε πφφφφφPanEx έγραψε: