Ξυπνητήρι πολύ πρωί κ κάπου εκεί αρχίζει η μάχη ,το δίλημμα του πέσε ξανά για ύπνο ,που θα πας τώρα ... και του πήγαινε για βουτιά...Να μην τα πολύ λέω 07:30 η ώρα περίπου ήμουν στο νερό.Η πρώτη κ πιο δύσκολη μάχη κερδήθηκε

Η διαύγεια των νερών αναμενόμενη... πρόδιδαν την θέση μου σε κάθε επιπόλαιο(χωρίς καλή κάλυψη) καρτέρι...Η απουσία ψαριών φανερή ... Σε κάθε άκαρπο καρτέρι μια φράση ερχόταν στο μυαλό - "δεν καθόσουν σπιτάκι σου..."
Να μην τα πολύ λέω κατάφερα κ πήρα 3 ψάρια...
Στον γυρισμό σκεφτόμουν το μπουλινγκ που θα μου κάνατε ξανά αν χτυπούσα κ άλλα ψάρια κ γελούσα !!!
Σπίτι, η ιεροτελεστία/μαρτύριο πλύσιμο εξοπλισμού και ανάμεικτα συναισθήματα όταν έφτασε η ώρα να αδειασω το γιλέκο πλάτης με τα βάρη ....Τέλος το σύρσιμο στις φικιάδες ,τέλος το ψάρεμα στην θολούρα...
Το βιντεακι που ανέβασα έχει κάποιες αστοχίες (οχι απο το σημερινό ψάρεμα) κ ειδικά η δεύτερη με έκανε να βάλω στην άκρη για φέτος το ρολλερ μου.Η ψυχολογία είναι πολύ βασική... αν πριν ρίξεις σκεφτείς ¨μην αστοχήσω ,έχεις ήδη αστοχήσει...Κ αν αστοχήσεις σε εύκολο ψάρι, μετά κλάψτα...
Το όπλο που το αντικατεστησα είναι ένα 100ρι με ανάποδο μηχανισμό(110 μήκος όπλισης) κ ένα 17.5 ρι μαλακό. Το βολεύτηκα πολύ, πραγματοποιώ βολές μέσα στα μούτρα των ψαριού, βολές που με ανεβάζουν πολύ ψυχολογικά .Δοκιμάστε το ...
Καλές αναδύσεις σε όλους .