jimmy έγραψε:
Μία ώρα τώρα, γράφω και σβήνω. Μία ώρα...
Τι πες τώρα ρε Τζιμ
Υπολογίζω ότι πρέπει να έγραψες καμία 350αρια
καταλαβα
Λοιπόν επανήλθα και γω γιατί τώρα είδα και το βίντεο. Ωραίο.Στο βίντεο επίσης κάνεις και μια ωραία αναφορά για το συντροφικο ψαρεμα.
Με συνεπήρε η ομορφιά της εικονας του εντελώς ρηχου καρτεριου στο 2:45 με τον ήλιο κόντρα. Πολύ όμορφη φαση.Η έκβασή του είναι άλλο θέμα, θα επανέλθω μετά σ αυτό.
Και μιας και όλα φαίνεται να είναι ήρεμα πια, σα μια μπουνατσα μετά τη φουρτούνα, θα σου επισημάνω κάτι που ίσως σε βοηθήσει φίλε μου να αντιληφθείς περισσότερο το σκεπτικό μερικών από εμάς.
robocop000 έγραψε:
Πότε θα καταλάβετε ότι τα λαυράκια δεν είναι ροφοί κ Παντελίδες .. σήμερα είναι εδώ αύριο θα χαθούν...
Λοιπόν εγώ εδώ ακριβώς εντοπίζω τη διαφορά.
Η διαφορά δεν είναι ότι δε το έχουμε αντιληφθεί. Όποιος ασχολείται με το ψάρεμα τους είναι από τα πρώτα πράγματα που αντιλαμβάνεται.
Μέχρι εκεί είμαστε όλοι ίδιοι.
Από κει και μετά επιλέγουμε δρόμο.
Αυτό το εφήμερο της παρουσίας τους είναι πολλές φορές που θολώνει το μυαλό και αυξάνει την επιθυμία για ποσότητα. Δεν είναι εύκολο. Όλοι το έχουμε ζήσει κάποτε.
Ή επιτέλους σας βρήκα και θα σας ξεκωλιασω
Ή επιτέλους σας βρήκα αλλά θα προσποιηθω ότι θα σας ξαναβρώ και αύριο. Και ας ξέρω πως δε θα τα βρω.
Σκέψου επίσης φίλε μου ότι από δω μέσα θ ακούσεις αντίθετες και ίσως και υπερβολικές απόψεις. Στην αρχή θα πεις (όπως λες) ότι είναι μυρωδιάδες, αμπαλοι και ρομαντικοί.
Από ποιους όμως τις ακούς αυτές τις ακραίες θέσεις; Έχεις αναρωτηθεί;
Από άτομα που βάζουν όριο στο μέγεθος κιλού.
Από άλλους που βάζουν στο δίκιλο.
Απο άλλους που όσα και να χει σταματούν στα 2-3
Από άλλους που προχωρούν σε αυτόαπαγορευση να γλυτώσει κάνα θηλυκό
Από άλλους που ενώ έχουν βολή στο κατά πολύ μεγαλύτερο θηλυκό, τελικά τουφεκανε το αρσενικό.
(καρμπον με το καρτερι σου από πριν)
Πες μου ρε Φιλε ειλικρινά. Αν δεν έχουν αυτοί δικαίωμα να σου γράψουν κ μια κουβέντα για λίγο κρατει,
τότε ποιοι έχουν;;;;;;
Και τονιζω πως σκοπός δεν είναι να σε αλλάξουν. Ούτε να σε σταυρώσουν, ούτε να απολογηθείς.
Αυτές οι κουβέντες προσφέρουν έδαφος για προβληματισμό και διαμόρφωση μιας ψαρευτικής ολιγαρκειας κυρίως στους νεοεισερχομενους που διαβάζουν.
Αυτά.
Χαίρομαι πάντως γιατί μου δίνεις την αίσθηση πως αρχίζεις να νιώθεις πιο άνετα και είσαι και πιο συζητήσιμος.
Και πέρα απ όλα αυτά αν θα ήθελες θα μπορούσες να μοιραστείς και μερικές πληροφορίες για το "που πως και γιατί" που λες ότι έχεις καταλάβει. Τι ισχύει στα κομμάτια σου.
Τι επιλέγεις; χάραμα και να το χτυπάει ο καιρός;
Τι καιρός βοηθάει; Φεγγάρι;