Αφού το θέμα είναι για το Λούτσο,
και επειδή έχουν παρελάσει πολλοί αστέρες να και ένας ακόμα
https://www.greekaffair.gr/loutsos-me-s ... u-giorgou/
Να πώ όμως και γω τη γνώμη μου, ειδικά οι λούτσοι από ψάρι σε ψάρι έχουν διαφορά,
όταν τα ψάρια είναι αποχυμένα όσο μεγάλα και να είναι, είναι πολύ νόστιμα, ότι και να τα κάνεις, τα προτιμώ ψητά, μπορείς και να τα αφήσεις και πολύ ζουμερά χωρίς πολύ ψήσιμο,
Όταν όμως τα ψάρια είναι πολύ μεγάλα και παχιά, πρέπει να έχουμε περιθώριο να τα αφήνουμε να στραγγίσουν, λεπτές ροδέλες ή φιλέτα, και πολύ λαδολέμονο, σε σχετικά χαμηλή φωτιά, αλλά και πάλι μπορεί να σου χτυπάει το λιπαρό.
Ένας χρυσός κανόνας λέει ότι μέχρι 3 κιλά ότι και να είναι είναι απλά λουκούμι, από εκεί και μετά όπως και να το κάνεις δεν είναι όλα τα ψάρια μόνο για φαγητό
