Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από dicentrarchus » Παρ 24 Ιαν 2020, 15:47
Ποπο ρε φίλε πριν το ανοίξω το ποστ έβαλα σκούφο , νιτσεράδα και αδιάβροχο στο λαπτοπ...
Τέτοια αρμύρα και υγρασία μιλάμε.
Άσε δε από μυρωδιές.
Καταλαβαίνω τι μου αρέσει από το ψάρεμα τελικά, από τα ποστ ή τα άρθρα που προτιμώ να διαβάζω.
Θέλω φώτο και βίντεο (προτιμώ να είμαι παρόν φυσικά) με ήλιο, φεγγάρι, θάλασσα, βράχια, αμμουδιές, σκάφη , φύκια, τραπέζια, ψητούρες, φίλους, κορίτσια, μεζέδες, αλκοόλ, νησιά , Αιγαίο, μελτέμι, βροχή, συννεφιά , καμπινγκ, φωτιές , πεύκα στο σκάσιμο του κύματος ...
Λυπάμαι τους ανθρώπους που όταν κοιτάνε το ψαροντούφεκο βλέπουν μόνο ένα όπλο, δυο κάρμπον πέδιλα και ένα ψόφιο ψάρι. Είναι φτωχοί. Εμείς ήμαστε πλούσιοι.
Και για αυτό πρέπει να παλέψουμε σαν άνθρωποι, να μην αφήσουμε (τις πολυεθνικές μαζί με τα τσιράκια τους) να μας πάρουν τη φύση και τις στιγμές που μας χαρίζει. Αυτός είναι ο πλούτος που κληρονομίσαμε και αυτό πρέπει να κληροδωτίσουμε στις επόμενες γενιές.
Για σου ρε μεγάλε tsaoun, και 'γω αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα στα ψαρέματα με παρέα και στα μοναχικά. Αν το μόνο σίγουρο είναι πως στο ταξίδι της επιστροφής πάντα θέλω παρέα.
Αλεξανδρος Ν.