Εγώ το άθλημα το ξεκίνησα αργά, στα 35 αν θυμάμαι καλά. Μέσα από το φόρουμ έμπλεξα με ανθρώπους οι οποίοι ασχολούνται πολύ περισσότερα χρόνια και όταν άκουγα τις ιστορίες τους, αυτό που ζήλευα περισσότερο και από τα ψάρια, ήταν οι εκδρομές. Αποδράσεις για μέρες σε μακρυνούς ή κοντινούς τόπους με την ευκολία και τη ξενασιά που σου δίνει η απουσία οικογενειακών υποχρεώσεων. Τα χρόνια πέρασαν για όλους βέβαια, όλοι σχεδόν οι ψαροτουφεκάδες φίλοι έχουν οικογένειες, αλλά όσο οι υποχρεώσεις το επιτρέπουν κάποιες αποδράσεις οργανώνονται ακόμα από τη παρέα.
Μια τέτοια απόδραση λοιπόν περιγράφει εν συντομία και το βιντεάκι που ακολουθεί, όσο μπορεί βέβαια ένα βίντεο να περιγράψει μια τέτοια κατάσταση. Δε ξέρω για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, αλλά για μένα εκδρομούλες σαν αυτή σημαίνουν πολλά περισσότερα από λίγα ψαρέματα. Ο συχνωτισμός με φίλους σαν αυτούς που έχω τη τύχη να έχω κάνει εδώ μέσα είναι για μένα ανεκτίμητος. Και σκεφτείτε ότι πριν από λίγα χρόνια δεν ήξερα κανέναν από αυτούς. Δείτε το βιντεάκι όσοι έχετε χρόνο και όρεξη και τα ξαναλέμε...