Ανέβασα ένα βιντεάκι στο «σουλήνα» με λίγα πλάνα από τις γιορτές, κυρίως.
Πολύ φουρτούνα φέτος, ρεστία, βροχές , και θολούρες.
Δε πειράζει, εμείς θα ήμασταν εκεί, έτσι κι αλλιώς.
Έχω πάει με πολλούς , λοιπόν, και ελπίζω να πάω με ακόμα περισσότερούς.

Ο τίτλος αναφέρεται στα ψαρευτικά ζευγάρια που έχω αποκτήσει από αυτόν εδώ τον χώρο.
Τώρα πια βέβαια οι πιο πολλοί δεν είναι απλά ζευγάρια, αλλά καλοί φίλοι που μοιραζόμαστε πολλά περισσότερα από μια βουτιά, και νιώθω πολύ τυχερός γι αυτό.

Γράφοντας και συμμετέχοντας ενεργά σε αυτόν τον καφενέ, γνώρισα πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους.
Με κάποιους ταίριαξα με κάποιους όχι (πολύ λιγότεροι).
Εκτός από τους φίλους και συγγενείς στο χωριό, όλα τα άλλα ζευγάρια μου είναι από εδώ μέσα.
Και εφόσον μένω Αθήνα σκεφτείτε πόσο σημαντικό είναι για μένα αυτό.
Γι αυτό θα ήθελα να πω (κυρίως στους νέους στον χώρο) να γράφουν πιο συχνά, να γίνουν πιο ενεργοί.
Δε μιλάω για παλαμάκια, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συμμετέχουν.
Προβληματισμοί, ιδέες, απορίες, πατέντες, και πολλά άλλα.
Αν δεν εκτεθείς, δεν δείξεις, δεν ανοιχτείς, είναι δύσκολο για έναν άγνωστο να επικοινωνήσει (κυρίως την πρώτη φορά), είναι όμως και μεγάλη ολοκλήρωση το μοίρασμα αυτής της υπέροχης εμπειρίας με ανθρώπους που ταιριάζουν τα χνώτα τους.
Μας προσφέρει ασφάλεια στη βουτιά, παρέα για τις πολλές ώρες εντός και εκτός νερού, μοίρασμα εξόδων, και άλλα πολλά.
Αν δεν ταιριάξεις, έχεις χάσει απλά μια μέρα, σιγά τα αυγά.
Θα δώσω ένα παράδειγμα
Πριν από 4 χρόνια περίπου, μόλις είχα γυρίσει από διακοπές Αύγουστο στο χωριό. Μπήκα να διαβάσω και είδα αγγελία για ζευγάρι (5 λεπτά πριν είχε ανέβει) από τον Θοδωρα.
Αμέσως απάντησα, και την επομένη μέρα κολυμπούσαμε σε μια υπέροχη ανοιχτωσιά , 3 άτομα , με ρέμα,(ευτυχώς και βαρκάρη) και πολλά ψάρια.
Έπρεπε κάθε λίγο να του κλείνω το στόμα να μην πιει νερό.

Στο τέλος βέβαια τα άκουσε κιόλας για τα πολλά κιλά στη ζώνη..
Από τότε ο Θοδωρας πήγε και αυτός με άλλους, και πλέον σκοτωνόμαστε ποιος θα τον πάρει… (σορρυ φίλε θα έσκαγα αν δεν το γραφα)

Η σημαντική λεπτομέρεια όμως είναι ότι ο Θοδωρας έγραφε, συμμετείχε, τον ειχα διαβάσει, μου ειχαν κεντρίσει το ενδιαφέρον καποιες απόψεις του.Οπότε όταν είδα την αγγελία ένιωσα μια οικειότητα , μια άνεση.
Γράψτε λοιπόν, δοκιμάστε, δεν έχετε να χάσετε τίποτα, και μην σας αποθαρρύνει το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι γράφουμε πιο χαλαρά εδώ μέσα, γνωριζόμαστε πιο πολύ και έχουμε μια παραπάνω άνεση, λογικό είναι μετά από τόσα χρόνια.
Κανείς όμως δεν ξεκίνησε γνωρίζοντας τους όλους.
Όπως μου έχει πει και ένας μεγάλος ελεύθερος δύτης πριν από χρόνια «είμαστε διάσημοι μεταξύ μας» (μεγάλη κουβέντα)..
Έχω βάλει λοιπόν κάποια πλάνα στο τέλος με ότι έχω από ζευγάρια σε βίντεο.
Σίγουρα ξεχνάω κάποιους(σορρυ), και από κάποιους δεν έχω πλάνα.
Υ.γ 1
Οβελίξ, για πες ρε πως γνωριστήκαμε??????
Υ.γ 2
Όποιος θέλει και μπορεί ας ανεβάσει Φώτο στο θέμα με ανθρώπους που γνώρισε εδώ μέσα.
Καλά ζευγαρώματα λοιπόν, φίλοι μου