Προσωπικά πιστέυω κι εγώ πως ο Λούπης είναι ένας αγνός χομπίστας που προσπαθεί ο ίδιος να τηρέι τα νόμιμα όσο μπορεί.
Και τον κατανοώ για το ότι ενώ ο ίδιος δεν συμπαθεί τον φακό, δέχεται να ψαρεύει με φίλους που τον χρησιμοποιούν.
Μπορεί να εκφράστηκε λίγο σκληρά σε κάποιο σημείο και να φάνηκε λίγο αδαής αλλά πιστέυω πως ήταν μια στιγμιάια αντίδραση.
Πολύ χαίρομαι που ο Σπάρος ζήτησε συγνώμη (δεν κρίνω το αν είχε δίκιο ή άδικο, αλλά εκτιμώ την προσπάθεια να ρίξουμε τόνους (όχι τα ψάρια) ). Έχουμε βελτιωθεί πολύ σαν παρέα και συνεχίζουμε.
Μιας και ένα παρεάκι είμαστε και απλά λέμε όλοι τις απόψεις μας, εγώ προσωπικά δεν θα έριχνα σε τέτοιο πλάσμα. Θεωρώ πως είναι σαν να παίζεις τζόκερ με τη ζωή ενός μαγικού θηρευτή.
Εδω με 2λάστιχα και 3λάστιχα και δεν περνάνε ψάρια πολύ μικρότερα και στατικά. Κέφαλος μου σκίζεται και στεναχωριέμαι για τη ζωή που σπατάλησα τζάμπα, πόσο μάλλον μια τούνα.
Επίσης, ακόμα και αν ο ποσειδώνας ο ίδιος μου κρατούσε το χέρι και μου έδινε ένα τέτοιο ψάρι, μιας και μανάβης δεν είμαι, θα στρίμωχνα με το ζόρι μερικά κιλα στην κατάψυξη μου και θα έτρεχα να χαρίσω σε όλους τουσ συγγενείς και φίλους για να μην πάει χαμμένο. Και όλο αυτό γιατί? Για να πώ πως έπιασα τούνα? Όχι ευχαριστώ, δεν θα πάρω.
Δεν ξεχνώ το βίντεο του Γιάννη του Κοκκινακη που βαράει με ενα 3λάστιχο νομίζω ένα ψάρι μεγάλο, με 70+ μέτρα σχοινί, το οποίο το ψάρι εξαφανίζει σε 2-3 δευτερόλεπτα και τουξηλώνει και το μουλινέ μαζί..
Φυσικά, ο μόνος τρόπος να τιμήσω όλα αυτά που έγραψα και να μην είναι απλά λόγια, είναι να περάσει ενα τέτοιο ψάρι δίπλα μου και να μην βαρέσω...έστω και απο χαζομάρα μου.