Ψαρέματα Νοεμβρίου
Ψαρέματα Νοεμβρίου
Πως πάει βρε παιδιά χαθήκαμε.... δηλαδή.... εγώ χάθηκα, ο λόγος είναι ότι ασχολήθηκα με την πεζοπορία περισσότερο απ'τό να ψαρέυω, να σας πω την αλήθεια το ψιλοβαρέθηκα και λίγο (εντάξει ρε παιδιά μην βαράτε)
Αλλά όπως λέει και το άσμα η παλιές αγάπες δεν ξεχνιούντε, συν ότι πεθύμισα να φάω λίγο ψαράκι, και έτσι έκανα λίγα ψαρεματάκια μέσα στον Νοέμβριο, αυτά που λέτε, άντε σας χαιρετώ και καλές αναδύσης!

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Hiking - Spearfishing - Photography - Motorcycles
- minasevoix
- Ονοματεπώνυμο: Παναρετος Μηνας
Re: Ψαρέματα Νοεμβρίου
Πολύ δυνατές ψαριες ρε φίλε μπράβο! Όσον αφορά τη αποχή από το σπορ το παθαίνω και γω αλλά έρχεται η μέρα που τσααααακ δεν μπορώ να μη βουτήξω
και άντε πάλι απ την αρχή!

Ας αφήσουμε τον φακό στην σημαδούρα
ας συμβάλουμε όλοι με ένα λιθαράκι
ας πιάσουμε το ψάρι έξω από το σπίτι του
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ
ας συμβάλουμε όλοι με ένα λιθαράκι
ας πιάσουμε το ψάρι έξω από το σπίτι του
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ
- KOSTAS STI
- Ονοματεπώνυμο: ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
....και δε βλεπω να σ'επηρεασε η αποχη !!
ομορφες ψαριες !!

ομορφες ψαριες !!

Θελω το αυτοκινητο μου γρηγορο,την γυναικα μου καυτη και την μπυρα μου παγωμενη !!!
- Greek-Blue
- Ονοματεπώνυμο: Βαγγέλης Ταραμπίκος
Πω πωωω...τι σηκιούμπες είναι αυτές.. 

- CARPENTER
- Ονοματεπώνυμο: ΛΙΛΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο Sikios01 ..............................................................................................
Έκανε ζημιά στους Σηκιούς ........................................................

Έκανε ζημιά στους Σηκιούς ........................................................

Η καμήλα δε κοιτάει ποτέ τη καμπούρα της.
Δείτε τη δουλειά μας στο Facebook.
Lillisbros Furniture
Υιοί Στεφ. Λιλλή ΟΕ
Δείτε τη δουλειά μας στο Facebook.
Lillisbros Furniture
Υιοί Στεφ. Λιλλή ΟΕ
Ψαριές γεμάτες χρώματα και ποικιλία!
Πολύ ωραίος φίλε!
Πολύ ωραίος φίλε!
Να'στε καλά παιδιά ευχαριστώ! Εκτός του ότι είναι η πρώτη η πρώτη συναγρίδα που πιάνω, τρώω και πρώτη φορά συναγρίδα και....άλλη μιά πρωτιά( ντε και καλά
) είναι ότι ψηθηκε στην καινούρια μου κουζίνα, ειχαμε γενικό τεστ ντραϊβ να ουμ. το ψήσιμο τέλειο, το ψάρι δεν στέγνωσε ούτε κάηκε φιφτιφαϊβ μινούτ στους 190 στο γκριλ με αέρα, σερβίρισμα το λοιπόν μετά λαδολέμουνου
και γιαουρτουσκόρδιον με λευκόν ξηρόν( παιδιά το κρασάκι τα σπαϊ, αοι τον Σκλαβενιτη το αγοράζω) και βουρ στο ψητό, έφαγα μισό ψαρι και φούσκωσα λες και είχα φάϊ τέσσερις μπριζόλες, τώρα που σας γράφω τσακίζω και το άλλο μισό μετά λαϊκού άσματος. Υγεία και καλές αναδύσεις!

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.

LIVE AND LET LIVE
Φόρουμ ψαροντούφεκου που υπαινίσσεται/προτείνει/υποστηρίζει περαιτέρω περιορισμούς, δεν έχει λόγο ύπαρξης.
Φόρουμ ψαροντούφεκου που υπαινίσσεται/προτείνει/υποστηρίζει περαιτέρω περιορισμούς, δεν έχει λόγο ύπαρξης.
- mojo
- Site Admin
- Ονοματεπώνυμο: Ζάχος
Sikios01 έγραψε:Να'στε καλά παιδιά ευχαριστώ! Εκτός του ότι είναι η πρώτη η πρώτη συναγρίδα που πιάνω, τρώω και πρώτη φορά συναγρίδα και....άλλη μιά πρωτιά( ντε και καλά) είναι ότι ψηθηκε στην καινούρια μου κουζίνα, ειχαμε γενικό τεστ ντραϊβ να ουμ. το ψήσιμο τέλειο, το ψάρι δεν στέγνωσε ούτε κάηκε φιφτιφαϊβ μινούτ στους 190 στο γκριλ με αέρα, σερβίρισμα το λοιπόν μετά λαδολέμουνου
και γιαουρτουσκόρδιον με λευκόν ξηρόν( παιδιά το κρασάκι τα σπαϊ, αοι τον Σκλαβενιτη το αγοράζω) και βουρ στο ψητό, έφαγα μισό ψαρι και φούσκωσα λες και είχα φάϊ τέσσερις μπριζόλες, τώρα που σας γράφω τσακίζω και το άλλο μισό μετά λαϊκού άσματος. Υγεία και καλές αναδύσεις!

Άψογος!!!! Σε ζηλεύω.
ΥΓ. Ενδιαφέρον, Πρώτη φορά βλέπω ψάρι ψημένο στα όρθια..

Ωραία ψάρια. Αντε και στις επόμενες!
Η Ποιότητα της Ζωής μας, απο τις Επιλογές μας εξαρτάται...
-Capetan Thomas
-Capetan Thomas

Άψογος!!!! Σε ζηλεύω.
ΥΓ. Ενδιαφέρον, Πρώτη φορά βλέπω ψάρι ψημένο στα όρθια..

Ωραία ψάρια. Αντε και στις επόμενες![/quote]
Καλησπέρα Ζάχο, σ'ευχαριστώ και ανταποδίδω, και εγώ πρώτη φορά ψήνω ψάρι με αυτόν τον τρόπο, στο εγχειρίδιο της κουζίνας το διάβασα

χχχ ωραίο αυτο το κολπο με τον φουρνο θα το δοκιμάσω.... 

μασκα δεν εχω να γυρνώ
στο καρναβάλι ετούτο
μόνο μια αποχη να τρυγώ
της θαλασσας την πονηριά
και της σιωπής τον πλούτο
στο καρναβάλι ετούτο
μόνο μια αποχη να τρυγώ
της θαλασσας την πονηριά
και της σιωπής τον πλούτο
mitsosub έγραψε:χχχ ωραίο αυτο το κολπο με τον φουρνο θα το δοκιμάσω....

Αυτά είναιSikios01 έγραψε:Να'στε καλά παιδιά ευχαριστώ! Εκτός του ότι είναι η πρώτη η πρώτη συναγρίδα που πιάνω, τρώω και πρώτη φορά συναγρίδα και....άλλη μιά πρωτιά( ντε και καλά) είναι ότι ψηθηκε στην καινούρια μου κουζίνα, ειχαμε γενικό τεστ ντραϊβ να ουμ. το ψήσιμο τέλειο, το ψάρι δεν στέγνωσε ούτε κάηκε φιφτιφαϊβ μινούτ στους 190 στο γκριλ με αέρα, σερβίρισμα το λοιπόν μετά λαδολέμουνου
![]()

Θα ξεκινήσω την πεζοπορία ..τέλος

Η ζωή μου είναι η θάλασσα
Κι ανάσα η βουτιά μου
Κι αν πάψω να σε συναντώ
Θα χάσω την καρδιά μου
Κι ανάσα η βουτιά μου
Κι αν πάψω να σε συναντώ
Θα χάσω την καρδιά μου
χαχχαχαχα...Λούπη δεν είναι κακή η πεζοπορία, ανακαλύπτεις και καινούρια μέρη για ψάρεμαΛΟΥΠΗΣ έγραψε:Αυτά είναιSikios01 έγραψε:Να'στε καλά παιδιά ευχαριστώ! Εκτός του ότι είναι η πρώτη η πρώτη συναγρίδα που πιάνω, τρώω και πρώτη φορά συναγρίδα και....άλλη μιά πρωτιά( ντε και καλά) είναι ότι ψηθηκε στην καινούρια μου κουζίνα, ειχαμε γενικό τεστ ντραϊβ να ουμ. το ψήσιμο τέλειο, το ψάρι δεν στέγνωσε ούτε κάηκε φιφτιφαϊβ μινούτ στους 190 στο γκριλ με αέρα, σερβίρισμα το λοιπόν μετά λαδολέμουνου
![]()
![]()
Θα ξεκινήσω την πεζοπορία ..τέλος

-
- Ονοματεπώνυμο: Νικόλαος Ζυγούρης
Ωραιος ο φιλος
Και αλλα κολπα στο ψησιμο σκιζεις.
Ασε τους δρομους και παρε τις θαλασες .....τοχεις
Και αλλα κολπα στο ψησιμο σκιζεις.
Ασε τους δρομους και παρε τις θαλασες .....τοχεις