Και να μου το έλεγες δεν θα το πίστευα για την βέργα μιλώ,για την θολούρα είναι μια χαρά,μαθημένος είμαι.Navaho έγραψε:Στραβη.. αλλα αφου καταφερες και πηρες ψαρι με αυτες τις συνθηκες μπραβο σου
Ωσάν το τέρας να τρομοκρατώ τα ανυποψίαστα ψαράκια.ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΔΙΑΣ έγραψε:μπράβο Χάρη μ΄!!! ακολούθησες την καρδιά σου η οποία σε οδήγησε στα θολά μονοπάτια της καρτεροσύνης!
Όπως σου είπα και στη μάζωξη κανα 3 κιλά τα αγόραζα.metalo έγραψε:Το πλήρωσες μαύρο χαβιάρι.
Μπράβο φίλε
Υπερβολές εκτός από το τελευταίο καρέ,εκεί νταξ ήταν απελπιστικά θολά.matador23 έγραψε:καλημερα,
εχουμε και λέμε :
Psycho
Rosemary’s Baby
The Exorcist
Suspiria
The Shining
Poltergeist
Xareas and the Argolic spearfishing
The Silence of the Lambs
Orphan
Θα ερθω φετος το χειμωνα...αλλα ο εξοπλισμος θα ειναι:
Ζωνη με βάρη απο σκορδα.
Βεργα με σταυρο μπροστα.
Στολη με ενσωματωμενη μπαταρια και φωτα Xeon πανω της
Πεδιλα στρογγυλοφαναρα
και μασκα νυχτερινης ορασης
Μάσκα με προβολάκια ομίχλης θες Κωτσομ.
Άμα δεν κοροϊδέψεις τον εαυτό σου όταν την κάνεις την μλκια δεν έχεις χιούμορ,αφού γελούσα μοναχός μου όταν έγραφα τον διάλογο μέσα μου.mojo έγραψε:έχω λιώσει με τα σχόλια...
Έλα Χαρουλη πες την αλήθεια, έκανες θέμα γιατί θες λίγο να σε πάρουν στο ψιλό ε.
Ρε άνθρωπε τραβά λίγο παραπέρα, ψάξε βρες κάνα καινούριο κομμάτι για τέτοιες περιπτώσεις. να κόβει λίγο η θολούρα. Είσαι όμως και λιγο μαζόχα.
Και βέβαια είσαι.Αλλιως δε θα ήσουν
"Ο Χαρουλης, ο τρελός
Ο γοφαροκυνηγοςΠοιο είναι το μάθημα; δεν αστόχησε με την ξαναισιωμενη βέργα.stelarasA'MAK έγραψε: Χάρη,κρατα το σημερινό μάθημα.Παντα δεύτερη βέργα μαζί ,οι ξαναισιωμενες είναι για πέταμα.
Όταν πας για ρηχό λαβρακωτο το μόνο που δε θες είναι να κουβαλάς και άλλα έξτρα μαζί. Εγώ ούτε δεύτερο όπλο δε παιρνω
Τα πρώτα κομμάτια είναι πολλά υποσχόμενα γιαυτό και πήγα εκεί,το τελευταίο απλά για να πω ότι έπεσα και το απέκλεισα πήγα,το ήξερα ότι δεν θα ψαρευόταν.
Θέλει πολύ πιο κάτω να πάω,ο νότιας τα λίγο πιο κάτω τα χτυπάει πιο πολύ και είναι μια η άλλη πέρα ότι δεν έχουμε γνώση των τόπων.
Επίσης είμαι μαζόχα ρε Ζάχο,αφού οι πιθανόνητες είναι εδώ στα θολά εδώ θα πέσω,τι να την κάνω την ορατότητα,τι είμαι τουρίστας?

Όταν έχουν μπει ψάρια στα ίδια νερά θυμάσαι ποστ,είμαι σε αναμονή και μόνο φόλα προς το παρόν.