- Έλα ρε.... αύριο αντί για τον σταυρό, δεν πάμε για καμία βουτιά;
- Μέσα! Τι ώρα θα περάσεις να με πάρεις;
- Ωραία! 5:45 εγερτήριο και 6 θα είμαι σ' εσένα να σε πάρω. Τα πράγματα τα έχω έτοιμα!
Να μην τα πολυλογώ 5:45 εγερτήριο γεμάτος ενέργεια και μετά από όνειρα με λαβράκια, καρχαρίες και άλλες τέτοιες μπούρδες (όλο κάτι τέτοια βλέπω πριν το ψάρεμα), παίρνω το κινητό τηλέφωνο στα χέρια και βλέπω μήνυμα που στάλθηκε 5 :15....
- Αδερφέ δεν θα μπορέσω να έρθω γιατί κάτι μου έτυχε τέλος πάντων...(να μην τα λέμε και όλα)

Κάθομαι στον καναπέ για κανένα 5λεπτο κοιτάζοντας το κινητό σαν το παιδάκι που κοιτάζει το χωνάκι όταν του πέφτει το παγωτό...

Εκείνη τη στιγμή εμφανίζονται δυο τυπάκια μπροστά μου ...
-Ο ένας λέει πάνε πέσε για ύπνο που να τρέχεις τώρα μέσα στο κρύο...
- Ο άλλος λέει ετοιμάσου και πάνε θάλασσα σε περιμένει ένα "λυκάκι" να πειτε δυο κουβεντούλες.....

Ώπα ώπα λέω...και χωρίς δεύτερη σκέψη φορτώνω τον σάκο με τα πράγματα και τα όπλα στο χέρι και το μοναχικό ταξίδι ξεκινάει...

Φτάνω στο μέρος... 8 : 30 αλλάζω με ταχύτητα καρβουνιάρικου τρένου... και 9:00 μπαίνω στο νερό.
Βλέπω ένα ωραίο σημείο για να παίξω κρυφτούλι με κανένα περαστικό ψαράκι, πέφτω για ένα καρτεράκι και χτυπάω 2 - 3 φορές την λαβή του όπλου στον βράχο... Κοιτάζω αριστερά, κοιτάζω δεξιά, τίποτα.....
Με το που πάω να φύγω βλέπω με την άκρη του ματιού μου να με πλησιάζει ένας λύκος με άγριο βλέμμα σαν να ήθελε τσαμπουκά...
Ώπα μάγκα του λέω και κάνω λίγο προς τα πίσω σαν να φοβάμαι και με πλησιάζει όλο και πιο γρήγορα. 1 μέτρο πριν μου ρίξει κουτουλια

Το μουλινέ όσο ξετυλιγόταν έμοιαζε σαν ήχος από λατέρνα... που πας φώναζα στάσου μύγδαλα.... Αυτό όμως το βιολί του...

Μετά απο μάχη και κυνηγητό 15 λεπτών, αφου έχουμε γίνει μαλλιά κουβάρια όλα λες και θα πάμε για πλέξιμο.. Ένα όμορφο μωρό έρχεται στην αγκαλιά μου και η χαρά μου απερίγραπτη!!!
Ομολογώ ότι όλο το υπόλοιπο ψάρεμα ήταν φόλα μιας και δεν είδα λέπι (έκτο απο έναν παντελή) αλλά άξιζε έστω και για τα 15 πρώτα λεπτά γιατί γέμισα μπαταρίες αλλά και γιατί έκανα μια καλή αρχή για το τρέχον έτος παρόλο που δεν πήγαν όλα βάση σχεδίου.
Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά να έχουμε, Χρόνια πολλά και στους εορτάζοντες!