καπως ετσι.............
- mojo
- Site Admin
- Ονοματεπώνυμο: Ζάχος
Re: καπως ετσι.............
Ο ψαροντουφεκας του Γαλατικου χωριού Κωσταστιξ σε νεες περιπέτειες.
Ρε τη ρουφιανα διακτινίστηκε ομως
Η Ποιότητα της Ζωής μας, απο τις Επιλογές μας εξαρτάται...
-Capetan Thomas
-Capetan Thomas
-
- Ονοματεπώνυμο: Δημητρης Ναλμπάνης
Μιά χαρά άντε γκρινιάρη που κάνεις και διήμερα,τι να πούμε και μείς οι νεότεροι που ή δεν θάχουμε δουλειά ή δε θα χουμε χρόνο!τεσπα η βολή σου μου φάνηκε λίγο μακρυνή για αυτό το ψάρι..πήρες πολύσπαστο και ξεθάρεψες και συ!και σε χω πεί πόσες φορές να μη βουτάς σε κείνα τα μέρη,θα σε δει η κυρά και θα τρομάξει καμιά μέρα!
κάπως έτσι δλδ!!

- KOSTAS STI
- Ονοματεπώνυμο: ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
εγω παντως δεν καταλαβα ακομα τι εγινε !!mojo έγραψε:Ο ψαροντουφεκας του Γαλατικου χωριού Κωσταστιξ σε νεες περιπέτειες.

εσυ σκασε και μη γελαςspearhunter79 έγραψε:Μιά χαρά άντε γκρινιάρη που κάνεις και διήμερα,τι να πούμε και μείς οι νεότεροι που ή δεν θάχουμε δουλειά ή δε θα χουμε χρόνο!τεσπα η βολή σου μου φάνηκε λίγο μακρυνή για αυτό το ψάρι..πήρες πολύσπαστο και ξεθάρεψες και συ!και σε χω πεί πόσες φορές να μη βουτάς σε κείνα τα μέρη,θα σε δει η κυρά και θα τρομάξει καμιά μέρα!κάπως έτσι δλδ!!

..και η βολη ηταν πολυ κοντινη και γι'αυτο μαλλον χαθηκε !

Θελω το αυτοκινητο μου γρηγορο,την γυναικα μου καυτη και την μπυρα μου παγωμενη !!!
Φίλε, τον αναπνευστήρα δεν τον βγάζει απ΄το στόμα, γιατί στα βάθη που βουτάει αναπνέει κανονικά στη διάρκεια του συρτού!learner έγραψε:Μπορει να μην την πηρες την τσιπουρα αλλα το συρτο σου ειναι αλλης κλασης![]()
Συγγνωμη που ισως να φανει σαν υποδειξη αλλα μηπως ειναι καλυτερα να μην εχεις τον αναπνευστηρα στο στομα την ωρα της βουτιας;
Καλες και ευλογημενες αναδυσεις να εχεις.

Ο τζισιμ έχει δίκιο θαρρώ. Βιάστηκες Κωστή, βιάστηκες. Ο ιχθύς θα έδινε βολή.

- γιωργος 21
- Ονοματεπώνυμο: Γεωργιος
gsim έγραψε:Όλα τα λεφτά η μουστάκα σου στο βίντεο! Μου φάνηκε πάντως πως αν περίμενες λιγάκι θα σου έδινε καλύτερη βολή η κυρία.
Άνευ σημασίας βέβαια, το σημαντικό είναι ότι είσαι και γαμώ τα παιδιά!
Απ'τους δρόμους της ζωής πάντα διάλεγα τους ποίο δύσβατους.Ηταν δύσκολοι αλλά είχαν υπέροχη θέα!!!
- KOSTAS STI
α) ζηλιαρη !!!hariska έγραψε:Φίλε, τον αναπνευστήρα δεν τον βγάζει απ΄το στόμα, γιατί στα βάθη που βουτάει αναπνέει κανονικά στη διάρκεια του συρτού!learner έγραψε:Μπορει να μην την πηρες την τσιπουρα αλλα το συρτο σου ειναι αλλης κλασης![]()
Συγγνωμη που ισως να φανει σαν υποδειξη αλλα μηπως ειναι καλυτερα να μην εχεις τον αναπνευστηρα στο στομα την ωρα της βουτιας;
Καλες και ευλογημενες αναδυσεις να εχεις.![]()
Ο τζισιμ έχει δίκιο θαρρώ. Βιάστηκες Κωστή, βιάστηκες. Ο ιχθύς θα έδινε βολή.

β) αφου δασκαλε περιμενα μια ωρα !!

Θελω το αυτοκινητο μου γρηγορο,την γυναικα μου καυτη και την μπυρα μου παγωμενη !!!
- CARPENTER
- Ονοματεπώνυμο: ΛΙΛΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Να σου πώ νεαρέ ...................................................................
Αυτό με τις τελείες το χεις κλεμμένο ................................ εντάξει ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Αυτό με τις τελείες το χεις κλεμμένο ................................ εντάξει ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Η καμήλα δε κοιτάει ποτέ τη καμπούρα της.
Δείτε τη δουλειά μας στο Facebook.
Lillisbros Furniture
Υιοί Στεφ. Λιλλή ΟΕ
Δείτε τη δουλειά μας στο Facebook.
Lillisbros Furniture
Υιοί Στεφ. Λιλλή ΟΕ
Νομίζω πρέπει να τσιγκελωσεις το μουστάκι γιατί ρηγμένο κάτω που το χεις σημαίνει ότι πας για καβγά και τρομάζεις τα ψάρια.
Κατά τ'άλλα μεσ`την εξέλιξη (σπαστά,κάμερες)

Κατά τ'άλλα μεσ`την εξέλιξη (σπαστά,κάμερες)

Είναι αλήθεια αυτό!KOSTAS STI έγραψε:ευχαριστω μαγκες !ναστε καλα !!![]()
χρειαζομαι την υποστηριξη σας !!
learner έγραψε:Μπορει να μην την πηρες την τσιπουρα αλλα το συρτο σου ειναι αλλης κλασης![]()
Καλες και ευλογημενες αναδυσεις να εχεις.
απλα ετσι φαινεται ! ευχαριστω !!
επειδη την περιμενα πολυ για σιγουρια,γι'αυτο την εχασα Γιωργο μ'! οταν σημαδευω καλα σχεδον παντα αστοχω !!gsim έγραψε:Όλα τα λεφτά η μουστάκα σου στο βίντεο! Μου φάνηκε πάντως πως αν περίμενες λιγάκι θα σου έδινε καλύτερη βολή η κυρία.
Άνευ σημασίας βέβαια, το σημαντικό είναι ότι είσαι και γαμώ τα παιδιά!
- KOSTAS STI
Japos έγραψε:Νομίζω πρέπει να τσιγκελωσεις το μουστάκι γιατί ρηγμένο κάτω που το χεις σημαίνει ότι πας για καβγά και τρομάζεις τα ψάρια.
Κατά τ'άλλα μεσ`την εξέλιξη (σπαστά,κάμερες)![]()

- KOSTAS STI
CARPENTER έγραψε:Να σου πώ νεαρέ ...................................................................![]()
![]()
Αυτό με τις τελείες το χεις κλεμμένο ................................ εντάξει ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;![]()

-
- Ονοματεπώνυμο: mike
Στο τσάκ κρίμα.... Μια παρατήρηση :τον αναπνευστήρα ποτέ στο στόμα οταν βουτάμε
Το μουστάκι έκανε τα πρώτα δειλά βήματα στο youtube .
Μήπως τα σκιάζεις με το μουστάκι και δεν έρχονται στο καρτέρι?

Ψαροντούφεκο και blastbeats ρε μ@#νια.
- KOSTAS STI
αφού στις γκομενες αρεσει το γαργαλημα με το μουστακι !!xareas έγραψε:Το μουστάκι έκανε τα πρώτα δειλά βήματα στο youtube .