Αγαπητέ Κώστα,
Σχετικά με όσα αναφέρεις για τον "Θεό" οι πιο παλιοί κατανοούμε σε ποιον αναφέρεσαι ...
Τον πέτυχα 2 χρονια πριν αλλάξει ο προηγούμενος αιώνας στην θάλασσα φυσικά τυχαία... τότε ίσως και να θαύμαζα τις επιδόσεις του, όταν μερικά χρόνια αργότερα συνειδητοποίησα ποια ήταν η ¨συνεισφορά" του στην θάλασσα, ξενέρωσα που λένε...
Πάντως όπως έχω ξαναγράψει και σε άλλο ποστ, τους ανθρώπους που παλιά χρησιμοποιούσαν, με τα σημερινά δεδομένα απαράδεκτες μεθόδους στο ψάρεμα τους, μη του "πετροβολάμε" έτσι εύκολα, αυτά ξέραν τότε αυτά έκαναν, καλύτερα να "πετροβολάμε" αυτούς που ακόμα χρησιμοποιούν τις ίδιες απαράδεκτες μεθόδους στο ψάρεμα τους σήμερα, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι είναι και σωστές.... Ο "Θεος" όπως τον αποκαλείς, δεν έχω ιδέα τι σκεφτόταν και υποστήριζε τότε, ούτε και σήμερα, και ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι το σχόλιο μου δεν αφορά αυτόν, αλλά είναι με αφορμή αυτόν, ελπίζω να έχει αλλάξει απόψεις και στάση ζωής σήμερα μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί στις θάλασσες μας και έχει βάλει και εκείνος το "χεράκι" του λίγο...
Τέλος ελπίζω να μπορέσω να έρθω κάποια στιγμή στο νησί της γιαγιάς μου, αν και μέχρι τώρα δεν το έχω καταφέρει, και ώστε να μπορέσω να σε γνωρίσω από κοντά καθώς βρίσκω πολύ ενδιαφέρον τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα και ίσως να μπορέσουμε να ρίξουμε μαζί και μια βουτιά εφόσον αυτό είναι εφικτό.
Σου εύχομαι να σαι πάντα καλά, και ελπίζω να συνεχίσεις να κάνεις τέτοια ποσταρίσματα