Το πρώτο πόστο της Έφης ήταν για συναγρίδες σε μια όμορφη φυκιάδα με τραγάνα, τέλη Απρίλη είχα πάρει με ένα φιλικό ζευγάρι μια μπαμπάτσικη 3,5αρα απο εκεί!
Άπιστες στο ραντεβού οι κυρίες,
3ο καρτέρι η Έφη έφερε ένα σηκιό που πέρναγε στο λάθος σημείο τη σωστή στιγμή για το βραδινό μας..

Δεύτερη στάση σε ένα θαλάμι που έδειξε στήρα απ έξω το Λόρανς,
θα πας ρωτάω?
Πάω μου λέει κ έρχεται με ανοιχτό μουλινέ,
βράχωσε λίγο θα τη βγάλω μου λέει καθώς ετοιμαζόμουνα να τη ξεβραχώσω, έσπασε ένα νύχι αλλά τα κατάφερε!

Ευτυχώς που χάσαμε το νύχι γιατί θα έκανα βάρκα μέχρι αργά το απόγευμα.. μιας κ έχουμε στόχους για τους αγωνες!!!
Έχει τα θετικά του να ψαρεύει η γυναίκα σου,
αλλά να γκρινιάζει γιατί δεν ήρθαν οι συναγρίδες στο καρτέρι κ να με λέει κ@λόφαρδο παραπάει!!!!
Δικιά μου ψαριά δε βάζω,μιας κ η λογοκρισία έχει γίνει επιστήμη σε μια απέλπιδα προσπάθεια μερικών ΄΄μεταποιημένων΄΄ να ΄΄σώσουν΄΄ ένα χόμπι που είναι καταδικασμένο να πάρει τη θέση του στη νέα τάξη πραγμάτων που έχει έρθει εδώ κ χρόνια κ μας θέλει έρμαια της ζωής σε γυάλα κυριολεκτικά κ μεταφορικά..
Έτσι η ικανότητα μας να συλλέγουμε τροφή πρέπει να σταματήσει για να εξαρτόμαστε απόλυτα απο τη πλαστική ζωη.
Τεσπα μην είμαστε απαισιόδοξοι,
έχω παρατηρήσει πως έχει πολλά ψάρια η θάλασσα ακόμα κ για νέους ψαροτουφεκάδες όπως η Έφη κ άλλοι μαθητές μου που έχουν επιτυχίες παρά την απειρία τους!
Μεγάλη επένδυση αποτελούν οι ώρες βυθού κ βυθόμετρου που πλέον έχουν αναγάγει το ψαροτούφεκο σε διασκέδαση κ χαλάρωση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια που το λεγες κ λίγο ταινία τρόμου στα Χαμούρια!

Πολλά είπα, πάω να ακονίσω τις βέργες μου.. SAlute!

Να προσέχετε τ