ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.... ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΝΑΒΗΔΩΝ
ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.... ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΝΑΒΗΔΩΝ
στα δυσκολα λοιπον για αλλη μια φωρα...με ψαρια οχι απλα επιστημονες...αλλα με πολλα μεαπτυχιακα.
αρνουμενοι παντα τον φακο και την τεχνικη του 90αριου για καποιους θαλαμι το θαλαμι σαλαμι το σαλαμι.......και την παντοφλα οχι σην βαρκα αλλα παραμασχαλα.
με σταθερα λοιπον.......λιγο πριν ή λιγο μετα τα 30....
στα πλανα δυστηχως δεν φαινονται πολυ καθαρα....ενω η καμερα στην υπολογιστη μου δειχνει αψογα.....
δεν πειραζει....αλλε βολες φουλ αλλες οχι....αλλα η βεργα 160 8αρα με ενα λαστιχο. για μενα ειναι αρκετο.....περισοτερη δυναμη πρέπει να ξεβραχωνω βεργα απο τα ταρταρα......
οι βολες ειναι σε ψαρια που παρθηκαν σε αρκετα ψαρεματα ... ενα ψαρακι την φορα ειναι αρκετο....ο σηκιος ειναι απο τον απριλη.
καλη θεαση
ενατξη δεν εχει ηχο.....και τραγουδακια....
την επομενη θα βαλω τα λαχανα και τα χαχανα....αφιερωμένο σε ολους του μανάβηδες που μας επισκέπτονται..
..και σε αυτους που κανουν αναληψεις απο τα ατμ....με το 82αρι και το φακο παραμασχαλα.......
αρνουμενοι παντα τον φακο και την τεχνικη του 90αριου για καποιους θαλαμι το θαλαμι σαλαμι το σαλαμι.......και την παντοφλα οχι σην βαρκα αλλα παραμασχαλα.
με σταθερα λοιπον.......λιγο πριν ή λιγο μετα τα 30....
στα πλανα δυστηχως δεν φαινονται πολυ καθαρα....ενω η καμερα στην υπολογιστη μου δειχνει αψογα.....
δεν πειραζει....αλλε βολες φουλ αλλες οχι....αλλα η βεργα 160 8αρα με ενα λαστιχο. για μενα ειναι αρκετο.....περισοτερη δυναμη πρέπει να ξεβραχωνω βεργα απο τα ταρταρα......
οι βολες ειναι σε ψαρια που παρθηκαν σε αρκετα ψαρεματα ... ενα ψαρακι την φορα ειναι αρκετο....ο σηκιος ειναι απο τον απριλη.
καλη θεαση
ενατξη δεν εχει ηχο.....και τραγουδακια....
την επομενη θα βαλω τα λαχανα και τα χαχανα....αφιερωμένο σε ολους του μανάβηδες που μας επισκέπτονται..
..και σε αυτους που κανουν αναληψεις απο τα ατμ....με το 82αρι και το φακο παραμασχαλα.......
Re: ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.... ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΝΑΒΗΔΩΝ
πολύ ωραίες βολές με το ρόλλερ
και ωραίο video

και ωραίο video

- tsourakis13
- Ονοματεπώνυμο: Γιώργος Τσουράκης
Πάντως....μόνο απο τον τίτλο καταλαβαίνεις αμέσως ποιος ποστάρει.
Καλά μη φανταστείς οτι έκατσα να δω το vιdeo. Μόνο την απάντηση του προ-προηγούμενου διάβασα.
Πριν κάμποσο καιρό ΦΩΝΑΖΕΣ για μόδα κάτι που δεν υποστήριζες. Τώρα έγινες ξαφνικά υπέρμαχος.
Αμετανόητο σε βρίσκω...
Καλά μη φανταστείς οτι έκατσα να δω το vιdeo. Μόνο την απάντηση του προ-προηγούμενου διάβασα.
Πριν κάμποσο καιρό ΦΩΝΑΖΕΣ για μόδα κάτι που δεν υποστήριζες. Τώρα έγινες ξαφνικά υπέρμαχος.
Αμετανόητο σε βρίσκω...
Πολύ ώραίες βολές και ψάρια....Μα ακόμα ποιό ωραίος ο τρόπος σκέψης και αντίληψης που έχεις για το υποβρύχιο κυνήγι!!!

Κάθε φορά που πατάς τη σκανδάλη , είναι μια ευκαιρία για αυτοκριτική και απολογισμό.
- George_Ch
- Ονοματεπώνυμο: Γιώργος
+1000GoRaN έγραψε:Πολύ ώραίες βολές και ψάρια....Μα ακόμα ποιό ωραίος ο τρόπος σκέψης και αντίληψης που έχεις για το υποβρύχιο κυνήγι!!!
![]()
![]()
Γουσταρω Λουκά .&-
Εαν μου φερθεις καλα, θα σου φερθω Αψογα. Αν μου φερθεις σαν παιχνιδι, θα σου Μαθω πως παιζεται.
-
- Ονοματεπώνυμο: kefallonitis giorgos
Ωραία τα πλανα και πολυ καλες οι βολες του οπλου!
Οσο για την παντοφλα και το φακο δεν θεορω πως οποιος τα χρησιμοποιεί ειναι μαναβης.
Πηστευω πως ειναι χρήσιμα εργαλεια στο υποβρηχειο κηνύγι.
Οσο για την παντοφλα και το φακο δεν θεορω πως οποιος τα χρησιμοποιεί ειναι μαναβης.
Πηστευω πως ειναι χρήσιμα εργαλεια στο υποβρηχειο κηνύγι.

- KOSTAS STI
- Ονοματεπώνυμο: ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Θελω το αυτοκινητο μου γρηγορο,την γυναικα μου καυτη και την μπυρα μου παγωμενη !!!
πολυ ωραια πλανα και ψαρια μαζι!

-

ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ... Η ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ
Μπραβο φιλε Λουκα....
- jimmy76gr
- Ονοματεπώνυμο: Δημητριος Α.
οι βολες πραγματικα ειναι το κατι αλλο!μπραβο στο παληκαρι.
κανω ενα τσιγαρο και την κανω...(το έκοψα!!!)
- kostasprobonas
Υπέροχος Λουκά...υπέροχος!
Ξεχωρίζεις από όλους μας 

Ars Longa, Vita Brevis
https://www.youtube.com/watch?v=1qL1C1ffKa4
https://www.youtube.com/watch?v=1qL1C1ffKa4
Ωραίο βίντεο με καίριες βολές!!
Οφείλεις βέβαια και ένα τεράστιο ευχαριστώ σε αυτούς που κατηγορείς για τα ψάρια που σου άφησαν για να τουφεκίσεις
Και πάλι να πω πως είναι πολύ ωραίο το βίντεο..........................

Οφείλεις βέβαια και ένα τεράστιο ευχαριστώ σε αυτούς που κατηγορείς για τα ψάρια που σου άφησαν για να τουφεκίσεις

Και πάλι να πω πως είναι πολύ ωραίο το βίντεο..........................
Την υγεία μου να έχω......να ψαρεύω
- heisenberg