1 βίντεο + 1 βίντεο ΔΩΡΟ!!!
-
- Ονοματεπώνυμο: vaggelis zervos
1 βίντεο + 1 βίντεο ΔΩΡΟ!!!
Ένα φρέσκο βίντεο με λίγες βολές από τα ελάχιστα ψαρέματα του καλοκαίριου, που φτιάχτηκε στην χθεσινή εφημερία...
Δυστυχώς φέτος από την άνοιξη και μετά η χρόνια, ψαρευτικά και όχι μόνο, πάει κατά διαόλου. Τα ψαρέματα είναι ελάχιστα, συνήθως μετά από δουλειά στα μουλωχτά για κάνα τρίωρο, πολλές φορές χωρίς ζευγάρι, πάντα ρηχά (γιατί η απόδοση έχει πέσει στα τάρταρα), με ελάχιστα θηράματα, αλλά ευτυχώς που ζούμε δίπλα στη θάλασσα και μπορούμε και ξεφεύγουμε έστω και για λίγο.
...και τώρα ήρθε η ώρα για το μαγευτικό δώρο!!! ένα 'μπαγιάτικο' βιντεάκι με λίγες βολές από τα ψαρέματα του Μάρτη και του Απρίλη, μιας και το είχα ανεβάσει τον Μάη και κάπου τσουβαλιάστηκε με αλλά ''παράνομα'' βιντεάκια...
Δυστυχώς φέτος από την άνοιξη και μετά η χρόνια, ψαρευτικά και όχι μόνο, πάει κατά διαόλου. Τα ψαρέματα είναι ελάχιστα, συνήθως μετά από δουλειά στα μουλωχτά για κάνα τρίωρο, πολλές φορές χωρίς ζευγάρι, πάντα ρηχά (γιατί η απόδοση έχει πέσει στα τάρταρα), με ελάχιστα θηράματα, αλλά ευτυχώς που ζούμε δίπλα στη θάλασσα και μπορούμε και ξεφεύγουμε έστω και για λίγο.
...και τώρα ήρθε η ώρα για το μαγευτικό δώρο!!! ένα 'μπαγιάτικο' βιντεάκι με λίγες βολές από τα ψαρέματα του Μάρτη και του Απρίλη, μιας και το είχα ανεβάσει τον Μάη και κάπου τσουβαλιάστηκε με αλλά ''παράνομα'' βιντεάκια...
There's perfect harmony
In the rising and the falling of the sea
- KOSTAS STI
- Ονοματεπώνυμο: ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Re: 1 βίντεο + 1 βίντεο ΔΩΡΟ!!!
μια χαρα βαγγελη μ' !! 

Θελω το αυτοκινητο μου γρηγορο,την γυναικα μου καυτη και την μπυρα μου παγωμενη !!!
-
- Ονοματεπώνυμο: Χάρης
Ωραία ψάρια φίλος , πιο ψαροντούφεκο ειναι αυτό ;
- George_Ch
- Ονοματεπώνυμο: Γιώργος
Γκουυυυντ φιλε !!!!!!
Εαν μου φερθεις καλα, θα σου φερθω Αψογα. Αν μου φερθεις σαν παιχνιδι, θα σου Μαθω πως παιζεται.
-
- Ονοματεπώνυμο: ΖΑΛΗΣ ΘΩΜΑΣ
δεν χαρίζει το ρολερ ετσι......?
μπραβο ωραιο βιντεο 

-
- Ονοματεπώνυμο: Miltos zografinakis
ωραιος..!! 

Απ'ολα τα υφασματα μ'αρεσει μονο η βρακα απου ξυπνας και τη θωρεις στου κρεβατιου την ακρα..!
- AntoniEesti
- Ονοματεπώνυμο: Αντωνης
- panos_xanthi
Πολυ ομορφη εικονα πολυ ωραιο τα βιντεο και ομορφα ψαρια!!!!!
ωραίο βιντεάκι Βαγγέλη
Έχω παρατηρήσει εκκωφαντική απουσία μεγάλων, νεοφερμένων από τα βαθιά σαργών φέτος το καλοκαίρι.Ειδικά σε ορισμένα κοντινά σε μένα ρηχά μέρη, που τέτοιες μέρες που ζεσταίνουν τα νερά και έβγαζα με καρτέρι μεγάλα και εύκολα κομμάτια, προς το παρόν επικρατεί νέκρα

Έχω παρατηρήσει εκκωφαντική απουσία μεγάλων, νεοφερμένων από τα βαθιά σαργών φέτος το καλοκαίρι.Ειδικά σε ορισμένα κοντινά σε μένα ρηχά μέρη, που τέτοιες μέρες που ζεσταίνουν τα νερά και έβγαζα με καρτέρι μεγάλα και εύκολα κομμάτια, προς το παρόν επικρατεί νέκρα

-
Harris Greek και τα δύο όπλα που βλέπεις τα έχει φτιάξει ο Panagis , απλά το κερραμυδί στο πιο πρόσφατο βίντεο το έχω βεβηλώσει με προκλητικό τρόπο και για αυτό δεν θα επεκταθώ άλλο. Μην προκαλώ, κι'άλλο , την τύχη μου
.
Κοσμά, αν σε ψάρεμα δούμε έναν σαργό καλό, ασχέτως αν τον βγάλουμε ή όχι, θεωρείται επιτυχία. Το λαβράκι είναι το πρώτο της σαιζόν (02/08/15) και δεν πρόλαβα να γράψω την βολή επειδή ήρθε να με δει την ώρα που φόραγα τα πέδιλα.

Κοσμά, αν σε ψάρεμα δούμε έναν σαργό καλό, ασχέτως αν τον βγάλουμε ή όχι, θεωρείται επιτυχία. Το λαβράκι είναι το πρώτο της σαιζόν (02/08/15) και δεν πρόλαβα να γράψω την βολή επειδή ήρθε να με δει την ώρα που φόραγα τα πέδιλα.
There's perfect harmony
-
- Ονοματεπώνυμο: dimitris fil
Μπραβο βαγγελακη
ωραιο το βιντεακι 

-
Έτσι για να το εχω στα υπόψη μου το μέλος Panagis φτιάχνει όπλα;vaggelakis έγραψε:Harris Greek και τα δύο όπλα που βλέπεις τα έχει φτιάξει ο Panagis , απλά το κερραμυδί στο πιο πρόσφατο βίντεο το έχω βεβηλώσει με προκλητικό τρόπο και για αυτό δεν θα επεκταθώ άλλο. Μην προκαλώ, κι'άλλο , την τύχη μου.
Σορι αν σου χαλάω και το ποστ , τελευταία ερώτηση

-
Τα όπλα που φτιάχνει ο Παναγής είναι αριστουργήματα. Ρίξε μια μάτια στο ποστ ΦΤΗΝΌ ROLLERGUN και θα δεις σχεδόν όλα τα όπλα που έχει φτιάξει τα τελευταία τρία χρόνια και αρκετά πιο παλιά.Harris Greek έγραψε:Έτσι για να το εχω στα υπόψη μου το μέλος Panagis φτιάχνει όπλα;vaggelakis έγραψε:Harris Greek και τα δύο όπλα που βλέπεις τα έχει φτιάξει ο Panagis , απλά το κερραμυδί στο πιο πρόσφατο βίντεο το έχω βεβηλώσει με προκλητικό τρόπο και για αυτό δεν θα επεκταθώ άλλο. Μην προκαλώ, κι'άλλο , την τύχη μου.
Βέβαια, όπως λέει και ο ίδιος ''Δεν πουλάω τουφέκια, δεν πουλάω ιδέες, είμαι τοπογράφος και απλά γουστάρω να βλέπω το ψαροτούφεκο να κάνει πρόσω έστω και αργά...''
There's perfect harmony
-
vaggelakis έγραψε:Τα όπλα που φτιάχνει ο Παναγής είναι αριστουργήματα. Ρίξε μια μάτια στο ποστ ΦΤΗΝΌ ROLLERGUN και θα δεις σχεδόν όλα τα όπλα που έχει φτιάξει τα τελευταία τρία χρόνια και αρκετά πιο παλιά.Harris Greek έγραψε:Έτσι για να το εχω στα υπόψη μου το μέλος Panagis φτιάχνει όπλα;vaggelakis έγραψε:Harris Greek και τα δύο όπλα που βλέπεις τα έχει φτιάξει ο Panagis , απλά το κερραμυδί στο πιο πρόσφατο βίντεο το έχω βεβηλώσει με προκλητικό τρόπο και για αυτό δεν θα επεκταθώ άλλο. Μην προκαλώ, κι'άλλο , την τύχη μου.
Βέβαια, όπως λέει και ο ίδιος ''Δεν πουλάω τουφέκια, δεν πουλάω ιδέες, είμαι τοπογράφος και απλά γουστάρω να βλέπω το ψαροτούφεκο να κάνει πρόσω έστω και αργά...''