Ειχα να ψαρεψω κοντα δυο μηνες μιας και η επιμονη ιγμωριτιδα δεν με αφηνε να βουτήξω, αντιβιώσεις - κορτιζονη, μετα δευτερη αντιβιωση παλι κορτιζονη.. τιποτα , ακομα και τωρα που γραφω είμαι χαλια μετα το χτεσινο ψαρεμα.. Πρωτη Ιουνη ειχα κανονισει διημερο στις Κυκλάδες που όμως τελευταια στιγμη ακυρωθηκε και εμεινα στον ασσο που λεμε. Μεχρι και την χτεσινη μερα πιστευα ότι δεν με θελει φετος αφου και τον χειμωνα λογο ιγμωριων εμεινα αρκετο χρονο εκτος..Χτες δεν αντεξα και πηγα για γοφαρια σε ένα μερος που τα κανει τετοια εποχη συντροφια με το 95 αρι μου (που να ηξερα...) , επεσα μακρια από το καλο ποστο και στην πορεια χτυπησα και δυο κεφαλοπουλα, δεν ηθελα κατι περισσοτερο μετα από τοσο καιρο αποχη , ηθελα απλα να πιασω ενα ωραιο γοφαρι η κανα λαβρακι για να "μπει" καλα το καλοκαιρι... Εφτασα στο ποστο και ξεκινησα τα καρτερια, στο τριτο καρτερι το ψαρι μπηκε γρηγορα από δεξια..η βολη αρκετα καλη αλλα το ψαρι μεγαλο και ο εξοπλισμος "λιγος" για το μέγεθος του, το κοντραρα για να μην παρει βαθος - μπλεχτεί και μου τα κοψει μιας και πριν καποια χρονια έχασα ένα μεγαλυτερο στην Κρητη. Σκοπος μου ηταν να μην με μπλεξει και να προσπαθήσω να το οδηγησω στα ρηχα, μετα από λιγα λεπτα και λιγες πατητες καταφερα να πιασω την βεργα από τα δυο ακρα και να το εγγλωβισω ( δειτε το βιντεο

) ! Ειμαι πολύ τυχερος που δεν προδοθηκα από τα κομματια του εξοπλισμου μου! Περιμενα πολλα χρονια για να μου κανει η γαλανη τετοιο δωρο!! Αυτό το ψαρι εγραφε το ονομα μου πανω και εγω δεν μπορεσα να αντισταθω , είναι το μεγαλυτερο που εχω πιασει μεχρι στιγμης αλλα ελπιζω συντομα να σπασω το ρεκόρ μου! Αφιερωμένο σε ολους εσας φιλαράκια μου! Μακαρι ο Θεος να μας δινει τέτοιες στιγμες!!
SAM_2089 -a.jpg
SAM_2087 -a.jpg
SAM_2077aa.jpg
και ένα καρε~
- a.png
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.