Είδα καλό καιρό με ήρεμη θάλασσα και έτσι ετοίμασα το κανό για τα νησάκια.
Η διαδρομη απερίγραπτη όπως πάντα και η ήρεμη θάλασσα ήταν άλλο πράγμα. (δυστυχώς κάμερα έγραφε τα ουράνια καθώς πήγαινα γιατί δεν ρύθμισα καλά το λουράκι)
Φτάνω δένω το κανό και βουτάω..
Τα νερά αρκετά θολά το ρεύμα πολύ και η αψαρια αισθητή.. Στην κυριολεξία ούτε λεπι..
Μετά απο μισή ώρα ενώ είχα απομακρυνθεί απο το κανό ακούω τον αναπνευστρα να σφυρίζει.. Ωχ! Λέω.. Γρήγορα γρήγορα παίρνω την επιστροφή για το κανό γιατί ο καιρός φορτώνει..
Φτάνοντας κοιτάζω και τι να δω?? ΠΟΥΘΕΝΆ ΤΟ ΚΑΝΌ....

Αλλά δεν τελειώνει εδώ η περιπέτεια..
Γρήγορα βάζω τα πράγματα στο κανό και φεύγω γρήγορα γιατί το 5αρι ήταν ήδη γεμάτο...
Τα κύματα τεράστια για το κανό και πρώτη φορά που θα το τεσταρα παρά την θέλησή μου στα όριά του... Η διαδρομή ατέλειωτη η κούραση αφάνταστη.. Σε κάθε μεγάλο κύμα γυρνούσα κόντρα το κανό γιατί φοβόμουν να μην με τουμπαρει... Φτάνοντας το δεξί μου χέρι ήταν στα όρια της κραμπας.. Και το ποιό δύσκολο κομμάτι ηταν στο τέλος εκεί που το ρεύμα της θάλασσας ηταν ποιο δυνατό και το κύμα διπλάσιο...
Τελικά έφτασα... ΈΦΤΑΣΑ! Και Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε την δύναμη και προστάτεψε και έφτασα χωρίς άλλες περιπέτειες

Για άλλη μια φορά είδα απο πρώτο μάτι τι μπορεί να κάνει η θάλασσα και πως απο την μία στιγμή στην άλλη μπορεί να αλλάξει..
http://youtu.be/dO6X80BF96w
Συγγνώμη για το βίντεο είναι το πρώτο που ανεβάζω και ειναι κάπως πρόχειρο και χωρίς ψάρια.. Καλές αναδησεις σε όλους και προσοχή στην θάλασσα δεν αστειεύεται..