1η Ιούνη 2013: Ψάρεμα αλα Μπάρκουλης

Ψάρια,ιστορίες καί τρόποι ψαρέματος
Άβαταρ μέλους
kostasprobonas

1η Ιούνη 2013: Ψάρεμα αλα Μπάρκουλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kostasprobonas » Σάβ 01 Ιουν 2013, 22:13

«Τζένη Καρέζη-Κώστας Κακαβάς-Αλίκη Βουγιουκλάκη-βγαίνεις και τα φυλάς!» Αυτό το λάχνισμα άκουγα από κάτι παιδιά που έπαιζαν κρυφτό στην Κάτω Πλατεία του Πυργίου καθώς κατέβαινα για το πρώτο ψάρεμα της σεζόν. Αλλά η κατάληξη του ψαρέματος μου θύμισε την παλιά Ελληνική ταινία με τον Ωραίο Μπάρκουλη και τον Θανάση Βέγγο. Ο δεύτερος βλέπει τον Μπάρκουλη να βγαίνει απογοητευμένος από το νερό με το ψαροντούφεκο ελατηρίου. Επιμένει όμως να τον ρωτήσει: “-Πώς πήγε το ψάρεμα;” «-Τζίφος!», απαντά φουρκισμένος ο Μπάρκουλης.
Εγώ όμως- και πιστεύω όλοι που καταφέραμε να κολυμπήσουμε σήμερα και να βγούμε σώοι και αβλαβείς- δεν νιώθω καθόλου τσαντίλα.. Ίσα-ίσα!
Με τον φίλο Δημήτρη βγαίνοντας συζητώ για την τρομερή ευεξία που χαρίζει το ψάρεμα. Αλλά πολύ σωστά ο Δημήτρης σπεύδει να γενικεύσει: “-Οποιαδήποτε άσκηση που μας βγάζει απ’ την καθιστική ζωή μας ανανεώνει..!” O Mεστούσης εκλεκτός φίλος και σπουδαίος ποδοσφαιριστής της τοπικής ομάδας γνωρίζει καλά τα μυστικά της ευζωίας..
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.

george max

Re: 1η Ιούνη 2013: Ψάρεμα αλα Μπάρκουλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από george max » Σάβ 01 Ιουν 2013, 22:20

Η τελευταια προταση τα λεει νομιζω ολα!!!!Περασαμε καλα ε;Γιατι μην ξεχναμε οτι αυτο ειναι που μετραει και ειδικα στις δυσκολες μερες που περναμε.Καλο μας καλοκαιρι λοιπον!

Άβαταρ μέλους
ΤΑΙΤΙΝΟΣ
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΤΑΙΤΙΝΟΣ » Σάβ 01 Ιουν 2013, 22:22

Πάντα καλά να περνάτε παιδιά!
Και την επόμενη φορά η Θάλασσα θα δώσει τα δώρα της. Ξέρει και κρατάει λογαριασμό για αυτούς που την αγαπούν και την σέβονται... ;)
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!
Pescare ergo sum

Άβαταρ μέλους
vasilis1987
Ονοματεπώνυμο: Βασιλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vasilis1987 » Σάβ 01 Ιουν 2013, 22:30

που τα κρυψατε τα ψαρια οε;

Άβαταρ μέλους
Emilios
Ονοματεπώνυμο: Emilios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Emilios » Σάβ 01 Ιουν 2013, 22:48

Να ξέρεις φίλε μου ότι η σοφία μειώνει τα παράπονα :) Τελικά είσαι μεγαλόψυχος και σπάνιος.........
Ειμαι υπευθυνος γι αυτα που λεω.Οχι για αυτα που καταλαβαινεις

tarifas
Ονοματεπώνυμο: Xrhstos Skordilhs

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tarifas » Σάβ 01 Ιουν 2013, 23:04

kostasprobonas έγραψε:«Τζένη Καρέζη-Κώστας Κακαβάς-Αλίκη Βουγιουκλάκη-βγαίνεις και τα φυλάς!» Αυτό το λάχνισμα άκουγα από κάτι παιδιά που έπαιζαν κρυφτό στην Κάτω Πλατεία του Πυργίου καθώς κατέβαινα για το πρώτο ψάρεμα της σεζόν. Αλλά η κατάληξη του ψαρέματος μου θύμισε την παλιά Ελληνική ταινία με τον Ωραίο Μπάρκουλη και τον Θανάση Βέγγο. Ο δεύτερος βλέπει τον Μπάρκουλη να βγαίνει απογοητευμένος από το νερό με το ψαροντούφεκο ελατηρίου. Επιμένει όμως να τον ρωτήσει: “-Πώς πήγε το ψάρεμα;” «-Τζίφος!», απαντά φουρκισμένος ο Μπάρκουλης.
Εγώ όμως- και πιστεύω όλοι που καταφέραμε να κολυμπήσουμε σήμερα και να βγούμε σώοι και αβλαβείς- δεν νιώθω καθόλου τσαντίλα.. Ίσα-ίσα!
Με τον φίλο Δημήτρη βγαίνοντας συζητώ για την τρομερή ευεξία που χαρίζει το ψάρεμα. Αλλά πολύ σωστά ο Δημήτρης σπεύδει να γενικεύσει: “-Οποιαδήποτε άσκηση που μας βγάζει απ’ την καθιστική ζωή μας ανανεώνει..!” O Mεστούσης εκλεκτός φίλος και σπουδαίος ποδοσφαιριστής της τοπικής ομάδας γνωρίζει καλά τα μυστικά της ευζωίας..
γεια σου ρε κωσταρα όπως πάντα καταπληκτικός :hello:

Άβαταρ μέλους
AntoniEesti
Ονοματεπώνυμο: Αντωνης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AntoniEesti » Σάβ 01 Ιουν 2013, 23:15

Δεν πειραζει εσεις να ειστε καλα =D>
Follow me in

Άβαταρ μέλους
katsanos
Ονοματεπώνυμο: Κατσάνος Αλέξανδρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από katsanos » Κυρ 02 Ιουν 2013, 00:31

Όλα στο πρόγραμμα είναι...αν και μετά απο ενα μήνα αποχής αλλιώς την ονειρεύεσαι τη βουτιά,δεν πειράζει την επόμενη τώρα!!! :good:
Αλέξανδρος Κατσάνος

Άβαταρ μέλους
foto
Ονοματεπώνυμο: Yiannis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foto » Κυρ 02 Ιουν 2013, 00:37

Νομίζω οτι όλοι μας συμφωνούμαι, οτι δεν είναι τα ψάρια αλλά η επαφή με το υγρό στοιχείο! Ωραία τα είπατε :thumbsup:
Arcus 110 SL, Arcus 85 SL

Άβαταρ μέλους
iosub
Ονοματεπώνυμο: Σώχος Γεώργιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από iosub » Κυρ 02 Ιουν 2013, 00:39

kostasprobonas έγραψε:Αλλά πολύ σωστά ο Δημήτρης σπεύδει να γενικεύσει: “-Οποιαδήποτε άσκηση που μας βγάζει απ’ την καθιστική ζωή μας ανανεώνει..!” O Mεστούσης εκλεκτός φίλος και σπουδαίος ποδοσφαιριστής της τοπικής ομάδας γνωρίζει καλά τα μυστικά της ευζωίας..
Αυτή είναι η πιο μεγάλη αλήθεια! Να 'στε καλά μάγκες και τα καλύτερα είναι πάντα μπροστά :hello:
και τα σπίτια πιο λευκά, στου γλαυκού το γειτόνεμα.

Άβαταρ μέλους
gpet78
Ονοματεπώνυμο: Γ. Π.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gpet78 » Κυρ 02 Ιουν 2013, 00:52

Αν και το κείμενο σου αντιμετωπίζει την κατάσταση με χιούμορ και αισιοδοξία, το βίντεο με έκανε να μελαγχολήσω. Άνθρωποι που έχουν φάει πολύ αλμύρα και ατέλειωτες ώρες στην θάλασσα αποκωδικοποιώντας τα μυστικά της όπως εσύ και τόσοι άλλοι(τον εαυτό μου δεν το βάζω μέσα γιατί είναι πολύ μικρή η θητεία μου στο σχολείο της θάλασσας) να μην έχουν πλέον την δυνατότητα να παίξουν μια ντουφεκιά. Όπως και να έχει και μόνο η επαφή με την θάλασσα είναι ευλογία και πάντα θα υπάρχουν εκπλήξεις. :hello:

johnmyr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnmyr » Κυρ 02 Ιουν 2013, 01:05

Καλο καλοκαιρι να εχεις και οπως ειπες
"απλο ψαροτουφεκακι κανουμε".
Στο απλο ψαροτουφεκο ολα ειναι τοσο ομορφα...
Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα,
θα ξαναγέμιζα με ψάρια τη θάλασσα...

Never di(v)e alone

Άβαταρ μέλους
sokratis
Ονοματεπώνυμο: Σωκράτης Καραβίδας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sokratis » Κυρ 02 Ιουν 2013, 07:43

foto έγραψε:Νομίζω οτι όλοι μας συμφωνούμαι, οτι δεν είναι τα ψάρια αλλά η επαφή με το υγρό στοιχείο! Ωραία τα είπατε :thumbsup:
Έτσι ακριβώς, να είστε πάντα καλά και έτσι χαμογελαστοί!!! :hello:
"Μόνο αν πιεις Herbalife ψαρεύεις σωστά"

Άβαταρ μέλους
PanEx
Ονοματεπώνυμο: Εξαρχίδης Παναγιώτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από PanEx » Κυρ 02 Ιουν 2013, 09:03

=D>
kostasprobonas έγραψε: Εγώ όμως- και πιστεύω όλοι που καταφέραμε να κολυμπήσουμε σήμερα και να βγούμε σώοι και αβλαβείς- δεν νιώθω καθόλου τσαντίλα.. Ίσα-ίσα!

Κωστή,
Αυτή η "ευεξία" που αναφέρεις είναι ένας απο τους λόγους που μου κρατούν το ενδιαφέρον για ψαροτούφεκο μετά απο τόσα χρόνια.
Τέτοια "γλυκιά κούραση" δεν έχω νιώσει σε καμία άλλη "άσκηση"!!

Ευχαριστούμε για την αφιέρωση.
Mη πιστεύεις όσα γράφονται στα φόρουμς.....

Άβαταρ μέλους
Pavlidis George

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pavlidis George » Κυρ 02 Ιουν 2013, 10:14

kostasprobonas είπε
θα μου πείτε...γιατί δεν έχεις απ΄αυτά τα μακρύκανα με ένα κοπάδι λάστιχα να κατέβεις με τα εναλλασσόμενα στα 35 μέτρα
και να βγάλεις εκει καμία στήρα... :D
αλλά εμείς κάνουμε ένα απλό ψαροτουφεκάκι!
Κι εμείς...αλλά μόνο κάποιος με το δικό σου μέγεθος μπορεί να δώσει τόση λάμψη στο απλό ψαροτουφεκάκι
GP

Επιστροφή στο “Ψαρέματα και τεχνικές”