-44m, 9kg η 5 atm ...
-Να Τονιζεται Αυτο:
"Μου πήρε 36 χρόνια ψαροτούφεκο, εκατοντάδες ώρες προπόνησης, δύο εκπαιδευτικά διπλώματα ελ. κατάδυσης και πολλά κιλά ψάρια, αλλά τα κατάφερα... " Μπράβο!!!
-Δεν είναι απαραιτητο αυτο:
"Δηλ αν ποστάρω ένα video με μια βουτιά και είναι στα 12 μέτρα χρόνος 3 .28 "
Φιλε cpantis καταλαβαινω πολυ καλα και την προσπαθεια, και την "λογικη" και την αγαπη της βαθειας βουτιας, που
πολλοι θεωρουν ---> πραγματικο και Μονο Υποβρυχιο ψαροντουφεκο και οχι βραχοντουφεκο.
Ομως Επιμενω!!!
Το ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ αφορα Ολο τον κοσμο και οχι Τα ορια της αντοχης και τεχνικης.... Για ονομα θεου!!!
Μπορει και Υπαρχουν αλλα βηματα για αυτο... Εδω Υπαρχει και Κοσμος πολυς που θελει να γινει Χαλιφης στη θεση του Χαλιφη, με τη Μια!!! Μην τους "σπρωχνουμε!!" Ειναι αμαρτια Φιλε!!!
Τελευταια αναφορα μου (και θα σκεφτω πολυ να ξαναγραψω στο Forum )
Δεν αναφερομαι στα παιδια που χαθηκαν, και μας εγινε τοσο οικιο, ωστε να λεμε 18,19 , 20 κλπ... σαν να μετραμε
κουκια πια....
20 χρονια παλευω με σπασμενα τυμπανα, αιμορραγιες, εμμετους και ιλιγγους μεσα και εξω απο το νερο δηλ τα
απλα που σωζονται

Τα 20 ατομα φετος, αν δεν μας αγαπουσε η θαλασσα θα μπορουσε ναναι 50.. η .....
Υπαρχει Τραγικη ελλειψη Παιδιας!!!
Εδω για να παιξεις ποδοσφαιρο σε "ερασιτεχνικο σωματειο? απιτουν στοιχειωδεις ιατρικες εξετασεις. Ο αλλος
εχει αρρυθμιες και βουτα στα 25!!!! Γαμωτη μου!!!
Αυτοι ειμαστε και αυτο συμβαινει στην Μπανανια!!!
Λεω λοιπον!! Μην εξαπτουμε την φαντασια:
<<Έστριψα λίγο το σώμα μου παζαρεύοντας να αναδυθώ, όταν λίγο πιο μπροστά είδα μια πίγκα. Μετά ακόμα μία. Έστριψα το όπλο και κατευθύνθηκα επάνω τους. Μια μεγάλη στήρα ακολούθησε. Έπρεπε να διαλέξω... και αυτή η πίεση μεγάλωνε, την ένιωθα στο θώρακά μου. Το περιβάλλον είχε γίνει σκούρο μπλε. Βαθιά.
Ευθυγραμμίστηκα με μια πίγκα αλλά την ώρα που πήγα να ρίξω έσπασε, τρομαγμένη από μια μεγαλύτερη... αυτή!... Στο σκαλί από κάτω ο ροφός κοιτούσε. Πίσω του πέρασε μια συναγρίδα. Χαμός .... πρέπει να ρίξω.... Οι στηρόπιγκες που τώρα ήταν πολλές έτρεχαν αριστερά –δεξιά σαν παλαβές μη δίνοντας ευκαιρία...>>
και μην δινουμε τοση λογοτεχνια σε κοσμο που Δεν την κατανοει η αντεχει....
Δεν ειναι ολα για Ολο τον Κοσμο!!! Και εδω μεσα μπαινει ο Κοσμος Ολος!!!
Εχουμε ευθυνη!!!
Ετσι αισθανομαι εγω με καλη καρδια και προθεση προς ολους.
Περα απο τα Βαθη, τις atm, τα κιλα και τους χρονους Εχουμε ΠΟΛΛΑ Βασικα να μαθουμε σε οσα παιδια αγαπουν
τη θαλασσα. Αυτο ειναι Ευθυνη!!!
Φιλικα ΜΒ
Υ.Σ Αλλωστε το Γιουσουρι ΠΡΕΠΕΙ παντα να υπαρχει, αν καταλαβα καλα τον Καρκαβιτσα. Ειναι μου φαινεται ο Στοχος, ο Σκοπος, που για χαρη του Αξιζει να χανονται παλικαρια ...
Εμεις τι πρεσβευουμε? Οτι Σκοπος και Ιδανικο ειναι Ενα ψαρι για το οποιο πρεπει να χανονται Συνεχεια παλικαρια...???