Κύθηρα - φωτορεπορτάζ
Κύθηρα - φωτορεπορτάζ
Τις καλοκαιρινές διακοπές τις περίμενα πως και πως φέτος. Τρεις ψαροτουφεκάδες μέσα Ιουλίου στα Κύθηρα, τι άλλο να ζητήσεις;
Και στο πρώτο ψάρεμα φάνηκε ότι οι μεγάλες προσδοκίες μου θα γινόντουσαν πραγματικότητα. Δεν είναι τόσο τα ψάρια που βγάλαμε, όσο αυτά που είδαμε. Αν ήμασταν και σε λίιιιγο καλύτερη κατάσταση πιστεύω ότι θα έβγαιναν αρκετά από αυτά που συχνά ονομάζονται τρόπαια. Δεν πειράζει όμως σκέφτηκα, για πρώτη βουτιά είναι σούπερ, θα ανοίξουμε λίγο και θα γίνει χαμός.
Τα πράγματα δυστυχώς δεν πήγαν ακριβώς όπως τα είχα φανταστεί. Κατ'αρχάς γιατί εγώ τσίμπησα μια καλή ωτίτδα η οποία με ταλαιπώρησε. Στη συνέχεια γιατί η παρέα δεν κόλησε, με αποτέλεσμα από τρεις οι ψαροτουφεκάδες να μείνουμε δύο, με τον peskandritsa ως συνήθως, ο οποίος με τη σειρά του είχε προβλήματα με τους μετωπιαίους, κληρονομιά από τις ανοιξιάτικες αλλεργίες. Επίσης, για κάποιο λόγο (ίσως ο πολύ δυνατός βοριάς που φύσαγε για 3-4 μέρες), τα ψάρια που είδαμε την πρώτη μέρα απλά εξαφανίστηκαν...
Παρόλα αυτά καλά περάσαμε, βγάλαμε και τα ψαράκια μας. Ακολουθεί και το σχετικό φωτορεπορτάζ, κυρίως με στιγμιότυπα από το βίντεο που θα ανεβάσει σύντομα ο peskandritsas.
Συνεχίζεται...
Και στο πρώτο ψάρεμα φάνηκε ότι οι μεγάλες προσδοκίες μου θα γινόντουσαν πραγματικότητα. Δεν είναι τόσο τα ψάρια που βγάλαμε, όσο αυτά που είδαμε. Αν ήμασταν και σε λίιιιγο καλύτερη κατάσταση πιστεύω ότι θα έβγαιναν αρκετά από αυτά που συχνά ονομάζονται τρόπαια. Δεν πειράζει όμως σκέφτηκα, για πρώτη βουτιά είναι σούπερ, θα ανοίξουμε λίγο και θα γίνει χαμός.
Τα πράγματα δυστυχώς δεν πήγαν ακριβώς όπως τα είχα φανταστεί. Κατ'αρχάς γιατί εγώ τσίμπησα μια καλή ωτίτδα η οποία με ταλαιπώρησε. Στη συνέχεια γιατί η παρέα δεν κόλησε, με αποτέλεσμα από τρεις οι ψαροτουφεκάδες να μείνουμε δύο, με τον peskandritsa ως συνήθως, ο οποίος με τη σειρά του είχε προβλήματα με τους μετωπιαίους, κληρονομιά από τις ανοιξιάτικες αλλεργίες. Επίσης, για κάποιο λόγο (ίσως ο πολύ δυνατός βοριάς που φύσαγε για 3-4 μέρες), τα ψάρια που είδαμε την πρώτη μέρα απλά εξαφανίστηκαν...
Παρόλα αυτά καλά περάσαμε, βγάλαμε και τα ψαράκια μας. Ακολουθεί και το σχετικό φωτορεπορτάζ, κυρίως με στιγμιότυπα από το βίντεο που θα ανεβάσει σύντομα ο peskandritsas.
Συνεχίζεται...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- PARAS
- Ονοματεπώνυμο: xristos paraskeuas
Re: Κύθηρα - φωτορεπορτάζ
ωραιο το παρεακι

Τους εξυπνους που το παιζουνε χαζοι τους γουσταρω
Τους χαζους που πανε να το παιξουνε εξυπνοι τους γλενταω
Ιδιαίτερο ήταν το τελευταίο από τα πέντε ψαρέματα που κάναμε. Αφού μας σκίστηκε μια καλή στήρα και ένας ροφός και ο Ανδρέας αστόχησε ανεξήγητα σε μία πολύ μεγάλη στήρα που τον κοίταγε σα χαζή, αποφασίσαμε να αφήσουμε τα μαύρα και τα μεγάλα όπλα και να πιάσουμε τα 90άρια. Αποτέλεσμα ήταν 27 μελανούρια, σχεδόν όλα μεγάλα, μαζί με μια χειλού και μια πολύ ωραία σκορπίνα (μιλάμε για πολύ τουφεκίδι...).
Εκτός βέβαια από το ψαροτούφεκο, με τον Ανδρέα συνεργαστήκαμε και σε άλλα extreme sports, όπως για παράδειγμα στο πολύ επικίνδυνο extreme feeding: Καλά να περνάτε !!
Εκτός βέβαια από το ψαροτούφεκο, με τον Ανδρέα συνεργαστήκαμε και σε άλλα extreme sports, όπως για παράδειγμα στο πολύ επικίνδυνο extreme feeding: Καλά να περνάτε !!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Greek-Blue
- Ονοματεπώνυμο: Βαγγέλης Ταραμπίκος
Ωραίο νησί! Καλά τα περάσατε πουλάκια μου!
Ωραία πσάργια

Ωραία πσάργια

- PARAS
- Ονοματεπώνυμο: xristos paraskeuas
δεν ειμαι ρουφιανος αλλα στην δευτερη φωτο ενας κυριος απο πισω σου βγαζει γλωσσα

Τους εξυπνους που το παιζουνε χαζοι τους γουσταρω
- Prwtaris
- Ονοματεπώνυμο: Δημήτρης Να μη σε νoιάζογλου
Απίθανες φωτό και ωραίες ψαριές! Βγάζετε ωραία γούστα παίδες. Η τελευταία φωτό είναι για εξόφυλλο στο National Geographic !!!! 

| tsaounlee: Αγαπάει Πτηνό.....
ΔΕΝ γράφτηκα 17 Νοέμβρη
ΔΕΝ γράφτηκα 17 Νοέμβρη
- pantzo76
- Ονοματεπώνυμο: Pantelis Los
Φίλε gsim σε νιώθω, το νησί είναι μαγικό μέσα και έξω από το νερό. Το έζησα φέτος και εγώ κάνοντας τις ωραιότερες διακοπές ever . Μάλλον είμασταν εκεί με διάφορα λίγων ημερών, εγώ λίγο πριν από σένα. Δεν ξέρω αν είναι πάντα έτσι, αλλά τα μάτια μου είδαν πρωτόγνωρα πράγματα στο βυθό, λίγο βαθιά βέβαια για μένα, αλλά πρωτόγνωρα! Με αυτές τις εικόνες ζω 2 μήνες τώρα, με τα κοφτά τον κυθήρων...
Ωραία ψάρια, ωραίες φωτο.
Ωραία ψάρια, ωραίες φωτο.

Οι αρχαίοι πολεμιστές πρώτα έκαναν τους εαυτούς τους αόρατους.
Μετά περίμεναν τη στιγμή που ο εχθρός ήταν ευάλωτος....
Μετά περίμεναν τη στιγμή που ο εχθρός ήταν ευάλωτος....
-
- Ονοματεπώνυμο: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
Πολυ ομορφες και οι τελευταιες φωτο !!! Ειδικα αυτη με το μωρο!!!!

οταν βρεχει...εχει περισσοτερη θαλασσα...
Χρήστο, εγώ δε σε έβρισα! Άκου εκεί, να με πει "κύριο"....PARAS έγραψε:δεν ειμαι ρουφιανος αλλα στην δευτερη φωτο ενας κυριος απο πισω σου βγαζει γλωσσα![]()

-
- Ονοματεπώνυμο: Λεωνίδας Χρήστου
απίθανες εικόνες και όπως πάντα τόσο μεστές περιγραφές!
να στε καλά!
να στε καλά!
Ο αυτοδύτης, καταδύεται για να δεί γύρω του, ο απνεϊστας, καταδύεται για να δεί μέσα του!
- GRIGORIS
- Ονοματεπώνυμο: Γρηγόρης
Παρόλα αυτά καλά περάσαμε, βγάλαμε και τα ψαράκια μας.
Και αυτό μετράει πάνω απ'όλα!!!!

Και αυτό μετράει πάνω απ'όλα!!!!

Όσο ζώ τρέχω και όσο τρέχω ζω!
Πολύ ωραίες εικόνες!!!
Το νησί έχει μια δικη του ξεχωριστή ομορφιά...ειναι το κατι διαφορετικό.
Οσο δε για αυτά τα χορταριαστά μονόπετρα που πάρχουνε παντού....μούρλια!
Εχω παει συνολικά 3 φορές.
Φετος το Αύγουστο, μια ολοκληρη βδομάδα βουτιές δεν ειχα την τύχη να δω ουτε ενα ψάρι της προκοπής!!!
Καλή συνέχεια
Το νησί έχει μια δικη του ξεχωριστή ομορφιά...ειναι το κατι διαφορετικό.
Οσο δε για αυτά τα χορταριαστά μονόπετρα που πάρχουνε παντού....μούρλια!
Εχω παει συνολικά 3 φορές.
Φετος το Αύγουστο, μια ολοκληρη βδομάδα βουτιές δεν ειχα την τύχη να δω ουτε ενα ψάρι της προκοπής!!!

Καλή συνέχεια
- Mourgos
- Ονοματεπώνυμο: Eυάγγελος Μαραγκός
Ολα ωραία, αλλά η τελευταία φωτό θέλει πόστερ!
Πιστεύω του χρόνου να κατέβω με φουσκωτό...

Πιστεύω του χρόνου να κατέβω με φουσκωτό...