Σκύρος!!
- pagkalidis kostas
Re: Σκύρος!!
Μπραβο Φωτη μια χαρα!!!
Δεν καταφερες να πας βορεια λογω καιρου?
Ατσιτσα ειναι σουπερ.Εχω κανει καμια 10αρια χρονιες διακοπες εκει.Ελευθερο καμπινγκ στο δασακι πριν το χωριο.
Τις πρωτες χρονιες 89' 90' 91' 92' 93' πιτσιρικας ακομα,απο 1 μηνα τη καθε φορα αρχες ιουνιου.Άπιστευτες εικονες επιγειες και υποβρυχιες.
Μετεπειτα ενηλικας πια,98' 99' 00' 04' 05' εξισου ομορφα αλλα πιο φτωχες υποβρυχιες εικονες.
Παντα τετοια φιλε μου!Τα ψαρια ειναι ενα μικρο κομματι του πανεμορφου χομπυ μας.
Υ.γ. Σαλπες γιγαντες και χαζες... Αχ τι μου θυμησες!!!
Ατσιτσα ειναι σουπερ.Εχω κανει καμια 10αρια χρονιες διακοπες εκει.Ελευθερο καμπινγκ στο δασακι πριν το χωριο.
Τις πρωτες χρονιες 89' 90' 91' 92' 93' πιτσιρικας ακομα,απο 1 μηνα τη καθε φορα αρχες ιουνιου.Άπιστευτες εικονες επιγειες και υποβρυχιες.
Μετεπειτα ενηλικας πια,98' 99' 00' 04' 05' εξισου ομορφα αλλα πιο φτωχες υποβρυχιες εικονες.
Παντα τετοια φιλε μου!Τα ψαρια ειναι ενα μικρο κομματι του πανεμορφου χομπυ μας.
Σχέση τόσο παλιά, τόσο βαθιά, τόσο απόλυτη που γίνεται ταύτιση.
Η ουσία της Ελλάδας είναι θαλασσινή.
Ως τα ιερά και τα όσια.
Η ουσία της Ελλάδας είναι θαλασσινή.
Ως τα ιερά και τα όσια.
- ftsamp
- Ονοματεπώνυμο: ΤΣΑΜΠΑΡΛΗΣ ΦΩΤΗΣ
PanEx έγραψε:spits έγραψε:Απόδραση με ωραία ψαράκια απο έναν ευλογημένο τόπο,τί άλλο...ftsamp έγραψε:Σας ευχαριστώ όλους κι όσο για τους φίλους Σκυριανούς, δεν ξέρω τι ταιζετε τις σάλπες αλλά εμένα ωραία με ταισατε, είχα καιρο να φάω μεζέδες σαν αυτούς που έφαγα στο νησί σας. Κι είναι και πολύ όμορφο μέρος! Θα σας ξανάρθω οπωςδήποτε!

"Ψαρεύοντας έρχεται η θάλασσα"
- ftsamp
- Ονοματεπώνυμο: ΤΣΑΜΠΑΡΛΗΣ ΦΩΤΗΣ
Ακριβώς αυτό!!tsaounlee έγραψε:Μπραβο Φωτη μια χαρα!!!
Ναι είχε καιρό (5-6) βόρεια...
Next time...

"Ψαρεύοντας έρχεται η θάλασσα"
- tasomanolis
- Ονοματεπώνυμο: tasos manolis
Αγαπημένο ψαρονυσο η Σκύρος !!!
αχ!!! Τι μου θυμίζεις…
ξανά πήγα φέτος του αγίου πνεύματος γεμάτος προσδοκίες ώστε να ξανά ζήσω τις παλιές επιτυχίες με τα μαγιάτικα άλλα ο καιρός μας πούλησε έβρεχε τρις μέρες και ένα 5αρακι σταθερό μέχρι και το ΜΕΤΕΟ μας πούλησε.
Το μόνο που καταφέραμε να τραβήξουμε από την θάλασσα ήταν …οι παρακάτω Φώτο και αυτές από την περιοχή που περιγράφεις .
αχ!!! Τι μου θυμίζεις…
ξανά πήγα φέτος του αγίου πνεύματος γεμάτος προσδοκίες ώστε να ξανά ζήσω τις παλιές επιτυχίες με τα μαγιάτικα άλλα ο καιρός μας πούλησε έβρεχε τρις μέρες και ένα 5αρακι σταθερό μέχρι και το ΜΕΤΕΟ μας πούλησε.
Το μόνο που καταφέραμε να τραβήξουμε από την θάλασσα ήταν …οι παρακάτω Φώτο και αυτές από την περιοχή που περιγράφεις .
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΛΗ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΚΥΝΗΓΙ
-
- Ονοματεπώνυμο: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
αχ Φωτη..Φωτη...μια χαρα τα περασες ρε Φωτη!!εγω απο την αλλη σαν φιλος δεν μου εκανε καρδια να παω στα μερη σου..... δεν ειναι ιδια χωρις εσενα

οταν βρεχει...εχει περισσοτερη θαλασσα...
- tasomanolis
- Ονοματεπώνυμο: tasos manolis
tasomanolis έγραψε:Αγαπημένο ψαρονυσο η Σκύρος !!!
αχ!!! Τι μου θυμίζεις…
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΛΗ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΚΥΝΗΓΙ
- stelarasA'MAK
Αυτο ειναι μαγκια οπου σταθεις και οπου βρεθεις να πιανεις ψαρια..

Καλύτερα στα 72 η σύνταξη..να προλάβει να πήξει το μυαλό..γιατί στα 68 θα την τρώγαμε σε μηχανάκια και μπύρες....
+1pagkalidis kostas έγραψε:Μια χαρά πέρασες!

Μην ασχολείστε με ΑΝθρώπους που είναι πεπεισμένοι ότι έχουν δίκιο σε όλα. Bill Ladias ® © 2021
Μπράβο σου φίλε. Βόλτα και ψάρεμα μαζί. Το κυριότερο είναι ότι δε βανδαλισες τον τόπο. 4-5 ψαράκια για τον μεζέ. Και πάλι μπράβο!!!!