John_ap έγραψε:σε ευχαριστω καταρχην για το χρονο σου και ελπιζω να μαθω και περισσοτερα για το ψαροντουφεκο. Το δικο μ οπλο ειναι ενα balco 90αρι αλλα δεν εχει καλη βεργα(δεν ειναι ταϊτης).Τωρα για το στισημο δεν καταλαβαινω τι εννοεις...

John_ap έγραψε:Γεια σας παιδια...ειμαι ενα νεο μελος στο φορουμ και επισης νεος στο ψαροντουφεκο. Με την εγγραφη μου εδω προσδοκω να μαθω και να αποκομισω βασικά πραγματα για το hobby απο ολους σας που ισως θα εχετε κατι παραπανω να μου προσφερεται και να μου επισημανεται. Αρχικα θα ηθελα να μ πειτε πως μπορω να εχω καλυτερεσ ψαριεσ στα ρηχα που ψαρευω προσ το παρον γιατι ως νεος αν και ειχα καπειες επιτυχιες δυσκολευομαι αρκετα να πλισιασω το στοχο μου και να εχω μια ευστοχη βολη. Προσπαθω κυριως με πλαναρισμα αλλα στο τελος σπαω τα νευρα μου...χαχα. Σας ευχαριστω προκαταβολικα και ελπιζω να με βοηθησεται με τις αποψεις σας να αποκτισω μια ανεση γενικοτερα...δεκτο και οποιαδηποτε αλλο θεμα που θεωρειται οτι πρεπει να γνωριζω για μια καλη αρχη...
). Μακάρι να είχα 2:00 άπνοια για σοβαρά καρτέρια... αλλά δυστυχώς δεν την έχω... (ακόμα!
)

Aris fe έγραψε:θα πρεπει να ψαξεις πολυ μα πααααρα πολυ σε διαφορετικα μερη για να βρεις ψαρια,οτι σου πουν κ οτι ακουσεις κατα 99% θα ειναι ΦΟΛΑ,μονος σου βρες τα μερη σου κ κρατα τα κρυφα,τιμα τον κοπο σου.
πολύ σωστόςJohn_ap έγραψε:σε ευχαριστω Aris fe για τις χρησημες συμβουλες σου.Πρεπει να σ πω οτι και εγω αυτη τη στιγμη (στο σταδιο που βρισκομαι δηλαδη)προσπαθω να βρω τα καταληλα μερη που μπορουν να μου φερουν ψαρια καθως και να παρακολουθω αντιδρασεις των ψαριων στις κινησεις μου (αυθορμητες πολλες φορες)αλλα τουλαχιστον καταλαβαινω τι πρεπει να κανω στη συνεχεια ωστε να βελτιωθω γιατι εχω καταλαβει οτι στη θεωρεια φαινονται ολα καλα το θεμα ειναι πως θα τα κανω εγω στη πραξη.
και παλι σε ευχαριστω και περιμενω ακομα περισσοτερα πραγματα να ακουσω...

John_ap έγραψε:Γεια σας παιδια...ειμαι ενα νεο μελος στο φορουμ και επισης νεος στο ψαροντουφεκο. Με την εγγραφη μου εδω προσδοκω να μαθω και να αποκομισω βασικά πραγματα για το hobby απο ολους σας που ισως θα εχετε κατι παραπανω να μου προσφερεται και να μου επισημανεται. Αρχικα θα ηθελα να μ πειτε πως μπορω να εχω καλυτερεσ ψαριεσ στα ρηχα που ψαρευω προσ το παρον γιατι ως νεος αν και ειχα καπειες επιτυχιες δυσκολευομαι αρκετα να πλισιασω το στοχο μου και να εχω μια ευστοχη βολη. Προσπαθω κυριως με πλαναρισμα αλλα στο τελος σπαω τα νευρα μου...χαχα. Σας ευχαριστω προκαταβολικα και ελπιζω να με βοηθησεται με τις αποψεις σας να αποκτισω μια ανεση γενικοτερα...δεκτο και οποιαδηποτε αλλο θεμα που θεωρειται οτι πρεπει να γνωριζω για μια καλη αρχη...
Επιστροφή στο Ψαρέματα καί τεχνικές
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot], nikitasark και 10 επισκέπτες