την Bison Marine grade δεν ηξερα,

nikoskaisaris έγραψε:Την Bison Poly max την έχω χρησιμοποιήσει,
την Bison Marine grade δεν ηξερα,
pantos38 έγραψε:Κολες και στεγανωτικα ,μονοτικα υπάρχουν Δεκαδες στο εμπόριο
Το θέμα είναι
1ον να μην πασαλειψουμε τον τόπο και στο τέλος γίνουν καραγκιόζη μπερντέ
2ον να είναι διαφανη όσο γίνετε γιατί όσο ποιο σκούρο το σύνολο λεπίδα κόλλες παπουτσάκι χάνουμε το οποίο πλεονέκτημα της διαφάνειας
3 ον εάν θέλουμε κάποια στιγμή να τα βγάλουμε να μην έχουν γίνει ηλεκτροκόλληση με τα πέλματα και να τα καταστρέφουμε στο τέλος από το τράβα τράβα
4ον βάλτε ότι θέλετε γιατί εγώ πάω διακοπές
ΤΑΙΤΙΝΟΣ έγραψε:pantos38 έγραψε:Κολες και στεγανωτικα ,μονοτικα υπάρχουν Δεκαδες στο εμπόριο
Το θέμα είναι
2ον να είναι διαφανη όσο γίνετε γιατί όσο ποιο σκούρο το σύνολο λεπίδα κόλλες παπουτσάκι χάνουμε το οποίο πλεονέκτημα της διαφάνειας
3 ον εάν θέλουμε κάποια στιγμή να τα βγάλουμε να μην έχουν γίνει ηλεκτροκόλληση με τα πέλματα και να τα καταστρέφουμε στο τέλος από το τράβα τράβα
Εμείς, μερικοί, επιμένουμε με ταϊ -ραπς
, και σκίζουν τα πεδιλάκια
![]()
Καλές διακοπές φίλε Πάντο
εσύ από τεμπελιά σκίζεις όχι τα πεδιλακιαΤΑΙΤΙΝΟΣ έγραψε:pantos38 έγραψε:Κολες και στεγανωτικα ,μονοτικα υπάρχουν Δεκαδες στο εμπόριο
Το θέμα είναι
Εμείς, μερικοί, επιμένουμε με ταϊ -ραπς
, και σκίζουν τα πεδιλάκια
![]()
Καλές διακοπές φίλε Πάντο
pantos38 έγραψε:Να τα βάζετε στην κατάψυξη ρε
Έτσι και εξάλλου δεν πιάνεται ψάρια οπότε χώρος υπάρχει
Άντε για όλα λύσεις εγώ θα σας βρίσκω
εσκασα στα γελια ρε φιλε να εισαι καλαprofitis14 έγραψε: το παραμύθι έφτασε στην χώρα κατασκευής και στο ειδικό κονέ που είχα για να μου κάνουν κατασκευή με αυτό το πανάκριβο υλικό απο τις βόρειες θάλασσες !
COURSAROS έγραψε:Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και όχι μόνο, στο Παντελή δημοσίως, αν και θα τα πούμε και κατ’ ιδίαν ,που απλά επικύρωσε σε μένα προσωπικά ,τα τόσα καλά λόγια που ακούγονται εδώ μέσα για την πάρτη του …
![]()
Υ.Γ :Απλά περιμένω τον… Αι Βασίληγια να ανεβάσω φωτογραφίες και από τα δικά μου "μπατιροπέδιλα"
Επιστροφή στο Εξοπλισμός και φτιάξτο μόνος σου
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες