sotospap έγραψε:Την ωρα του ελεγχου δεν σου κάνουν τιποτα ουτε υπογράφεις πουθενα. Συντάσουν την αναφορά και μια ωραια πρωια μετά απο κανα 2 μηνο σε παιρνει ο λιμενικος και σου λεει εχετε μια κληση σε απολογιά. Σε 2ο χρόνο έρχεται το πρόστιμο. Μακάρι φιλαράκι να τη γλυτώσεις αλλά εγώ δεν τους εχω εμπιστοσύνη
ichthyologist έγραψε:Έτσι γίνεται σε πολλές περιπτώσεις. Μάλιστα επιτόπου δεν σου λένε τίποτα και μετά σου έρχεται το ραβασάκι. Πιθανότατα για να γλυτώσουν την μουρμούρα, αλλά δεν είναι καθόλου τυπικό από μέρους τους.
nako έγραψε:sotospap έγραψε:Την ωρα του ελεγχου δεν σου κάνουν τιποτα ουτε υπογράφεις πουθενα. Συντάσουν την αναφορά και μια ωραια πρωια μετά απο κανα 2 μηνο σε παιρνει ο λιμενικος και σου λεει εχετε μια κληση σε απολογιά. Σε 2ο χρόνο έρχεται το πρόστιμο. Μακάρι φιλαράκι να τη γλυτώσεις αλλά εγώ δεν τους εχω εμπιστοσύνηichthyologist έγραψε:Έτσι γίνεται σε πολλές περιπτώσεις. Μάλιστα επιτόπου δεν σου λένε τίποτα και μετά σου έρχεται το ραβασάκι. Πιθανότατα για να γλυτώσουν την μουρμούρα, αλλά δεν είναι καθόλου τυπικό από μέρους τους.
και ομως δεν ειναι ετσι
σε ολες τις φορες που μου εγινε ελεγχος δεν βεβαιωθηκε τιποτα και παρολα αυτα υπεγραψα σχετικο χαρτι που απλα βεβαιωνε τον ελεγχο
δεν ξερω αν γινεται και τι μπορει να κρυβει η ενεργεια του να σου βεβαιωνουν παραβαση χωρις να υπογραψεις !!!![]()
![]()
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες