JOHNBAKK έγραψε:Γιαννη πανω κατω ολοι ξερουμε περιπου τι πρεπει να εχουμε αλλα στο περιπου.Αυτο με τον πυροσβεστηρα?Δηλαδη αν εχει 2κιλο σε γραφει αφου λεει γενικα εναν πυροσβεστηρα.Πρωτη φορα επθσης ακουα για φωτα ακυβερνησίας.Για αυτο ψαχνω κατι επισημο.
stergios έγραψε:JOHNBAKK έγραψε:Γιαννη πανω κατω ολοι ξερουμε περιπου τι πρεπει να εχουμε αλλα στο περιπου.Αυτο με τον πυροσβεστηρα?Δηλαδη αν εχει 2κιλο σε γραφει αφου λεει γενικα εναν πυροσβεστηρα.Πρωτη φορα επθσης ακουα για φωτα ακυβερνησίας.Για αυτο ψαχνω κατι επισημο.
Ότι αναφέρει ο ΓΛΚ άρθρο 45 εάν δεν κάνω λάθος. Σχετικά με τον πυροσβεστήρα επειδή προσωπικά με απασχόλησε δεν μπόρεσα να βρω διάταξη που να αναφέρει χωρητκότητα σε λίτρα. Ο ΓΛΚ αναφέρει να είναι κατάλληλος για φωτιά από ρεύμα. Εγώ πλέον έχω τους κλασσικούς του αυτοκινήτου. Άλλωστε σε 4,10 φουσκωτό δεν έχω χώρο για κάτι παραπάνω. Σε έλεγχο που μου έκαναν δεν βεβαιώθηκε παράβαση.
JOHNBAKK έγραψε:Μολις πηρα τηλεφωνο το λιμεναρχειο του πειραια και μου ειπαν οτι θελουν 3κιλο και οτι μπορει να υπαρχει προβλημα σε ελεγχο.Στην ερωτηση μου που αναγραφεται η χωρητικοτητα του δεν ηξερε να μου απαντηση.Βασικα μου ειπε οτι εχει δουλειά και.μου το εκλεισε.Δεν αλλαζω τιποτα δεν παει να μ@@@θει αφου ουτε αυτοι δεν ξερουν τι θελουν.
JOHNBAKK έγραψε:Μολις πηρα τηλεφωνο το λιμεναρχειο του πειραια και μου ειπαν οτι θελουν 3κιλο και οτι μπορει να υπαρχει προβλημα σε ελεγχο.Στην ερωτηση μου που αναγραφεται η χωρητικοτητα του δεν ηξερε να μου απαντηση.Βασικα μου ειπε οτι εχει δουλειά και.μου το εκλεισε.Δεν αλλαζω τιποτα δεν παει να μ@@@θει αφου ουτε αυτοι δεν ξερουν τι θελουν.
fotisdra έγραψε:JOHNBAKK έγραψε:Μολις πηρα τηλεφωνο το λιμεναρχειο του πειραια και μου ειπαν οτι θελουν 3κιλο και οτι μπορει να υπαρχει προβλημα σε ελεγχο.Στην ερωτηση μου που αναγραφεται η χωρητικοτητα του δεν ηξερε να μου απαντηση.Βασικα μου ειπε οτι εχει δουλειά και.μου το εκλεισε.Δεν αλλαζω τιποτα δεν παει να μ@@@θει αφου ουτε αυτοι δεν ξερουν τι θελουν.
ο λιμενικος πρεπει να ξερει π γραφει ο πυροσβεστηρας ΣΟΥ την χωρητηκοτητα? Καλα που δεν τον ρωτησες και ποιο λεωφορειο να παρεις απο το σπιτι σου να πας να σου το δειξει γιατι μαλλον δεν θα ηξερε και θα ειχες και αλλο λογο να κραξεις
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες